reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja już z rana zdążyłam się z M pokłucić :sorry::sorry::sorry::sorry:
kurcze odkąd poszłam do pracy to non stop się kłucimy.
bo musi więcej pomagać to już jest problem,juz mu nie na rękę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie mam go momentami serdecznie dość:tak::tak::tak::tak:

ja już zjadłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale pyszna była :tak::tak::tak::tak::tak:
Normalnie chyba sobie zaraz jajecznice zrobie :tak:
AGNES milej pracy I odpocznij sobie przez pol soboty i niedziele :tak:
AGNIESZKA&EMILY tys jest boska z tymi nudami i prasowaniem Ja to bym sie wolala zanudzic na smierc ale nie prasowac To jest ostnia rzecz ktora robie bo juz musze Choc przyznam sie ze juz coraz rzadziej prasuje Oliwki ubranka :-pWiem wyrodna matka ze mnie hiihihihih
To ja ci tez poczta przesle moje prasowanie i juz sie nudzic nie bedziesz :tak::-D
ZYCZE DZIS MILEJ ZABAWY DO RANA :tak:

MARTA gratulacje dla M A kiedy idziedzie na ta zabawe?
MH pomogla cola????moze ty w ciazy jestes :-p

Oliwka mi sie wydziera wiec nie wiem juz co komu odpisac:no:
Wczoraj bylismy z G i Oliwka u znajomych Co kolezanka urodzila Justynke 1 listopada Bylismy chwile bo pozno pojechalismy I autobusem Ale bylo bardzo milo Jak mi sie net naladuje to wam pokaze zdjecia :tak:
Oliwka miala wczoraj spacer po 20 ale na szczescie nie bylo zimno
Nocka udana Oliwka zasnela spokojnie po 21 obudzila sie raz po 3 p;rzesikala sie ale na szczescie po przebraniu jej usnela spokojnie i szybko u siebie Dzis w planach tylko sprzatanko Juz wypilam herbatke Ogarnelam siebie i oliwke i jeden pokoj Milego dnia Lece bo oli sie drze :eek:

witam:)
U nas pobudka o 8:30 oczywiscie przez telefon:wściekła/y: ale Laura spala 13,5h wiec luzik:-)
W nocy cos jej sie pomieszalo i przyszla do nas do lozka ale wzielam ja odrazu i mowie ze mama polozy do lozka Chyba zimno jej bylo bo polozyla sie ja ja przykrylam i spala dalej

Agnes u nas na sniadanie bylo musli;-)

Dorota no to czekamy na foteczki.Wieczorny spacerek dobrze Wam zrobil przed snem:tak:

As ile godzin snu potrzebujesz?

MH czesto spisz w innym pokoju niz M?

Witam i zmykam,bo tradycyjnie na basen z Olkiem i chłopaków do teściów odwieźć:tak:.Kupiłam na ciuszkach bluzkę i topik do kompletu i nowy podnośnik zużytej mleczarni ;-):tak:i gatki wyszczuplające a Olkowi bluzkę z kapturem i podwójnym rękawem.Fotki wrzucę jutro bo M aparat zabrał ze sobą:tak:.Na 14:30 na paznokcie jestem umówiona więc jeszcze kąpiel z pianką wcześniej zaliczę:tak::cool2:.

Jestem u mamy, ale zajrzałam do was na chwilkę :-p

Anaka, on uciekł, żeby się wyspać, bo ostatnio ciagle nieprzytomny chodzi. Pozatym we 4 to nie damy rady :-p

Dorota, cola to świetny lek na dolegliwości żołądkowe :tak: tylko musi byc rozgazowana :tak:

Akcja małżeńska zdrada i żona Policję wezwała,bo męża nakryła w mieszkaniu jego matki:szok:.Dużo by opisywać ale to nie na Otwartym:no::sorry:,bo i ze mną trochę związane:zawstydzona/y:(nie myślcie że to ja z braku chłopa w domu na cudzego się pokusiłam:no::sorry:).
juz wiem o co chodzi :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Gratuluję załatwienia dokumentów i udanych zakupów.:tak::-)
Dziewczynki nie poczytam,ale wpadłam do Was co by się pokazać.
Nie patrzcie na godzinę :-D:-D:-D:-D:-D
Właśnie wyszłam z wanny i się zastanawiam,czy jest sens kłaść się do łóżka:szok::szok::-D:-D:-D
pozdrawiam.
:szok::szok::szok::szok: perpetum mobile normalnie :-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie chyba sobie zaraz jajecznice zrobie :tak:
AGNES milej pracy I odpocznij sobie przez pol soboty i niedziele :tak:
AGNIESZKA&EMILY tys jest boska z tymi nudami i prasowaniem Ja to bym sie wolala zanudzic na smierc ale nie prasowac To jest ostnia rzecz ktora robie bo juz musze Choc przyznam sie ze juz coraz rzadziej prasuje Oliwki ubranka :-pWiem wyrodna matka ze mnie hiihihihih
To ja ci tez poczta przesle moje prasowanie i juz sie nudzic nie bedziesz :tak::-D
ZYCZE DZIS MILEJ ZABAWY DO RANA :tak:

MARTA gratulacje dla M A kiedy idziedzie na ta zabawe?
MH pomogla cola????moze ty w ciazy jestes :-p

Oliwka mi sie wydziera wiec nie wiem juz co komu odpisac:no:
Wczoraj bylismy z G i Oliwka u znajomych Co kolezanka urodzila Justynke 1 listopada Bylismy chwile bo pozno pojechalismy I autobusem Ale bylo bardzo milo Jak mi sie net naladuje to wam pokaze zdjecia :tak:
Oliwka miala wczoraj spacer po 20 ale na szczescie nie bylo zimno
Nocka udana Oliwka zasnela spokojnie po 21 obudzila sie raz po 3 p;rzesikala sie ale na szczescie po przebraniu jej usnela spokojnie i szybko u siebie Dzis w planach tylko sprzatanko Juz wypilam herbatke Ogarnelam siebie i oliwke i jeden pokoj Milego dnia Lece bo oli sie drze :eek:
ja tez juz raczej nie prasuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
moj mnie nauczyl ze dzinsow i spodni sie nie prasuje, sciereczek tez nie posciel to dopiero przed zalozeniem (zalezy jeszcze jaka, recznikow tez nie puizam tez nie a ze wtedy nic juz mi sie nie chce prasowac to nic nie prasuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p
co wy dziewczyny tak ode mnie odgapiacie z tą jajecznicą???????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zarz będzie tak ze wszystkie na śniadanie będą wcinać jajecznicę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja nie lubie jajecznicy :-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
Dorota, cola to świetny lek na dolegliwości żołądkowe :tak: tylko musi byc rozgazowana :tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
potwierdzam

reklama
ANKA no to ja juz Ci zycze udanej imprezki :tak:
Spacerek sie serio przed snem przydal Oliwka fajnie spala :tak:
MH mnie cola zawsze w ciazy pomagala na wymioty itp Wiec dlatego tak mi przyszlo do glowy :-pNo w 4 w jednym lozku to strasznie niewygodnie :-D
A wy nie spicie tak ze dziewczynki w swoich lozeczkach a wy w swoim ?;-)
MARTA no to milej kapieli I ladnie zrobionych paznokci :tak:

Oliwka spi od 10,35 Cos mi sie ona niewyrazna robi Tzn katar slychac ze ma bardzo daleko w nosku nie wiem czy lepszy katar wylatujacy czy taki geboko?
Dzis nie wychodze z nia nigdzie Jutro mielismy isc do Jej chrzesnej ja mialam u nichw koncu na allegro zamowic w imieniu babci Sanki na roczek :tak:No ale zobacze jaks ie bedzie czuc Jak gorzej to nigdzie nie pohdziemy No ale mam nadzieje ze Robione krople do nosa z antybiotykiem zapisane przez laryngologa pomoga :tak:

Ja podziwiam dziewczyny ktre maja roczne dziecko i drugie kilku dniowe Wczoraj Jak trzymalam Justynke na raczkach To Oli sie na mnie wspinala Odepchnac ja nie moglm bo Oli jeszcze nie chodzi I ciezko tak z 2 takich malych dzieci Zwlaszcza ze Oli wymaga jeszcze cieglej opieki
Ta kolezanka ma jeszcze synka On 2 stycznia skonczy 2 latka a ta malutka 1 stycznia 2 miesiace :tak:No ale ona to ma grzczne dzieci Ona woli swoje 2 dzieci niz moja jedna Oliwke Bo ona to istny szatan hihihih

Ja juz wsio posprzatane Jeszcze tylko odkurzyc i podlogi umyc ale to jak Oli wstanie Ide wszamac ta jajecznice :tak:

Do góry