reklama
G
Georgina
Gość
Nie wiem co to za frajda rodzić w świętaee tam nastepna ktorej sie spieszyty masz tylko tydzien wiecej niz ja !! poczekasz do swiat
![]()

W
wika_20
Gość
wika a mi suwaczek opóźnia o jeden dzień: wg. niego kończę pełny tydzień we wtorek, a tak naprawdę kończę w poniedziałek.
hmm dziwne mi sie zgadza wszystko w suwaczku ... kazy tydzien ... to niewiem

G
Georgina
Gość
O mniam mniam wyduldałam puszeczkę Coli
) Pyszota. Mam ochotę na drugą;P
sylwik1987
Filipek
A ja mam znowu zgagę! no ile można..
od ostatnich 2 miesięcy to nawet na jeden dzień nie chce mnie opuścić..
dlatego chciałabym już urodzić...w nocy spać nie mogę, zato od 6rano do 12 śpię jak zabita,masakra, tak mi się dzień rozregulował przez to że szok

emwu76
Fanka BB :)
Hej dziewczynki.
Wpadlam tylko na moment zeby nie przyszlo Wam do glowy ,ze juz stekam na porodowce
Tak naprawde to jestem zalatana. Zostao tylko dwa tygodnie wiec staram sie pozamykac kilka spraw puki jestem wolna czasowo.
Pokupowac prezenty pod choinke, posprzatac, pozalatwiac sprawy urzedowe. W niedzile moj M ma urodziny. Gdybym miala pewnosc ,ze Max urodzi sie w jego urodziny to bym nie musiala kupowac prezentu , a tak musze cos wymyslic
Poza tym trezba troszke domek ogarnac przedswietami bo pozniej nie dam rady sie wyginac i skakac po scianach .
Wpadlam tylko na moment zeby nie przyszlo Wam do glowy ,ze juz stekam na porodowce
Tak naprawde to jestem zalatana. Zostao tylko dwa tygodnie wiec staram sie pozamykac kilka spraw puki jestem wolna czasowo.
Pokupowac prezenty pod choinke, posprzatac, pozalatwiac sprawy urzedowe. W niedzile moj M ma urodziny. Gdybym miala pewnosc ,ze Max urodzi sie w jego urodziny to bym nie musiala kupowac prezentu , a tak musze cos wymyslic
Poza tym trezba troszke domek ogarnac przedswietami bo pozniej nie dam rady sie wyginac i skakac po scianach .
reklama
sylwik1987
Filipek
Normalnie oszaleć można.., a potem mój mąż się dziwi że nie mam apetytu, jak obojętnie co zjem to mnie pali w przełyku jak smok.