reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cieszę się Mlenko, że jest lepiej, no w końcu musiało sie i do Was usmiechnąć słonko. I masz rację, na razie nic nie wymieniaj, my tez czekalismy do slubu, bo bysmy musieli 2x wymieniac, raz adres,pozniej stan cywilny i nazwisko.

reklama
o Mlenko skarbie jesteś:happy::happy::happy:
ciąża...myślę że test by już pokazał a ja mam też zawsze takie jazdy jak tylko zaczynam myśleć że może a jednak bo...to mi się @ spóźnia a zresztą cztyałam kiedyś że u kobiet może w cyklu rocznym jedna @ wypaść i jest to normalne:tak:ja zawsze robiłam test z dzidziusiem i mnie nigdy nie zawiódł:no:
dobrze że wszystko u ciebie się układa:tak::tak::tak:
madziula a ty co tak na cito do gina??? czyżbyśmy czegoś nie wiedziały????:-p
a wogóle mam focha na ciebie byłaś w szczecinie na zakupach już 2 raz i nawet mnie w pracy nie odwiedziłaś:-:)-:)-:)-:)-(
okno w pokoju umyte:tak::tak:i już nic mi się nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej dziewczyny
Ale był weekend, jeszcze jestem ledwo żywa
W sobote P dostał wolne więc pojechaliśmy w miasto po spodnie dla niego, oczywiście biegiem. Z miasta do mojej mamy sprzedać jej Witusie, a od mojej mamy gazu do teściowej składać sypialnie, od 12 do 22, odbiłam sobie prawą dłoń, uszkodziłma nerw w małym paluszku, boli mnie cały środek dłoni od śrubokręta, kolana od klęczenia i plecy od kucania.
W domu przed 23, do 2 w nocyP meczył się z kompem, bo zrobił za małą partycję na kopię zapasową systemu i cholera nawet zdjęć nie mogłam otworzyć w przeglądarce systemu, później nawet gg trzeba było odinstalować, bo obciążony, ech. No i się męczył , a ja dotrzymywałam mu towarzystwa, w końcu się poddał bo komp się zamulił.
Niedziela. P się uparł , że potrzebuje nowej kurteczki albo płaszczyka więc z samego rana na giełdę ( bo u mojej mamy najpóźniej mięłiśy być o 11 ). No i kupił mi-śliczny. Podniosło mnie to na duchy, bo znó noszę S. Do mojej may gazu, wmusiła nam obiad ( mi tam pasiło, bo w sobote nie zdążyliśy zrobić zakupów i na obiad nic nie było ) . W trójkę do teściowej dokończyć robotę, poprzeglądać jej szafy ( zabraliśmy 2 wory sweterków,luzek, kurtke, płaszcz skórzany dla mojej bratowej ) . , z wypchanym juz samochodem do Kauflanda na zakupy ( byliśy już tak padnięci, że pamiętaliśmy tylko o kaszkach i mleku dla małej. Do domu. Mała masakra zmęczona i śpiąca a to 18 dopiero. Do 21 jakoś dała radę, ale to była straszna bardziej dla nas męczarnia, żeby ja zabawić zająć itd.
Nocka, o Boziu, ledwo oczy otworyłam dzis rano jak zawołała poranną butlę, no ale skoro już wstałam to pierwsze co do WAS lecę.
Amen
Zacznę zaraz nadrabiać.
Własnie mi sie przypomniało o Brzyduli. Znów lipa-nieobejrzałam powtórki.
Prawie cały zeszły tydzień jestem do tyłu, wczoraj powtórek tez nie obejrzałam , i powtórki mam talent tez nie, ech...
no tos sie nalatała:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
oby tak było, ja nie wiem ale moi rodzice są tyle lat po ślubie a czasami zachowują się jak gówniarze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jedno coś powie drugie coś chlapnie i wielka afera się robi i jeszcze matka mnie w to wciąga i sie żali jaka to ona jest nieszczęśliwa a ja co mam jej na to odpowiedzieć:no::no::no:nie opowiem się po żadnej stronie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
niestety tak jest rodzice nas gówniarzy wychowoja po to zebysmy my ich "gówniarzy" na starośc wychowywali :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
O, Malina
Przeoczyłam Twojego posta
Kurcze, no co za plaga chorobowa! Wszędzie, z każdej strony coś słychać.
Ja też miałam przerąbany weekend i dopiero jak tu Dziś rano weszłam dowiedziałam się, że to czas andrzejkowy był, no peszek, ja się nie pobawiłam:)

Dziś mam wizytę i gina więc trzymajcie kciuki prosze za 3 rzeczy-raz, żeby mnie nie zakrzyczał, że tak późńo znów przyszłam, 2- żeby nie robił mi 2 cytologi, bo znów cholera wie kiedy sie spotkamy, 3- niech w koncu zdecyduje co z ta nadrzerka, bo mnie juz wpienia.
tez masz nadżerkę??? ja byłam w środe wymrażać :tak::tak::tak::tak::tak:
ostatnią miesiączkę miałam 17 października w niedziele zrobiłam test ciążowy nic nie wykazał zastanawiam się czy gdybym, była w ciąży to już by coś pokazał czy za wcześnie na to
nie mam kasy na prywatną wizytę a na kasę chorych termin za miesiac ;/
no nie wiem mi wykazał dopiero 3 test :tak::tak::tak::tak::tak:
ale nie martw sie na zapas, moze rzeczywiscie nerwy :tak::tak::tak:

Malinka u mnie z miesiaćzkami zawsze jest tak ,że mam za wcześnie mam krótszy cykl dotąd mi sie nigdy ot tak nie spóźniały stąd obawy a denerwować zaczęłam się dopiero w weekend bo najpierw wmawiałam sobie ,że pomyliłam termin ale mam zapisany więc wiem ,że już 2 tyg. temu powinnam mieć @ a tu nic nie wskazuje na to żebym dostała zrobiłam test le nestety nie z samego rana więc muszę powtórzyć dla spokojnosci ;]

wiesza mi tę stronę na tym necie strasznie;/ i emotki ciągle nie działają

Witam,

obiadek na kucni, ja mam chwilkę na poczytanie :-p

Marta, to miałaś roboty z tym akwarium...

Anaka, udanych zakupów :tak:

Dorota, Patryk to jest Pasierb Madeuśki

Malina, duzo zdrówka dla was :tak:

Luna, &&&&

Mlena, Juz by test coś pokazał :tak:

Madziula, to was urządzili z tym numerem domu.

A moja Helenka stwierdziła, ze bawi sie w dzidzusia :-D wlazła do Niki łóżeczka i się bawi :-D:rofl2:

Malina ty mi tu nie fikaj :-pani razu jeszcze u mnie nie byłaś odkąd w szczecinie mieszkasz, a w pobierowie juz nie raz byłaś:-p
Muszę iść i na cyto i na usg,bo mi sie termin wkładki konczy i wydaje mi sie że sie obsunęła ,wiec sama rozumiesz ,ze wole nie ryzykować:-p:szok:,
Ja mam krótkie cykle od 21 dni do 28 choć najczęściej sa takie pośrodku:tak:,
Mlenka najlepiej zrób sobie kolejny test ,rano:tak:

Malina ty mi tu nie fikaj :-pani razu jeszcze u mnie nie byłaś odkąd w szczecinie mieszkasz, a w pobierowie juz nie raz byłaś:-p
Muszę iść i na cyto i na usg,bo mi sie termin wkładki konczy i wydaje mi sie że sie obsunęła ,wiec sama rozumiesz ,ze wole nie ryzykować:-p:szok:,
Ja mam krótkie cykle od 21 dni do 28 choć najczęściej sa takie pośrodku:tak:,
Mlenka najlepiej zrób sobie kolejny test ,rano:tak:
madziula:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a zakładasz drugą od razu????czy to trzeba odczekać?????a ty czujesz że się obsuneła???????
moja zupka gotowa tylko octu ani kwasku w domu ni grama dobrze że pół cytryny miałam bo jak tu zakwasić buraczkową:szok::szok::szok::szok:
antonio zaraz wszamie zupę i koło 15 położę go lulu to spokojnie kawulca z wami wypiję:tak:

Witam! Usypiałam Zuze 2 godziny:szok::wściekła/y:Ale wreszcie zasnela chociaż nie wiem na jak długo. Obiad mam już gotowy(reszta mięska od imienin:biggrin2:).
wczoraj chcielismy kupic komputer stacjonarny bo monitor mamy elegancki i stwierdzilismy ze lepiej wziąc lepszy stacjonarny niż w tej cenie tani laptop. Niestety byliśmy w 3 marketach i tylko w jednym były stacjonarne i droższe niż laptopy. I jednak kupilismy sredniej klasy laptopa. Napaliłam sie na kuchenke pod zabudowe bo nasz ledwo pika a i piekarnik popsuty. Otworzyli nowy market euro i kuchenka pod zabudowe od 700zł:szok:Więc chyba sie zdecydujemy na raty bo jest promocja 3x0%:tak:
Zgubiłam obraczke:wściekła/y::-(
zaraz nadrobie co nieco;-)

reklama
Ja tego nie czuję ,ale Krzysiek;-) dlatego jadę sprawdzić ,i chyba wyjąc id razu ,żeby założyć następną trxeba odczekać co najmniej miesiąc ,a podejrzewam zze z powodów finansowych zejdzie dłuzej,polecimy na gumkach w ramach urozmaicenia:-D

Do góry