reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Ja tylko na chwilke bo mam popsutego laptopa i pozyczylam na chwilke od Tesciowej:-)
A wiec u nas ok.Mlodzi zdrowi:tak:Pogoda taka sobie tylko ze wieje:tak:
A ja dzisija od samego rana sprzatalam i pralam-chyba z nudow hehe:tak::tak::tak:
Nie mam pojecia kiedy naprawie laptopa bo musze znalesc dobrego informatyka:tak::tak::tak:Ile to potrwa to sie okaze
Na ile to bedzie mozliwe to bede pozyczala laptopa

reklama
A dla 16 miesięcznej to juz chyba za mała co? Bo tak pomyśłałam o chrzesniaczce, ale chyba sie spóźniłam...

Moja Niki teraz szleje na czymś takim :tak: A dokładnie takim:
Koło odkryć Ks Kids - cena: 190.00 PLN JAZZYBABY Olsztyn - pkt.pl

juz o tej godzinie poszli ci spac????????????
to o ktorej ci wstana jutro rano???????????

Moja poszła spać wczoraj o 18.30 :no: wstała o 4 rano :wściekła/y: Po 1,5 godzinie usnęła spowrotem... A dzisaj juz robi zaciemnienie, ale nie dam je spac :no::-p

A knajpka 300 metrów od nas:tak:.Mój już tam był z wujkiem a ja pierwszy raz ale lokal fajny a impreza zamknięta:tak::cool2:,bo normalnie to dyskoteki darmowe są:tak::szok:.

A mój jutro pracuje, więc siedze sama w domku :eek:

okazalo sie z tym zadaniem ze zle pani podala dzieciom powinno być plus zamiast minus czyli moja glowa matematyczna jeszcze tak zle nie pracuje wiedzialm ze cos jest nie tak :zawstydzona/y::tak:

A my żeśmy główkowały :-D:rofl2:

A ja cos źle się czuję mam jakies wypieki i boli mnie żołądek, wrrr... :eek::no:

Witam
Ja tylko na chwilke bo mam popsutego laptopa i pozyczylam na chwilke od Tesciowej:-)
A wiec u nas ok.Mlodzi zdrowi:tak:Pogoda taka sobie tylko ze wieje:tak:
A ja dzisija od samego rana sprzatalam i pralam-chyba z nudow hehe:tak::tak::tak:
Nie mam pojecia kiedy naprawie laptopa bo musze znalesc dobrego informatyka:tak::tak::tak:Ile to potrwa to sie okaze
Na ile to bedzie mozliwe to bede pozyczala laptopa
no to mam nadzieje ze laptopa szybko ci naprawia:tak::tak:

Moja Niki teraz szleje na czymś takim :tak: A dokładnie takim:
Koło odkryć Ks Kids - cena: 190.00 PLN JAZZYBABY Olsztyn - pkt.pl

Moja poszła spać wczoraj o 18.30 :no: wstała o 4 rano :wściekła/y: Po 1,5 godzinie usnęła spowrotem... A dzisaj juz robi zaciemnienie, ale nie dam je spac :no::-p

A mój jutro pracuje, więc siedze sama w domku :eek:

A my żeśmy główkowały :-D:rofl2:

A ja cos źle się czuję mam jakies wypieki i boli mnie żołądek, wrrr... :eek::no:
nie przejmuj sie moj tez jutro w robocie na popoludnie ja bede sama balowac u Anki a on po robocie przyjedzie tylko Emily zabrac i pojedzie z nia do domu spac a mamusia bedzie balowac:tak::tak::tak:

No to ladnie ci pobudke o 4 zrobila

Dziecko urodziło się, gdy matka stała. Wina położnych?

Matko, co to się dzieje, za**********, no ukatrupiłabym, a przede wszystkim bym tak sobie nie dała! Nie no słów brak-służba zdrowia:wściekła/y:
:szok::szok::szok:masakra:szok::szok::szok:

no kurcze jak to dodać???
wow udało się
Fajna ta mata:tak::tak::tak:ja niestety nei znam nikogo komu by sie przydala

Sorki,ale wiecej nie nadrobie bo zaraz musze oddac laptopa:-(

Pozdrawiam Was wszystkie Kochaniutkie

MALINUS
Ja mam z moim laptopem dokladnie to co Wy z kompem:szok::szok::no::no::no:

hejka dziewczyny wpadłam na chwilkę bo Oliwka ogląda wieczorynkę.a jak się skończy to idziemy się kąpać :tak::tak::tak::tak:

dziś spała 2,5h w dzień więc pójdzie później spać :tak::tak::tak:

w pracy ruch ,jestem już zmęczona,jutro tylko do 14.00 i trochę odsapnę :tak::tak::tak::tak::tak:

te artykuły o dzieciach i ich matkach co piszecie to straszne :no::no::no::no::no::no::no::no: bez komentarza :tak::tak::tak::tak::tak:

dobra uciekam bo oliwka marudzi straszliwie :sorry:

przyszłam bo myslałam ze sobie z Wami pogadam a tu cisza,żadnej nie ma wiecie co :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Oliwka wykapana,najedzona ,już lezy w łóżeczku a ja mam chwilę dla siebie

dziewczyny jaja sobie robicie ???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gdzie wy sie podziewacie??????

skoro zadnej nie ma to ide spać.myslałąm ze sobie choc dzis posiedzę z wami a tu dupa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

w takim razie dobranoc:-)

reklama
helo helo
ufffff wlasnie usiadalm;)
jak mowialm poszlysmy do mamy tak po 16.no i pol godz temu wrocilysmy dopeiro:szok::szok::-D:-D:-D:-D
tak jest jest,nigdy nie moge wpasc na godzine bo za krotko:-D:rofl2:
dziewczyny sie wybawily,ja sie wygadalam z mama,przy okazji jej pare rzeczy zlaatwilam-allegro itp.

no i sciagnelam nowy odcinek housa-zaraz bede ogladac:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no i zalatwilam mamie nowa oferte z neostarda,bedzie miala 1mb za 3zl wiecej niz teraz za 512.oczywisice ja na tym skorzystam sciagajac filmy:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

no i tak wyjsc nie moglsymy.az dziwne ze Weronika z wozku nie usnela bo szlysmy ponad 10minut,ciemno,w wzoku buja a ona w dzien nie spala:-p
ale szybko ja umylam,zjadla kasz i padla:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Paulina tez juz w lozku,chrapie:-)

Do góry