alex3meyer
Matka gagatka
Czesc :-)
My po spacerku. Olis oglada bajke, a ja mam chwile zeby cos skrobnac.... tylko nie wiem co.....

Aga- ja Paule namawiam od dluzszego czasu na uslugi fryzjerskie z naciskiem na rynek europejski, ale bezskutecznie.....

Polianna- witaj. U nas to jeszcze nie przybiera az takich form.... ale kto wie.... pewnie niedlugo sie zacznie.....

Kacha- o kurcze!!!!
:-( Strasznie mi przykro....:-
-(I to przed Swietami.....:-(
Kasiamaj- ja tez bym sie przeszla, dla swietego spokoju....
Oby nic nie bylo....
Paula- Ty to sie masz dziewczyno....Ja caly czas podziwiam, jak sobie dajesz rade z dwojgiem maluchow..... Z reszta Sylwie podobnie....
My po spacerku. Olis oglada bajke, a ja mam chwile zeby cos skrobnac.... tylko nie wiem co.....

Aga- ja Paule namawiam od dluzszego czasu na uslugi fryzjerskie z naciskiem na rynek europejski, ale bezskutecznie.....

Polianna- witaj. U nas to jeszcze nie przybiera az takich form.... ale kto wie.... pewnie niedlugo sie zacznie.....

Kacha- o kurcze!!!!
:-( Strasznie mi przykro....:-Kasiamaj- ja tez bym sie przeszla, dla swietego spokoju....
Oby nic nie bylo....Paula- Ty to sie masz dziewczyno....Ja caly czas podziwiam, jak sobie dajesz rade z dwojgiem maluchow..... Z reszta Sylwie podobnie....

Jak usłyszycie coś o jakiejś wariatce z brzuchem, która zrobiła napad na bank w Belfaście to zapewne będę ja. Mam już dość tych patafianów, do tej pory przez internet nie widać żadnych ruchów na koncie, a kasy jak nie było tak nie ma