Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cherie, u mnie w szkole rodzenia położna mówiła, że obrzęk i zasinienie pochwy jest jednym z objawów zbliżającego się porodu. Tylko to swędzenie nie pasuje :-(
tzn ja ten dyskomfort od jakichś 3 dni odczuwam, najpierw myślałam, że może tak ma być (bo biorę antybiotyk na infekcję w moczu), później, że infekcja, uczulenie... co najlepsze to NIE MAM ŻADNYCH UPŁAWÓW, bez zapachu...![]()

chyba w najblizszym tygodniu posypia sie u nas porody bo kolejna Paulus trafila na oddzial !! na ten tydzien sa juz 2 zaplanowane cesarki /akozka i wojtysiowa/ plus takie niespodzianki jak z paulus i terminowe porody !!
w sumie we wtorek już grudzień - nasz miesiąc 

No to się zaczyna zabawaCherie, ja tez spróbowałam ostatnio innego płynu i szybko wróciłam do laktacydu- swędzenie i dyskomfort...
No to moje małe na głos wracającego tatusia normalnie zaczęło wariować. a jak sama siedziałam to mi takie cyrki robi że udaje że go nie ma i ja sie martwię. Skandal....

buahahaha, mój tata kiedyś stwierdził, że jak będzie miał wnuka, to rzuca palenie. dzwonił przed chwilą i mówi: "córka, rodzisz już czy nie? sprężajcie się, bo ja tu osiwieję, nie wiem, czy mam się psychicznie przygotować do rzucania papierosów czy może jednak będzie wnuczka?"![]()