ja już zjadłamAle mi smaka narobiłaś,Mój też już poszedł smażyć
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja już zjadłamAle mi smaka narobiłaś,Mój też już poszedł smażyć
![]()
Normalnie chyba sobie zaraz jajecznice zrobieja już zjadłamale pyszna była
![]()
juz wiem o co chodziAkcja małżeńska zdrada i żona Policję wezwała,bo męża nakryła w mieszkaniu jego matki.Dużo by opisywać ale to nie na Otwartym
,bo i ze mną trochę związane
(nie myślcie że to ja z braku chłopa w domu na cudzego się pokusiłam
).
Gratuluję załatwienia dokumentów i udanych zakupów.:-)
Dziewczynki nie poczytam,ale wpadłam do Was co by się pokazać.
Nie patrzcie na godzinę
Właśnie wyszłam z wanny i się zastanawiam,czy jest sens kłaść się do łóżka
pozdrawiam.
ja tez juz raczej nie prasujeNormalnie chyba sobie zaraz jajecznice zrobie
AGNES milej pracy I odpocznij sobie przez pol soboty i niedziele
AGNIESZKA&EMILY tys jest boska z tymi nudami i prasowaniem Ja to bym sie wolala zanudzic na smierc ale nie prasowac To jest ostnia rzecz ktora robie bo juz musze Choc przyznam sie ze juz coraz rzadziej prasuje Oliwki ubrankaWiem wyrodna matka ze mnie hiihihihih
To ja ci tez poczta przesle moje prasowanie i juz sie nudzic nie bedziesz
ZYCZE DZIS MILEJ ZABAWY DO RANA
MARTA gratulacje dla M A kiedy idziedzie na ta zabawe?
MH pomogla cola????moze ty w ciazy jestes
Oliwka mi sie wydziera wiec nie wiem juz co komu odpisac
Wczoraj bylismy z G i Oliwka u znajomych Co kolezanka urodzila Justynke 1 listopada Bylismy chwile bo pozno pojechalismy I autobusem Ale bylo bardzo milo Jak mi sie net naladuje to wam pokaze zdjecia
Oliwka miala wczoraj spacer po 20 ale na szczescie nie bylo zimno
Nocka udana Oliwka zasnela spokojnie po 21 obudzila sie raz po 3 p;rzesikala sie ale na szczescie po przebraniu jej usnela spokojnie i szybko u siebie Dzis w planach tylko sprzatanko Juz wypilam herbatke Ogarnelam siebie i oliwke i jeden pokoj Milego dnia Lece bo oli sie drze![]()
a ja nie lubie jajecznicyco wy dziewczyny tak ode mnie odgapiacie z tą jajecznicą???????
zarz będzie tak ze wszystkie na śniadanie będą wcinać jajecznicę![]()
Dorota, cola to świetny lek na dolegliwości żołądkowetylko musi byc rozgazowana
![]()