reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

uciekam dziewczyny bo moj K wraca z pracy:-)
a ja biegam od kompa do garow :rofl2: jakbym sie nie pojawiła to zycze Wam spokojnej nocy :tak::tak::tak:
papatki

reklama
to co ja wczoraj miałam!! leżałam i oglądałam tv wieczorem, reklama=wstaje na siku, i co ? nie mogłam oddychać! musiałam stać odgięta do tyłu, bo jak się pochylałam to mnie zatykało, tak jakbym żebrami wbijała się w coś, bolało bardzo przy oddychaniu, mogłam tak do połowy tylko oddychać.. położyłam się spowrotem i.. przeszło :eek: miała tak któraś z Was? jak sobie przypomne to mnie ciarki przechodzą, straszne to było :-(
ja wczoraj ledwo zipialam, jakis dzien taki byl bo kolezanka nie w ciazy miala tak samo :) a karetki to mi jedna za druga w okolicach jezdzily
a ze slaba jestem, no kurcze morfo juz kiszkowate t oskad ma byc ta sila.... ja juz sie koncentruje na doczekaniu konca a potem mam nadzieje ze sily beda przybywac ;)

Siku:
Barwa: żółta
Przejrzystość: niezupełna
ciężar właściwy: 1,015
PH: 6
Erytrocyty: 10,0
Leukocyty: 25
Białko: uejmne
Glukoza: w normie
Aceton/ciała ketonowe: ujemne
Kw. askorbinowy: 20,0
Biluribina: ujemna
Urobilinogen: w normie
Azotyny: ujemne

Nabł. wielokątne: liczne w polu widzenia
Leukocyty: 4-6 w polu widzenia
Erytrocyty świeże: pojedyńcze wpw.
Bakterie: obfite

te dwie pozycje mnie niepokoją.. zadzwonić do dżina z tymi bakteriami? tak jak pisałam, wizyta 15 grudnia a tydzień-dwa później moge urodzić to wartoby być "czystym" do porodu..bo leczenie troche chyba trwa, w tydzień moge nie zdążyć

doradźcie plisssss :tak:

doradźcie plisssss :tak:
hm porownuje z moimi, wydaje mi sie ze u mnie duzo gorzej bo leukocyty norma 0 do 5 a ja mam 20-30 ;/
baktrie - liczne i dlatego dostalam urosept i keflex (tez na paciorkowca)
ale babinka mowila ze jakos tego nie zbijemy raczej juz do porodu
biore leki i powtorze badanie ale to juz chyba nie bedzie mialo znaczenia

reklama
Do góry