reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
M&M'S SUPER sa te szczotki ... i rzeczywiscie moga umilic zmywanie :-)a tesciowej na pewno sie spodoba :-) a mozna wiedziec w jakim sklepie to kupilas?

co do tych gryzaczkow to slyszalam ze ta siateczka szybko sie niszczy... ze zostaja resztki owockow( bo ciezko jest je umyc) i zmienia kolor , co wyglada pozniej nieestetycznie .... czy to prawda?

co do tych gryzaczkow to slyszalam ze ta siateczka szybko sie niszczy... ze zostaja resztki owockow( bo ciezko jest je umyc) i zmienia kolor , co wyglada pozniej nieestetycznie .... czy to prawda?
Kornasiu siateczki trzeba wymieniac co jakis czas.To, żze zmieniaja kolor to wiadome,smoczki w butelkach czy ustniki w niekapkach taz zmieniają kolor po podaniu soku(zachodzą na żółto lub pomarańczowo),a co do czyszczenia to jak nie umyjesz czy przepłuczesz od razu jak dziecko zje to pewnie zaschnie, ale ja w myciu nie widze problemu(włożysz do goracej przegotowanej wody, zostawisz na kilka minut, resztki zmiękną i już:-))

Tak jest faktycznie. Nasz po bananie wyglada dosc oblesnie, ale wiadomo od czego sie ubrudzilo :tak: No i wymienic mozna przede wszystkim. Umyc po bananie jest ciezko, bo kliste jest to co po nim zostanie. Ja np. szczoteczka czyszcze i jest ok. Wymieniac powinno sie przede wszystkim wtedy kiedy zauwazymy wyrazne slady zuzycia siateczki (nadpruta, peknieta).
A tak poza tym to jest genialny wynalazek! Fakt, ze czasem banan loduje w uchu, na czole, na czubku glowy, ALE czasem mozna "pozbyc" sie dziecka na jakis czas. Nie wspominajac o tym, ze dzieci ucza sie techniki gryzienia :growl::rofl2:

Noooo, tutaj to "panów metków" :-D:-D:-D
Super!

Mnie tam się nawet ten pan metka podoba. taka szmaciana lala. Lubię takie :sorry:

A ja wciąż szukam gąsieniczki leap frog. Dalej dziewczynki mają z niej frajdę ?

Lubię tak korzystać z czyjegoś doświadczenia. To trochę egoistyczne, ale jestem za to bardzo wdzięczna :tak:
Np ta zabawka którą kupiła ostatnio barmanka (ten taki kolorowy plastikowy trójkąt przestrzenny)- widziałam ją dziś w filmie. Dziecko się nią świetnie bawiło. Co to za firma?
Moniqsan,podobno szukasz gasieniczki:-D ,nie potrafie wkleic linka ale wpisz sobie w google liczynoga leap frog i tam sa gasieniczki do kupienia. Znalazlam przez przypadek bo szukalam tej kostki:-);-)

m&m, super te twoje gadżety :tak: widziałam podobne w takim faaajnym sklepie :tak: ale cena też była faaaaajna :eek: jak szybko weszłam tak szybko wyszłam z tego sklepu :eek::eek: a szkoda, bo miłe dla oka :tak:

słonko to ty mówiłaś że kupiłaś ten gryzaczek w sklepie, tak? a pamiętasz ile zapłaciłaś? pytam z czystej ciekawości - bo mówiłaś że dałaś mniej niż na allegro ;-)

a swoją droga to ja się zastanawiam co te nasze dzieci widzą w metkach?? :szok::szok::szok: mój to nawet najmniejszą metkę odnajdzie :eek: nie bawi się pluszakiem czy przytulanką tylko obgryza te metki :sorry: po co my tyle kasy wydajemy na zabawki :-p:-p a wziąść samemu podoszywać różne metki do pieluchy tetrowej i spokój będzie :rofl2::rofl2:

słonko to ty mówiłaś że kupiłaś ten gryzaczek w sklepie, tak? a pamiętasz ile zapłaciłaś? pytam z czystej ciekawości - bo mówiłaś że dałaś mniej niż na allegro ;-)
Tak, kupilam w sklepie. Zaplacilam kurcze.... chyba 17zl. Nie pamietam dokladnie. Za to wiem dokladnie, ze za siateczki zapasowe zaplacilam 12,40zl. Jest na nich jeszcze cena :laugh2:

Roxy
Dzięki za info.
Ankzoc też znalazła tę gąsieniczkę w sieci.
Ja nadal szukam na allegro. Nową kostkę Leap Frog kupiłam za 55 pln :tak: Jeśli trafię na taką okazję tej liczynogi (swoją drogą - co to za nazwa :eek:) to zapewne też kupię :tak:

reklama
Do góry