Hej :-)
Na wątku głównym Któraś z Was zaproponowała, by podzielić się pomysłami na prezenty świąteczne dla naszych bliskich.
Uważam to za świetny pomysł,
bo czasami nie mamy czasu na myślenie co komu kupić i gdzie lub po prostu nie mamy pomysłu:-( i chciałybyśmy odgapić ;-)
Zatem proponuję, by w tym wątku pisać (jeśli oczywiście chcecie):
- co komu można sprezentować,
- gdzie daną rzecz można kupić (jeśli to coś nietypowego)
- i gdzie jest najtaniej.
Zacznę może ja: :-)
- dla teściowej - kijki do nordic walkingu, żeby łatwiej się jej chodziło (jest po operacji kręgosłupa) - kupiłam w Auchan za 40PLN;
- dla szwagierki - komplet książek "Dom nad rozlewiskiem" - najtaniej jest na allegro, z przesyłką zapłaciłam 77PLN za 3 książki;
- dla rodziców - zestaw: kompas, busola, termometr - jeszcze nie kupiłam, ale można dostać w marketach do 150PLN;
- dla babci - komplet: szal i rękawiczki
Nie mam pojęcia co mogę podarować:
- siostrze (26lat) i jej facetowi (Anglik - 31lat)
- teściowi (70lat) - on wszystko ma i niczego nie potrzebuje:-(
Na wątku głównym Któraś z Was zaproponowała, by podzielić się pomysłami na prezenty świąteczne dla naszych bliskich.

Uważam to za świetny pomysł,

Zatem proponuję, by w tym wątku pisać (jeśli oczywiście chcecie):
- co komu można sprezentować,
- gdzie daną rzecz można kupić (jeśli to coś nietypowego)
- i gdzie jest najtaniej.
Zacznę może ja: :-)
- dla teściowej - kijki do nordic walkingu, żeby łatwiej się jej chodziło (jest po operacji kręgosłupa) - kupiłam w Auchan za 40PLN;
- dla szwagierki - komplet książek "Dom nad rozlewiskiem" - najtaniej jest na allegro, z przesyłką zapłaciłam 77PLN za 3 książki;
- dla rodziców - zestaw: kompas, busola, termometr - jeszcze nie kupiłam, ale można dostać w marketach do 150PLN;
- dla babci - komplet: szal i rękawiczki
Nie mam pojęcia co mogę podarować:
- siostrze (26lat) i jej facetowi (Anglik - 31lat)
- teściowi (70lat) - on wszystko ma i niczego nie potrzebuje:-(