ale przegięcie:-Witam poweekendowo
Nie odzywałam się bo przez cały weekend u teściowej byliśmy, a dzisiaj od rana biegam jak głupia wkurzona na maksa bo przez Carrefoura pół dnia straciłam
A teraz opiszę o co chodzi. Maja zażyczyła sobie od mikołaja barbie muszkieterkę i w gazetce z carrefoura były takie po 78,99zł, więc dzisiaj rano pojechałam i ją kupiłam, a ponieważ kupowałam jeszcze inne rzeczy to na paragon nie spojrzałam, no i dopiero w domu patrzę a tam cena za lalkę 119zł, więc wkurzona powiedziałam sobie że nie popuszczę i znowu się wyszykowałam do tego marketu (a dodam że godzinę przez Lublin się jedzie a autobusy rzadko) i dalej do obsługi klienta że oszukują, a ta do mnie że może mi zrobić zwrot i oddać kasę bo jak to mi tłumaczyła tylko lalka w różowej sukience kosztuje 78,99zł a inne (ja wzięłam w niebieskiej) kosztują 119zł, więc ja do niej gdzie tam jest to napisane i dlaczego w takim razie wszystkie lalki są na półce z jedną ceną 78.99zł i mówię do niej że mi nie chodzi o to że mi oddadzą kasę i po sprawie bo oszukują klientów itd i wzięłam nazwisko osoby odpowiedzialnej za dział zabawki i tak tego nie zostawię, dosyć już masz oszustw na każdym kroku
Szczerze powiem nie doczytałam wszystkiego, ale postaram się później nadrobić.
rzuciło mi się tylko w oczy że nasza Dorotka męczy się w małżeństwie i chce rozwodu, którego nie dostała. Dziewczyno olej tego bydlaka i nie męcz się niepotrzebnie, dużo życia jeszcze przed tobą, a jak ty będziesz spokojna i szczęśliwa to i twoja córcia też
A i jeszcze piesek Patrysi jest na pierwszym planie rozmów. Ja się nie wypowiem ale skoro to duży pies będzie to i dużo przestrzeni będzie potrzebował, ale na zdjęciu wygląda ślicznie![]()

ja tak kiedys miałam w realu były w gaetce bodziaki dla antoszki w gazetce cena 4.99 i pisze jak wół rozmiary od 56-86 no to poszłam wybrałam antoszce 5 bodziakow w rozmiarze 74 kupowałam jeszcze inne rzeczy przy kasie babka mówi mi 96 zł zdziwiłam się bo w głowie liczyłam całe zakupy i wyszło mi około 50 zł siadam na ławeczce patrzę na parago a tam body 9.99 no to sru do punktu a babka do mnie że oferta jest na rozmiary 56 i 86