reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

mój mąż zapewne będzie dziś miał pachnącą noc :laugh2: zjadłam 3 ząbki czosnku.
już się leczę czym tylko mogę, ale cholera nic nie chce przechodzić...

reklama
tzn ja ten dyskomfort od jakichś 3 dni odczuwam, najpierw myślałam, że może tak ma być (bo biorę antybiotyk na infekcję w moczu), później, że infekcja, uczulenie... co najlepsze to NIE MAM ŻADNYCH UPŁAWÓW, bez zapachu... :eek:

Kochana parę dni przed porodem często puchnie ponieważ jak się dzidzia zsówa to jakieś tam naczynia uciska :tak:
Idź do lekarza to ci powie, czy to to :-D

Dagmarko, no fajnie by było, cieszyłabym się :tak:
do lekarza idę we wtorek, chyba że świąd nie przejdzie to pojadę wcześniej.

chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!

chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!

teraz to już wszystkiego się można spodziewać i w każdej chwili :tak: w sumie we wtorek już grudzień - nasz miesiąc :happy:

No to się zaczyna zabawa;) Cherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...:confused2:
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....

No to się zaczyna zabawa;) Cherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...:confused2:
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....

takie malenstwo a juz cwaniakuje !!

buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?" :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?" :laugh2::laugh2::laugh2:

eee no teraz to juz chyba danielek jest pewny co ??

Do góry