reklama
Chérie
Mama Danielka
Cherie, u mnie w szkole rodzenia położna mówiła, że obrzęk i zasinienie pochwy jest jednym z objawów zbliżającego się porodu. Tylko to swędzenie nie pasuje :-(
no właśnie, to swędzenie mnie najbardziej nurtuje.
dagmar
Fanka BB :)
tzn ja ten dyskomfort od jakichś 3 dni odczuwam, najpierw myślałam, że może tak ma być (bo biorę antybiotyk na infekcję w moczu), później, że infekcja, uczulenie... co najlepsze to NIE MAM ŻADNYCH UPŁAWÓW, bez zapachu...![]()
Kochana parę dni przed porodem często puchnie ponieważ jak się dzidzia zsówa to jakieś tam naczynia uciska

Idź do lekarza to ci powie, czy to to

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!
Chérie
Mama Danielka
chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!
teraz to już wszystkiego się można spodziewać i w każdej chwili
w sumie we wtorek już grudzień - nasz miesiąc 
lajtway
Fanka BB :)
No to się zaczyna zabawa
Cherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....

No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
No to się zaczyna zabawaCherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...
takie malenstwo a juz cwaniakuje !!
Chérie
Mama Danielka
buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?" 

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?"![]()
eee no teraz to juz chyba danielek jest pewny co ??