Cześć dziewczyny.
Jest mi wstyd, ze tak rzadko wchodzę tutaj na forum, ale nie jestem tak wdrożona jak większość Was, poza tym mam troszkę na głowie nieprzyjemnych spraw.:-(
Ale co najważniejsze, w piątek byłam u gina- maleństwo ma całe 6,18 cm długości i wg USG jest już 13tydzień i 4 dni ciąży. Czuje się w miarę dobrze, ale z nerwów pobolewa mnie brzuchol.
Teraz pozdrawiam wszystkie BBonki, życzę miłego dnia.
Ps.Kama , przykro mi. trzymaj się dzielnie.
Jest mi wstyd, ze tak rzadko wchodzę tutaj na forum, ale nie jestem tak wdrożona jak większość Was, poza tym mam troszkę na głowie nieprzyjemnych spraw.:-(
Ale co najważniejsze, w piątek byłam u gina- maleństwo ma całe 6,18 cm długości i wg USG jest już 13tydzień i 4 dni ciąży. Czuje się w miarę dobrze, ale z nerwów pobolewa mnie brzuchol.
Teraz pozdrawiam wszystkie BBonki, życzę miłego dnia.
Ps.Kama , przykro mi. trzymaj się dzielnie.
Ostatnia edycja:
Bedziemy czekaly na wiesci od ciebie, jesli tylko bedziesz miala ochote tu zajrzec...
Trzymam kciuki za wlasciwa decyzje
to mniejsze szanse niz jak kazdy na publicznym nasze zdjecia sobie przeglada wkleja wycina..
(pierwszy raz coś takiego widziałam) i takie malutkie kłaczki zapchały pralkę. Mam nadzieję, że damy radę coś z tym zrobić bo pralka stara nie jest i nie bardzo mamy kasę na nową :-(

do tego stres przed nieznanym,obawa, czy sie sprawdzę,czy nie zawiodę przełozonych? I czy dam radę do końca ciązy pracować?