reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc :-)
My po spacerku. Olis oglada bajke, a ja mam chwile zeby cos skrobnac.... tylko nie wiem co.....:-D:sorry:

Aga- ja Paule namawiam od dluzszego czasu na uslugi fryzjerskie z naciskiem na rynek europejski, ale bezskutecznie.....:sorry::-D
Polianna- witaj. U nas to jeszcze nie przybiera az takich form.... ale kto wie.... pewnie niedlugo sie zacznie.....:sorry::sorry::confused2:
Kacha- o kurcze!!!!:szok::-( Strasznie mi przykro....:-:)-(I to przed Swietami.....:-(
Kasiamaj- ja tez bym sie przeszla, dla swietego spokoju....:tak: Oby nic nie bylo....
Paula- Ty to sie masz dziewczyno....Ja caly czas podziwiam, jak sobie dajesz rade z dwojgiem maluchow..... Z reszta Sylwie podobnie....:tak:

reklama
kacha- strasznie mi przykro, tych pieniędzy zgubionych to pewnie nie odzyskasz, raczej mało prawdopodobne ale może chociaż w banku zrobią porządek i odnajdą się pieniądze:sorry:
paula- hulajnoga to nie przejdzie bo on woli rower, wrotki to nie na moją kieszeń, pościel dostał na urodziny już sama nie wiem:no::no::no: może puzzle:sorry:

a ja sobie siedze w domku i rozgrzewam komputer dla M. bo poszedł potłuc sobie w worek i zraz wraca o już idzie...

Wiecie co jak do jutra te pieniądze się nie znajdą to zrobię w banku lekką rozpierduchę:cool2: Jak usłyszycie coś o jakiejś wariatce z brzuchem, która zrobiła napad na bank w Belfaście to zapewne będę ja. Mam już dość tych patafianów, do tej pory przez internet nie widać żadnych ruchów na koncie, a kasy jak nie było tak nie ma:wściekła/y:
Jeszcze sobie na domiar złego zupę gorącą na brzuch i cycki wylałam, dobrze, że byłam w swetrze i on wszystko przechwycił. T. do mnie jeszcze dzwonił, że zgubił klucze od domu, normalnie oszaleć można. Niech ten dzień się w końcu kończy, chyba w ogóle nie powinnam się dzisiaj z łóżka podnosić :cool2:Dobrze, że chociaż Oliś ma super humor, bo jakby jeszcze on szalał to nie wiem co bym zrobiła.
A tak w ogóle to z tych nerwów zżarłam już trzy czekolady, cztery lody, sześć opakowań popcornu toffee i popijam to wszystko zupkami w proszku :cool2:

Kasia wawa- nie denerwuj sie, bo to niedobrze dla dzidzi..... a jeszcze nie wiadomo, czy sie cala ta sprawa nie wyjasni jutro..... W kazdym razie tego zycze :tak::-) A teraz usiadz, podjedz sobie dobrosci i juz sie nie denerwuj.....:-)

kacha współczuję bardzo :-( kurcze, że też zdarzają się takie rzeczy :no: pieniądze normalnie w kosmos chyba wyleciały czy jak? :sorry: mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni!
stefcia wielkość ramu nie ma wpływu na to, że coś ci zamula kompa niestety :sorry: pytałam mojego t. i potwierdził to co napisałam. coś pracuje w tle i ci spowalnia pracę komputeraz po prostu. a może już rozwiązał się problem?
paula jak ja młodą wychowuję na dworze tak jak ty to ludzie się na mnie patrzą jakbym wyrodna matka była :sorry: tylko, że to ja potem mogę z nią mieć problem a nie oni. na szczęście - odpukać - takich sytuacji jest na razie niewiele
brawa dla ciebie za wytrwałość!
kasiu a ktoś z was ma wadę wzroku? bo ja mam dość sporą i się zastanawiam czy młodej na kontrol nie wziąć do okulisty tym bardziej, że mogłaby już oczka mieć zbadane. ale ja sama jej kontorluję wzrok - biorę jakąś książeczkę z obrazkami, oddalam i pytam co to jest wskazując na jakieś zwierzątko, przedmiot ;-) no i młoda muchę na suficie zobaczy więc chyba nie jest źle :sorry: może to rzeczywiście od suchego powietrza jak piszą dziewczyny
elcia ja się dopiero do tego zbieram :-) brawa dla oliwci!
polianna u nas jeszcze w miarę zachowanie ;-) jakoś tak tłumaczeniem dajemy radę

dostałam smsa od doty ;-)
bardzo za nami tęskni i od stycznia podłącza się pod net i wraca na bb :tak:

Hej!

Ja padam, więc napiszę krótko bardzo.
Paula, wyobraź sobie, że chyba ta kuracja działa.Filip jest po trzech dawkach, a teraz dostanie czwartą i chyba już ostatnią. No i jeszcze nie chorował, nie brał żadnego antybiotyku. Raz byłam tylko na zwolnieniu, bo miał tempę, ale szybko mu minęła. Więc jesteśmy zadowoleni. To, co mu się przyplątuje to katar, ale w żłobku to standard.
Co do śpiworka, Elcia, Kasiamaj, jeszcze go nie mam, bo kupiłam na allegro i czekam na przesyłkę. Jak dostanę i wypróbujemy to dam znać jak się sprawdza i czy gnom chce w nim spać.
Kacha, nie denerwuj się.Wiem, wiem, łatwo mi mówić. Trzymam kciuki, żeby się wszystko szybko wyjaśniło na Waszą korzyść ofc.

Dla pozostałych kobietek buziaczki, mła, mła:-)

hej
widzę Kasiu-że miałaś ciężki dzień i mam nadzieję że nic od ostatniego Twojego posta się złego nie przytrafiło.kurcze...współczuję -z tym bankiem to jakaś paranoja....
Aga-Alex-mam zamiar iść do lekarza dziś nawet dzwoniłam do przychodni to mi powiedzieli że nie przyjmują dzieci zdrowych bo mają tyle chorych że zdrowe muszą czekać aż się trochę rozluźni.-przyjmują na dwie strony i na stronie zdrowych i chorych i dwie lekarki w tym samym czasie.

też tak myślałam że może to być skutek odstawienia zyrtec-u.bo nasza alergolog mówiła żeby odstawić (bo nie było objawów)-już jakieś 2 miesiące nie dostaje...
ale teraz widzę ze pojawiła się wysypka na pupci.

pytałam też mamę żeby może spróbowała do okulisty u niej w przychodni-zeszła do swojej koleżanki ale tam aż czarno....może juto uda jej się podpytać okulistkę od czego to może być???

co tam jeszcze???
hm....
co porabiacie????

EDIT-
Kasia-bardzo fajna wiadomość -od Dotki!!!! ;)- dzięki.
co do wady wzroku to my z J nie mamy -ale mój tata ma jaskrę-też kontroluję Kubcia i np.jak masz program biedronkowy kropka tv-to na ost.stronie są różne obrazki -tapety-ja mu mówię że ma coś poszukać i on odnajduje nawet w szybkim tempie...najlepiej lubi czesia i hugo.-ale masz rację lepiej to sprawdzić u okulisty.
Asiu-sprawdzaj sprawdzaj i daj znać jak się Fifi zaklimatyzuje w śpiworku-bo u nas Kuba wiecznie rozkopany.

Ostatnia edycja:
hejo

rany w pracy mam taki sajgon ze nawet nic skrobnąc nie moge, moze od jutra troche sie wyciszy bo miesiac sie skonczy a do konca nastepnego jeszcze troche czasu :tak:

Kata nie chwal sie :-p:-p tez dostalam sms od Doty :-p:-p. Fajnie ze wraca, jestem z nia w kontakcie telefonicznym ale i tak mi jej tu brakuje :tak:

Asia to super ze kuracja dziala. Co do spiworka to ja mam ich kilka i na poczatku korzystaismy i bylismy zadowoleni ale teraz kuba zanim zasnie to sie wierci, kreci, wstaje i w spiworku by mial niewygodnie. W sumie moglabym go potem wsadzac w niego ale on sie strasznie wierci i by sie zaplatal ;-), wiec dalam spokoj, po prostu go w nocy przykrywam i jakos jest

Kacha kurde normalnie jak piatek 13 dzis macie :szok::szok:, odpedzam pecha od Was i mam nadzieje ze sprawa w banku sie wyjasni

Elcia, Aga a moze klocki magnetyczne, ostatnio kupilam mojemu chrzesniakowi na 8 urodziny i bardzo chetnie sie nimi bawi :tak:. Juz mial wczesniej dwa komplety i chcial jeszcze inny

Kasia w sumie to nie zaszkodzi jak pojdziesz, a moze mu cos wpadlo w oczko i go swedzi

Elcia gratki dla Oliwki

Paula, Aga dzis juz lepiej dzieki za zainteresowanie :tak:

co robicie babole ;-):-)

reklama
asia u nas śpiworek się nie sprawdził bo kinia się strasznie wirzga w nocy i nie lubi być zablokowana :-( zresztą jak była mała to też musiała mieć dużo miejsca ;-)
jutrzenka ja się nie chwalę :no: przekazuję wiadomość - bo nie każda jest z dotą w kontakcie jak widzisz a pisała, że tęskni za nami ;-) nie za mną :-D

Do góry