Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kolejnym pomyslem bylo to jak wrocilam ze szpitala zeby nakarmic mnie kawa zbozowa... robila mi kubki co 15 min mowiac ze musze miec duzo mleka...
A jak to sie skonczylo - gigantyczna kolka u 3dniowego Maluszka
Nadal uwaza ze musze pic mleko... a tlumacze ze mleko krowie powoduje kolke...
Nic do niej nie dociera...
Nawet slowa poloznej...

Dobre rozwiązanie, ciekawe co by powiedziałaSłuchaj, to ja mam rozwiązanie.;-);-);-);-);-) Powiedz jej, żeby sama piła tą kawę, to będzie miała mleko w cyckach i będzie mogła karmić małą
Co za głupoty ludzie wymyślają... To ciekawe, czyje mleko piją krowy, że tyle go mają???
często ją nakrywam z głową w szafce jak wpycha do szafki foliówke i z napchaną buzią jak chomik udaje ,że nic w buzi nie ma , a przed wnuczkami chowa w panice ehh
no twoja o serduszku nie myśli jak sie objada, a moja niby skąd ma zaparcia no przecież nie od słodyczyto rak to nie słodycze
![]()

zarzucać nam, ze się małą nie zajmujemy, że ją głodzimy, specjalnie ją chłodzimy i narażamy na niebezpieczeństwo bo chcemy żeby do szpitala trafiła...w momencie, w którym wspomniała, że ona by się lepiej nią zajęła, że my moglibyśmy się wyprowadzić i usłyszałam coś o tym, ze opieka społeczna by nam ja mogła zabrać...no cóż...uciekłam stamtąd i już nie wróce nigdy!!!!