reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkich o porannej porze!:-)
Wczoraj oczywiście odpadłam szybko i nawet nie zdążyłam się pożegnać, bo mój małż okupował komputer.
Teraz muszę się ubrać i powoli podreptać jakoś po pieczywo i owoce, bo umrę z głodu.
Witam nową mamę:-) Rzeczywiście brzusio masz już pokaźny:-):szok:
Ale mi się nie wydaje żeby przy bliźnikach tak dużo szybciej urósł.
Przecież w sumie one są jeszcze malutkie.

No i oczywiście życzę wszystkim miłego dnia:-):-):-)

reklama
witam w pochmurny deszczowy dzionek...
juz mam dosc tej pogody od 2 tyg pada i pada,wrocilam wlasnie z przedszkola i mam 2 godz spokoju uffff
teraz biore sie za porzadki i mam straszna ochote na salatke warzywna taka najzwyklejsza....
ponizej moje psotne szczescie ,nie daje mamusi polezec :no::-D

Załączniki

• 20091031988.jpg
    20091031988.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 40
Witajcie kochane, dziewczyny ktore mialy wizyty jeszcze raz gratuluje, pewnie mialyscie noc pelna kolorowych snow :-D:-D
A jak samopoczucie u reszty?

Malwina91
a w ktorym tygodniu juz jestes?
paulka kpi super avatarki :-):-)
mamamikolaja swietna fotka:tak:
Ja dzis wieczorem ide na urodzinki do przyjaciolki, bede zaraz robic tort :confused2::confused2:

Ja właśnie drugi raz wstałam :-p Bo dzisiaj obudziłam się o 5tej i do 6tej spać nie mogłam :wściekła/y:

Witam się również z nową mamą i gratuluje pokaźnego brzuszka :-D może rzeczywiście 2 szczęścia tam siedzą (a może i więcej ;-))

mamamikolaja jaki słodziak z tego twojego łobuziaka :-D:-D

Ja dzis wieczorem ide na urodzinki do przyjaciolki, bede zaraz robic tort :confused2::confused2:

mmmm, torcik :-D:-D:-D mniam. A jaki torcik będziesz robić?

w poniedziałek musze sie stawi w szpitalu na badaniach i sie dowien czy to jedno czy moze dwa bo lekarz mówi mi że mam za duzy brzuch

bliźniaki czy nie, to i tak za duży brzuch jak na 11 tc

Ale super!! Gratuluje serdecznie!! Wczesnie wypatrzyl to i owo :) To bylo usg 3d,czy to zwykle?
Wszystkim dziewczynom, ktore dzis byly u gin, serdecznie gratuluje dobrych wiadomosci! Ciesze sie razem z Wami :)

To było zwykłe USG :-)

witajcie kochane:-)

ale ładna pogoda, az szkoda w domu siedziec:wściekła/y:

Malwina - to na pewno 11 tydzień:eek:
Kasiulka - to super, ze juz na podstawie zwykłego usg powiedziala płec:-D
a dzisiaj ma ktos wizyte? super sluchac takich najsowych wiesci:-D, jeszcze raz wszytkim wcxorajszym mamusiom gratuluje:-)

reklama
Do góry