reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
w poniedziałek musze sie stawi w szpitalu na badaniach i sie dowien czy to jedno czy moze dwa bo lekarz mówi mi że mam za duzy brzuch

zyraffka - słodkich snów ;)

Malwina91 - pewnie, że podwójne szczęście ;), daj znać kto tam u Ciebie w brzusiu siedzi ...

A oto i mój awatarek ;)
Nie wiem czy poznałybyście mnie na ulicy ale zabawę miałam fajną :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja już po badaniu :-D

Gin mi powiedziała, że na 90% to będzie chłopiec

Idę wkleić zdjęcia.

Wszystko jest ok, wg USG dzidziuś ma 12t6d :tak: (tak jak suwaczek)

Ale super!! Gratuluje serdecznie!! Wczesnie wypatrzyl to i owo :) To bylo usg 3d,czy to zwykle?
Wszystkim dziewczynom, ktore dzis byly u gin, serdecznie gratuluje dobrych wiadomosci! Ciesze sie razem z Wami :)

wiecie,wczoraj kolezanka mi mowila,ze jej kolezanka z kolei miala miec chlopca,przez cala ciaze jej tak mowili i nie pamietam,czy dopiero w9miesiacu czy juz przy porodzie okazalo sie,ze to jednak dziewczynka.... jeju,a myslalam,ze w dzisiejszych czasach te aparaty sa juz na tyle dokladne,ze tyle razy mylic sie nie beda. Moja mam miala tak samo z moja mlodsza siostra. Do konca miala byc chlopcem. Wszyscy sie cieszyli,bo to bylo trzecia ciaza,a wczesniej dziewuchy...jakiez bylo ogolne zaskoczenia,jak wyszla moja Malgorzatka...ale to bylo18lat temu... :laugh2:

Ostatnia edycja:
Witam Was tak wczesną porą:-) jak mi się dzisiaj wstać nie chciało,z dnia na dzień coraz gorzej. Pozieszające jedynie jest to że do15:15 nie tak daleko:-D i będzie weekend:-) zyczę miłego dzionka:-)

Witam się i ja:-) u nas na dziś deszcz zapowiadali, ale narazie jest ładnie...może tak zostanie:sorry:

Jeśli chodzi o pomyłki lekarzy co do płci dziecka to ja tu słyszę o takich przypadkach:tak:tez myślałam że dziś to się raczej nie zdarza, a jednak. Moja ginka niby jeszcze nigdy się nie pomyliła...jeśli nie jest pewna to nie mówi;-)

reklama
Do góry