Elma
Małgosia
Gorzej ma Elma :-(
A mi tam jakieś baby nie sa potrzebne, o dzieciaczkach gadam sobie tu z wami i na styczniówkach 2007 i to mi wystarczy a jak odwiedzają mnie koleżanki to ostatnia rzecz o jakiej chcę gadać to dzieci

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gorzej ma Elma :-(
Dzięki za gratulacjeAle u mnie w domu taka atmosfera z małzonem że jeszcze to poccollo będę z wami pić
![]()
Ja też się chętnie napiję, uwielbiam piccoloDzięki za gratulacjeAle u mnie w domu taka atmosfera z małzonem że jeszcze to poccollo będę z wami pić
![]()
kochana, jakby co ja z toba wypiję, a sytuacją z mężem się nie przejmuj, prędzej czy poźniej przejdzie i bedzie wszystko dobrze;-)
A ja wlaśnie zjadłam przepyszna ogórkową, ktorą wczoraj wieczorem robil mój ślubny (specjalnie dla mnie zebym miala co jeśc dzisiaj)i zaraz zmykam na jakieś zakupy:-)
No to wysyłam wam wirtualnego piccollo truskawkowego i wypijcie beze mnie bo małż dzisiaj przyszedł na obiad i przytulił brzusio nawet rękę na goły brzuch położył ale maleństwo chyba spało za to potem się rozbrykało i teraz strasznie kopie chyba czuje że Mama ma dobry humorNo i słyszałam jak małżon gadał z kumplem ze ma dzisiaj przyjść bo karnisz w pokoju Nadii trzeba zamontować no i połowinki dzisiaj i ze ma coś przynieść
Hehe faceci każda okazja dobra żeby sobie drina walnąć
:-)
Zmykam bo Nadię od Babci muszę odebrać bo odebrała ją dzisiaj z przedszkola.