reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja mam znowu zgagę! no ile można..:wściekła/y: od ostatnich 2 miesięcy to nawet na jeden dzień nie chce mnie opuścić..:wściekła/y: dlatego chciałabym już urodzić...w nocy spać nie mogę, zato od 6rano do 12 śpię jak zabita,masakra, tak mi się dzień rozregulował przez to że szok

Hmm mnie też zgadza męczy szczególnie na wieczór. A wzmożony atak przypuściła jak mi opadł trochę opadł brzuch, ot taki paradoks:) Ale myślę, że to Maleństwo główką i kolanami mi tak ściska żołądek.

Hej dziewczynki.
Wpadlam tylko na moment zeby nie przyszlo Wam do glowy ,ze juz stekam na porodowce :)
Tak naprawde to jestem zalatana. Zostao tylko dwa tygodnie wiec staram sie pozamykac kilka spraw puki jestem wolna czasowo.
Pokupowac prezenty pod choinke, posprzatac, pozalatwiac sprawy urzedowe. W niedzile moj M ma urodziny. Gdybym miala pewnosc ,ze Max urodzi sie w jego urodziny to bym nie musiala kupowac prezentu , a tak musze cos wymyslic :)

Poza tym trezba troszke domek ogarnac przedswietami bo pozniej nie dam rady sie wyginac i skakac po scianach .

reklama
Do góry