reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Trochę poczytałam na temat dużego brzucha w ciąży. I w sumie dużo dziewczyn tak miało już na samym początku. I wcale nie musi to jednak oznaczać mnogiej ciąży. Po prostu każda z nas jest inna. U innej z kolei przez 3/4 ciąży nie będzie widać że jest w ciąży.
Np ja w pierwszej ciąży taki brzuch jak ty pokazujesz miałam w 7miesiącu;-)
Ale tak jak piszę to sprawa bardzo indywidualna.
Sprzedawaliśmy trzy-cztery miesiące temu wózek i przyjechała po niego kobieta. Ja się jej pytam: Dla kogo pani kupuje ten wózek? A ona do mnie: Że dla siebie.
Ja taka zdziwiona. W trakcie rozmowy okazało się że jest w 6-7miesiącu, a dalej miała na sobie obcisłą bluzeczkę na krótki rękaw i mówię wam NIC nie było widać.

reklama
No nie na 100% ale dwa razy jej się wydawało, że widziała peniska :-D:-D:-D

to pewnie mąż dumny? Mój to chodzi jak paw:-D, ja bardziej chciałam dziewczynkę, ale miałam przeczucie, że to będzie chłopiec:tak: oczywiście z chlopczyka tez jestem zadowolona:-):-), nawet to i lepiej zeby był starszy brat, tylko potem trzeba juz bedzie polować:-D

Mi lekarz powiedział że na zwykłym USG lepiej widać płeć niż na 3D.
Chociaż pewnie i tak wszystko zależy od "oka" pana doktora/doktorowej:-D

no, doswiadczenie lekarza na pewno jest wazne jak i ulozenie dzieciaczka:-). U mnie na zwykłym usg nie było tak widać, a na 3D juz wyraźnie:-D

to pewnie mąż dumny? Mój to chodzi jak paw:-D, ja bardziej chciałam dziewczynkę, ale miałam przeczucie, że to będzie chłopiec:tak: oczywiście z chlopczyka tez jestem zadowolona:-):-), nawet to i lepiej zeby był starszy brat, tylko potem trzeba juz bedzie polować:-D

Ja nie mam męża i na razie stanu cywilnego nie zmieniam :-D

Czesc dziewczyny ja wstalam o 7 i potem poszłam znowu spać i nie dawno wstałam a jestem tak zmeczona:szok::szok:
słuchajcie czy ktoras z Was w czasie ciąży zauważyła taki przezroczysty ciągnący się śluz jak w dni płodne??? :szok:

reklama
hej ciagle czytam ze ktoras idzie na usg ,to ile razy juz bylyscie ???????? ja dopiero w polowie stycznia mam a potem w dniu porodu ..:-:)-:)-(
ale jedziemy na swieta do Pl wiec pojde z okazji swiat podejrzec do mojej pani doktor :tak::tak:

Do góry