reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Heheh..witam Kochane!
Jeszcze trochę i wizyta na 17:20...w końcu będę wiedzieć na czym stoję..Wczoraj miałam ze 3 godziny regularnych co 15 minut minut napinań brzucha aż od kręgosłupa i od dna macicy...Potem zelżało..i przez noc ok..i dzisiaj znów tak regularnie ale rzadziej..Niech szybko ustalają ten termin CC zanim mały zacznie sie rodzić pośladkami!

Odebralam swoje ostanie wyniki i jestem w szoku!Z tyhc wszystkich dotychczasowych te sa najlepsze!A najbardziej zdziwiło mnie żelazo, przez cala ciąże miałam, 85, 70, potem 83..a teraz w końcówce juz na wylocie...105!!!!!! No i nic nie biorę poza tymi moimi naturalnymi witaminkami i mleczkiem pszczelim..oj widać że działają!Mocz tez czysty jak łza..ale powtórzone wyniku na GBS dlaje nie mam:-(

Sie chwaliłam,że zgagi nie mam..no i wczoraj dzidzia tak szalała..w nocy, że zgagi dostałam..i dzisiaj dalej mnie trzyma;-)

no no bo jak sie maly wepchnie pupa to kiszka bedzie !!!

a powiedz mi jak sie takie wyniki zelaza przekladaja na hemoglobine ??

reklama
daffi spokojnie, bo z tego 1 grudnia nic nie wyjdzie. W końcu go dopadniesz hihi. Co do łożyska to to z 3 stopniem tak jak Anoola pisała gorzej odżywia dziecko i dobrze jest dosyć szybko urodzić.

JESTEM ZŁA!!! DZWONIE DO TEGO SMIESZNEGO PREZESA MOJEGO MEZA A TAM BRAK POLACZENIA... NAWET SYGNALU NIE MA!!!! jesli ten ch.. mysli że ze mną wygra to się grubo my:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:li!!!!

No dzwoń i jak się dodzwonisz to wal w ryj przez słuchawkę :-D

Lilijka 3mam kciuki, dawaj znać:tak:

Rodzice mojego M zaczeli nagle dziwnie pałac do mnie ''miłością '' długo coś się ta miłość rodziła ( 6 lat w wielkich bólach), i szkoda, że jest znowu fałszywie udawana, powiem dosadnie co wnioskuję po rozmowach z teściową :)
- Ty nie dasz rady wychować dziecka, sama jeszcze wyglądasz jak dziecko, nie to co ja ........ ja już syna odchowałam (!?! 30 lat odchowane ?) :)
- Ja to chyba Agniesiu w ciązy jestem bo zjadłam cały słoik korniszonów ,ot tak przy filmie (?!? - que te passa ?)
- Może mały nie będzie chciał z wami mieszkać to przyjdzie do Nas (?!?- ahahahaha, juz leci)
-(UWAGA TERAZ NAJLEPSZE) -czy dasz mi małego na kilka dni ? niech spędzi je z dziadkami trochę czasu, (?!? - szajba pie******) :tak:
Jak szuka surykatki to nie ten adres wybrała.

Niech ona sobie adoptuje jakies malenstwo a nie tak wnerwia ciebie.

No ja go własnie na skurcze dostałam :tak:

A nie jest on czasami dany dlatego ze bierzesz fenka?Bo raczej na skorcze to on nie bardzo:no:

Miałam się was zapytać.. łożysko dojrzałe to takie które ma 2 stopień??
bo przypomnialo mi sie jak lekarz ogladal lozysko na usg i tak dziwnie patrzyl i nie zdecydowanie odpowiedzial ze dojrzale... co sie dzieje jak lozysko osiaga juz ten 3 stopien???

3 stopien lozyska to oznacza zluzycie:tak:jest po prostyu slabsze,u mnie np.widac jak w lozysku sa gdzies niegdzies dziurki:tak:gin mowi ze najczesciej jest to od nadcisnienia:tak:

ja dlatego pytam bo nie powiedzial jaki stopien tylko ze dojrzale a jak patrze w internecie po stronkach to u nich łozysko dojrzałe = zestarzałe... ale chyba by powiedzial gdyby bylo cos nie tak.. teraz tak nagle mi sie to przypomnialo i mnnie nurtuje!

A prezesowi nie odpuszcze!

ja dlatego pytam bo nie powiedzial jaki stopien tylko ze dojrzale a jak patrze w internecie po stronkach to u nich łozysko dojrzałe = zestarzałe... ale chyba by powiedzial gdyby bylo cos nie tak.. teraz tak nagle mi sie to przypomnialo i mnnie nurtuje!

A prezesowi nie odpuszcze!

Nie doszukuj się niczego - jakby bylo zużyte, to BY POWIEDZIAŁ! spokojnie:tak: Nie ma co martwić się na zapas - wiem to przecież na własnej skórze;-)

reklama
Do góry