monika1977
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kornasiu siateczki trzeba wymieniac co jakis czas.To, żze zmieniaja kolor to wiadome,smoczki w butelkach czy ustniki w niekapkach taz zmieniają kolor po podaniu soku(zachodzą na żółto lub pomarańczowo),a co do czyszczenia to jak nie umyjesz czy przepłuczesz od razu jak dziecko zje to pewnie zaschnie, ale ja w myciu nie widze problemu(włożysz do goracej przegotowanej wody, zostawisz na kilka minut, resztki zmiękną i już:-))co do tych gryzaczkow to slyszalam ze ta siateczka szybko sie niszczy... ze zostaja resztki owockow( bo ciezko jest je umyc) i zmienia kolor , co wyglada pozniej nieestetycznie .... czy to prawda?
Tak jest faktycznie. Nasz po bananie wyglada dosc oblesnie, ale wiadomo od czego sie ubrudziloco do tych gryzaczkow to slyszalam ze ta siateczka szybko sie niszczy... ze zostaja resztki owockow( bo ciezko jest je umyc) i zmienia kolor , co wyglada pozniej nieestetycznie .... czy to prawda?
Moniqsan,podobno szukasz gasieniczkiNoooo, tutaj to "panów metków"
Super!
Mnie tam się nawet ten pan metka podoba. taka szmaciana lala. Lubię takie
A ja wciąż szukam gąsieniczki leap frog. Dalej dziewczynki mają z niej frajdę ?
Lubię tak korzystać z czyjegoś doświadczenia. To trochę egoistyczne, ale jestem za to bardzo wdzięczna
Np ta zabawka którą kupiła ostatnio barmanka (ten taki kolorowy plastikowy trójkąt przestrzenny)- widziałam ją dziś w filmie. Dziecko się nią świetnie bawiło. Co to za firma?
Tak, kupilam w sklepie. Zaplacilam kurcze.... chyba 17zl. Nie pamietam dokladnie. Za to wiem dokladnie, ze za siateczki zapasowe zaplacilam 12,40zl. Jest na nich jeszcze cenasłonko to ty mówiłaś że kupiłaś ten gryzaczek w sklepie, tak? a pamiętasz ile zapłaciłaś? pytam z czystej ciekawości - bo mówiłaś że dałaś mniej niż na allegro ;-)