madziulanatasza
Fanka BB :)
Zajrże wieczorem moze ,a na pewno jutro ,muszę lecieć po ,m do pracy,bo porywam go wcześniej ,bo musimy te nieszczęsne zdjecia zrobić ,a potem do gina,dam znak jak będzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurcze nie przejmuj się ja obrączki nie posiadamWitam! Usypiałam Zuze 2 godzinyAle wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin
).
wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700złWięc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%
Zgubiłam obraczke:-(
zaraz nadrobie co nieco;-)
ha ha urozmaicenieJa tego nie czuję ,ale Krzysiek;-) dlatego jadę sprawdzić ,i chyba wyjąc id razu ,żeby założyć następną trxeba odczekać co najmniej miesiąc ,a podejrzewam zze z powodów finansowych zejdzie dłuzej,polecimy na gumkach w ramach urozmaicenia![]()
Dorota od rokuA JA CHORUJE NA LAPTOPA ale moge sobie tylko pochorowac :-(
A ja w ramach urozmaicenia nie kochalam sie juz prawie od roku :-)
Kosztował 1590zł:-)W sobote było otwarcie tego sklepu i była duuża promocja na różne rzeczy. Mój kuzyn jest informatykiem i on doradzał. Najtańsze stacjonarne były po 1999 bo te za 1300 nie miały nic w sobie. Tylko szkoda bo dopiero w domu zauważyłam że kamery nie ma wbudowanej. Może sprzedam monitor chociaż za 200zło kurcze nie przejmuj się ja obrączki nie posiadam
to fajnie że kupiliście laptopa a ile koszztował??? ja choruję właśnie na kompa stacjonarnego
a kuchenka teraz można tanio kupić to zrób sobie prezent gwiazdkowy;-)
ha ha urozmaiceniejuż widzę tą radość K
my w ramach urozmaicenia zadawalamy się różnymi rodzajami gumek![]()
napisz jak juz wykonasz ten 1 telefon:-)MALINKA tez sie ciesze ze przezylas pracowity weekend z @
Ja od jutra zaczynam prace I juz sie boje Chyba pierwszy telefon to w wc bede wykonywala Najgorszy ten pierwszy raz hihihihi
Oliwka jeszcze spi Ja mam wsio porobione Oczywiscie za prasowanie sie nawet nie zabralam Musze tylko ziemniaki obrac i ryz ugotowac
OOO oliwka wstala wiec lece Do pozniej![]()
napewno by pokazal no chyba ze nie zastosowalas sie do instrukcjiostatnią miesiączkę miałam 17 października w niedziele zrobiłam test ciążowy nic nie wykazał zastanawiam się czy gdybym, była w ciąży to już by coś pokazał czy za wcześnie na to
nie mam kasy na prywatną wizytę a na kasę chorych termin za miesiac ;/
swietny jest ten postHek ,kobitki ,nia mam na razie czasunadrabiać ,a co wyczytałam z tej strony to ,ze
Mlena test powinien juz zdecydowanie wykazać jakbyś była w ciąży ,bo od pażdziernika 17 licząc pczątek cyklu to byś miała 4 lub 5 tydzieńwięc zaklep sobie termin ,a za kilka dni ponów test
Medeuska mieszka ze swoim pasierbem ,synem swojego partnera ,który ma lat nie pamietam ile ,ale coś około 10 w porywach do 14nie pamiętam dokładnie
A u mnie,bez zmian:-)
W SOBOTĘ WIECZORKIEM WPADŁ BRAT I WYPILIŚMY aNDRZEJKOWE PO 2 PIWAsorry za caps-miałam zgagę od piwa i w ogóle spać nie moglam ,już chybanie lubie piwa
odwykłam
w niedzielę pojechalismy do szczeina na zakupy wróciliśmy póżnym popołudniem ,
dziś osd rana mam jeżdzenia mnóstwo byłam w gminie, w ośrodku zdrowia w rewalu ,bo gin państwowo ma wolny numerek 30 grudnia ,a mnie sie spieszy wiec muszę prywatnie iść,a 30 pójdę po wyniki itd,bo na prywate mnie nie stać ,w ogóle jak nie urok to sraczka świeta za pasem a kasa pusta![]()
super ze wszystko sie uklada, trzymam kciuki.Fakt zmiana otoczenia wiele dajeznaleźlismy mieszkanko i dogadaliśmy sie co do ceny pod koniec tego tygodnia mamy podpisac umowę i zaczynamy załatwiać w banku kredyt bo trochę nam bedzie brakować nieduże ale i tak się cieszę jednak zwolnią je dopiero pod koniec maja wiec do tego czasu jeszcze musimy się przemęczyć
między nami jest zdecydowanie lepiej póki co uważam ,że decyzja wyprowadzenia się z Warszawy dla naszego związku była dobrą decyzją
tutaj juz nie ma jego kolegów którzy go gdzieś wyciągaja teraz mnie wyciągaja ale nie wykorzystuję tego nadmiernie
zawsze inaczej jak ma się w poblizu swoich przyjaciół
Laura nadal w okresie buntu ma odpały straszne ale szybciej pojmuje że się źle zachowała i łóadnie przeprasza więc się naprostowuje ;]
ogólnie na dzień dzisiejszy nie mogę narzekać i oby tak zostało
o idealnie nigdy nie jest
malinka musiala bys sie smierttelnie obrazic na niao Mlenko skarbie jesteś
ciąża...myślę że test by już pokazał a ja mam też zawsze takie jazdy jak tylko zaczynam myśleć że może a jednak bo...to mi się @ spóźnia a zresztą cztyałam kiedyś że u kobiet może w cyklu rocznym jedna @ wypaść i jest to normalneja zawsze robiłam test z dzidziusiem i mnie nigdy nie zawiódł
dobrze że wszystko u ciebie się układa
madziula a ty co tak na cito do gina??? czyżbyśmy czegoś nie wiedziały????
a wogóle mam focha na ciebie byłaś w szczecinie na zakupach już 2 raz i nawet mnie w pracy nie odwiedziłaś:--
-
-
-(
okno w pokoju umytei już nic mi się nie chce
![]()
byly udane dzieki, farby kupione, do tego blok A3 i puzzleWitam,
obiadek na kucni, ja mam chwilkę na poczytanie
Marta, to miałaś roboty z tym akwarium...
Anaka, udanych zakupów
Dorota, Patryk to jest Pasierb Madeuśki
Malina, duzo zdrówka dla was
Luna, &&&&
Mlena, Juz by test coś pokazał
Madziula, to was urządzili z tym numerem domu.
A moja Helenka stwierdziła, ze bawi sie w dzidzusiawlazła do Niki łóżeczka i się bawi
![]()
gratuluje zakupu.U nas w reklamie widzialam laptopy juz z 300eWitam! Usypiałam Zuze 2 godzinyAle wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin
).
wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700złWięc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%
Zgubiłam obraczke:-(
zaraz nadrobie co nieco;-)
cos dla odmiany, gumka nie jest zlaJa tego nie czuję ,ale Krzysiek;-) dlatego jadę sprawdzić ,i chyba wyjąc id razu ,żeby założyć następną trxeba odczekać co najmniej miesiąc ,a podejrzewam zze z powodów finansowych zejdzie dłuzej,polecimy na gumkach w ramach urozmaicenia![]()
Dorota od rokukurcze jak mogę zapytać to czemu????? bo mi to by tak ciężko było tyle czasu
my mieliśmt przez to swego czasu problemy ale to był okres ciąży i pietruszka tłumaczył mi że się bał ale to już załatwione obgadane;-)
my mamy różne temperamenty to fakt ja to z tych co mogą codziennie a pietrucha tak 1-2 w tygodniu ale osiągneliśmy kompromis ;-)a jak się ociąga to już mam sposoby co ubrać i zrobić co by miał ochotę![]()
KOchana, my już po ślubie 5 rok leci, ale przed ślubem zamieszalismy razem i z dowodami czekalismy na dokonczenie tego wszystkiego zeby jeen wydatek bylLunka a kiedy ślub?![]()