MADZIARA23
Fanka BB :)
uciekam dziewczyny bo moj K wraca z pracy:-)
a ja biegam od kompa do garow
jakbym sie nie pojawiła to zycze Wam spokojnej nocy 

papatki
a ja biegam od kompa do garow

papatki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wczoraj ledwo zipialam, jakis dzien taki byl bo kolezanka nie w ciazy miala tak samoto co ja wczoraj miałam!! leżałam i oglądałam tv wieczorem, reklama=wstaje na siku, i co ? nie mogłam oddychać! musiałam stać odgięta do tyłu, bo jak się pochylałam to mnie zatykało, tak jakbym żebrami wbijała się w coś, bolało bardzo przy oddychaniu, mogłam tak do połowy tylko oddychać.. położyłam się spowrotem i.. przeszłomiała tak któraś z Was? jak sobie przypomne to mnie ciarki przechodzą, straszne to było :-(
skoro bardzo chcesz to bedziesz miala:-)
ja na nastepna ciaze zdecyduje sie moze za jakies 7 lat!!! ta mi wystarczajaco dala popalic!
Siku:
Barwa: żółta
Przejrzystość: niezupełna
ciężar właściwy: 1,015
PH: 6
Erytrocyty: 10,0
Leukocyty: 25
Białko: uejmne
Glukoza: w normie
Aceton/ciała ketonowe: ujemne
Kw. askorbinowy: 20,0
Biluribina: ujemna
Urobilinogen: w normie
Azotyny: ujemne
Nabł. wielokątne: liczne w polu widzenia
Leukocyty: 4-6 w polu widzenia
Erytrocyty świeże: pojedyńcze wpw.
Bakterie: obfite
te dwie pozycje mnie niepokoją.. zadzwonić do dżina z tymi bakteriami? tak jak pisałam, wizyta 15 grudnia a tydzień-dwa później moge urodzić to wartoby być "czystym" do porodu..bo leczenie troche chyba trwa, w tydzień moge nie zdążyć
Jeśli wyjdzie negatywny to wsio oka jak sie interpretuje wynik HBS ?? bo to jest cos z zoltaczka typu B ... ja jakis czas temu bylam na nia szczepiona ale to juz 10 lat minelo ...
doradźcie plisssss![]()
hm porownuje z moimi, wydaje mi sie ze u mnie duzo gorzej bo leukocyty norma 0 do 5 a ja mam 20-30 ;/doradźcie plisssss![]()
Mnie w wynikach martwi tylko ta hemoglobina 9,5![]()