reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam poweekendowo
Nie odzywałam się bo przez cały weekend u teściowej byliśmy, a dzisiaj od rana biegam jak głupia wkurzona na maksa bo przez Carrefoura pół dnia straciłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A teraz opiszę o co chodzi. Maja zażyczyła sobie od mikołaja barbie muszkieterkę i w gazetce z carrefoura były takie po 78,99zł, więc dzisiaj rano pojechałam i ją kupiłam, a ponieważ kupowałam jeszcze inne rzeczy to na paragon nie spojrzałam, no i dopiero w domu patrzę a tam cena za lalkę 119zł, więc wkurzona powiedziałam sobie że nie popuszczę i znowu się wyszykowałam do tego marketu (a dodam że godzinę przez Lublin się jedzie a autobusy rzadko) i dalej do obsługi klienta że oszukują, a ta do mnie że może mi zrobić zwrot i oddać kasę bo jak to mi tłumaczyła tylko lalka w różowej sukience kosztuje 78,99zł a inne (ja wzięłam w niebieskiej) kosztują 119zł, więc ja do niej gdzie tam jest to napisane i dlaczego w takim razie wszystkie lalki są na półce z jedną ceną 78.99zł i mówię do niej że mi nie chodzi o to że mi oddadzą kasę i po sprawie bo oszukują klientów itd i wzięłam nazwisko osoby odpowiedzialnej za dział zabawki i tak tego nie zostawię, dosyć już masz oszustw na każdym kroku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szczerze powiem nie doczytałam wszystkiego, ale postaram się później nadrobić.
rzuciło mi się tylko w oczy że nasza Dorotka męczy się w małżeństwie i chce rozwodu, którego nie dostała. Dziewczyno olej tego bydlaka i nie męcz się niepotrzebnie, dużo życia jeszcze przed tobą, a jak ty będziesz spokojna i szczęśliwa to i twoja córcia też:tak::tak::tak:
A i jeszcze piesek Patrysi jest na pierwszym planie rozmów. Ja się nie wypowiem ale skoro to duży pies będzie to i dużo przestrzeni będzie potrzebował, ale na zdjęciu wygląda ślicznie:tak::tak::tak:
ale przegięcie:-:)wściekła/y::wściekła/y:
ja tak kiedys miałam w realu były w gaetce bodziaki dla antoszki w gazetce cena 4.99 i pisze jak wół rozmiary od 56-86 no to poszłam wybrałam antoszce 5 bodziakow w rozmiarze 74 kupowałam jeszcze inne rzeczy przy kasie babka mówi mi 96 zł zdziwiłam się bo w głowie liczyłam całe zakupy i wyszło mi około 50 zł siadam na ławeczce patrzę na parago a tam body 9.99 no to sru do punktu a babka do mnie że oferta jest na rozmiary 56 i 86:wściekła/y: no i była draka bo w gazetce było wyraźnie napisane 56-86 a nie 56 i 86:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i wkońcu uznały moją raje ale musiałam wejść na sklep oddać towr zwróciły mi kasę i od nowa płaciłam:wściekła/y:dodam że wszystko wisiało na jednym wieszaku i rozmiar 56 i 60 i 74 i 80 i 86:cool: dlatego na te promocje to trzeba uważać bo ile osób albo mieszka daleko albo machnie ręką:tak:

reklama
MALINKA nie kochamy sie bo nam sie od dawna nie uklada
JA TYLKA NA LOTERI NIE WYGRALAM I NIE JESTEM PO TO ABY MU GO DAWAC JAK SIE TYLKO MEZOWI ZECHCE KIJA ZAMOCZYC
Ja lacze seks z uczuciami Jak uczuc nie ma to i seksu tez
I wcale mi z tym nei jest zle Tzn wolalabym aby nam sie w zyciu z M ukladalo i zycie seksualne tez Ale jest jak jest I nie ma co sie zadreczac
ANACONDA popieram twoje nerwy na ten market Dobrze ze zareagowalas 3 mam kciuki
ANKA napewno napisze wam jak tak pierwszy telefon Ale juz mam stresa :szok:

Czekam na nich Zaniedlugo powinni byc :tak:

Dzisaj ja odrabiam matematykę :szok::rofl2:

zaklad stolarski otrzymal zamowienia na wykonanie 720 taboretow. aby zrealizowac zamowienie na czas postanowiono wykonywac dziennie jednakowa ilosc taboretow. po wykonaniu 66 1/3 % zamowienia usprawniono produkcje tak ze dzienna produkcja wzrosla o 4 taborety zas zamowienie zrealizowano o 5 dni wczesniej. w ciagu ilu dni planowano wykonac zamowienie

dorota tak jak dziewczyny pisały patryk to mój pasierb-w listopadzie skończył 13 lat:-p:-p:-p

co do zarazków to pewnie i tak mniej ich sie wydostje z zamkniętego pokoju niż jakby był otwarty, a patryk nie potrafi nauczyc sie zasłaniać jak kaszle:eek::eek::eek::eek::eek::crazy: u nas ciągle gdzieś okno otwarte więc chyba zarazki uciekają;-)

Dzisaj ja odrabiam matematykę :szok::rofl2:

zaklad stolarski otrzymal zamowienia na wykonanie 720 taboretow. aby zrealizowac zamowienie na czas postanowiono wykonywac dziennie jednakowa ilosc taboretow. po wykonaniu 66 1/3 % zamowienia usprawniono produkcje tak ze dzienna produkcja wzrosla o 4 taborety zas zamowienie zrealizowano o 5 dni wczesniej. w ciagu ilu dni planowano wykonac zamowienie
cały czas licze :-D

Ostatnia edycja:
MH ja to liczyłam tak:

66 1/3% z 720
199/300 * 720
477 3/5
i dalej stoje co to za zadanie? pozornie proste a jak sie wczytać...

720=x*y
477,6=x*z
242,4=x +4*y-5- z
? nigdy nie miałam prolemów z matmą ale... to zadanie mnie przerasta albo sie cofam allbo nie wiem co sie ze mną dzieje
x-ilośc taboretów jaką postanowiono zrobić
y-dni w których planowano zrobić zamówienie

242,4=720/y+4*y- 5- 477,6 : 720/y

wymiękam:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry