barmanka79
Deus Dona Me Vi
confi, wstaw fotki pliiiiisssss
my bardzo lubimy oglądać zakupki

nie daj się prosić...........

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe kurczę...ale to roboty....confi, wstaw fotki pliiiiisssss
i tak wszystkie wiemy że kochasz cykać fotki więc się nie wymigaszhehehe kurczę...ale to roboty....
no postaram się...![]()
confi, wstaw fotki pliiiiisssss
i tak wszystkie wiemy że kochasz cykać fotki więc się nie wymigasz![]()
wcale nie chcę...tylko teraz żałuję ze nie robiła zdjęc od razui tak wszystkie wiemy że kochasz cykać fotki więc się nie wymigasz![]()
Moniq....stąpasz po cieeeenkim lodzie![]()
![]()
ostatnio kupiłam mu zółta kaczuszkę(taka jak miałam w dzievcińswtwie) tylko jakiś badziewie nie chce pływać, zatapia się
hehehe tak myślałam ze lubisz ekstremalne doznania ... w związku z czym dziwię się ze nie podoba Ci się potomek w/w
uwielbiam to
Nie no, tak serio? U mnie (dla zaspokojenia mojego apetytu) z ilością musi iść w parze jakość, także .... niestety .... Im..... jest niezastąpiona