reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

no proszę jak tylko weekend się kończy to wy produkujecie tyle stron,ze nie nadążam czytać, a pojechałam tylko wyniki moczu odebrać,:-):-D na szczęście Pani w laboratorium już mi powiedziała,ze wszystko jest dobrze, i spytała się mnie czy chcę się przebadać w kierunku nosicielstwa żółtaczki typu C i tak się zastanawiam, czy tego nie zrobić, to nie szkodzi dzidzi, bo to tylko pobranie krwi, a wicie byłam parę razy w szpitalu, a słucha się teraz różnych rzeczy, a niestety szczepiona nigdy nie byłam:-(

ja naszczescie narazie nie mam przeciwcial na HCV mialam zółtaczke i typu C nie miałam ale z tego co wiem to w III trymestrze chyba i tak trzeab zrobic jeszcze raz badanie krwi na HCV

reklama
A jak tak coraz częściej myślę o powrocie do pracy od stycznia ... Trochę stęskniłam się za ludźmi i po prostu za "światem", którego teraz prawie w ogóle nie widuję ... :no:
Jak się będę dobrze czuła to taki mam plan...
Pracę mam w biurze, nauczyłam się już w niej nie stresować. Chodzi o klientów bo szefostwo naprawdę w porządku ;). Bardzo sympatyczni, opiekuńczy i pro rodznni ...

No i dziś pomyślne wieści - będę bony na święta w tym roku!

wózek mówisz - jejku, chętnie kuopwałabym juz różne rzeczy dla dzidziusia ale jeszcze trochę postaram się wytrzymać .... ;-)

wózek mówisz - jejku, chętnie kuopwałabym juz różne rzeczy dla dzidziusia ale jeszcze trochę postaram się wytrzymać .... ;-)

no ja tez narazie o dziwno nic nie kupiłam tylko moja mama kupiła takie maleńkie skarpetki ale powiedziala ze dostaniemy je dopiero po polowie wcześniej nie. i ja tez zamierzam dopiero robić zakupy po Nowym roku tak moze w lutym:-)

ja naszczescie narazie nie mam przeciwcial na HCV mialam zółtaczke i typu C nie miałam ale z tego co wiem to w III trymestrze chyba i tak trzeab zrobic jeszcze raz badanie krwi na HCV

no właśnie coś mi się zdaje,ze ja miałam takie badanie w pierwszej ciąży, więc jak będę na wizycie u lekarza to się spytam ,bo teraz do końca grudnia mam szansę zrobić to badanie za darmo:-) a potem trzeba będzie płacić:-)

no właśnie coś mi się zdaje,ze ja miałam takie badanie w pierwszej ciąży, więc jak będę na wizycie u lekarza to się spytam ,bo teraz do końca grudnia mam szansę zrobić to badanie za darmo:-) a potem trzeba będzie płacić:-)
pewnie jak za darmo to zrób sobie dla pewnosci i wlasnego spokoju. Bo w III trymestrze i tak trzeba jeszcze raz zrobic a to jest tylko pobranie krwi wiec nic groźnego...

ja już jakiś czas temu zaszczepiłam się na tą "szpitalną" żółtaczkę ...
bo to nigdy nie wiadomo kiedy tam się trafi ...

a badania, jak nie inwazyjne - to czemu nie????
no ja szczepilam sie jakies 7n loat temu na ta typu B mam nadzieje ze wystarczy po ciąży w razie co z nowu sie zaszczepie bo teraz nie mozna:-)

Witajcie dziewczynki!wczoraj nie zaglądałam bo miałam troszke spraw na głowie byliśmy zamówić obrączki bo 18 grudnia zamierzamy się pobrać.Zamówiliśmy też obiadek w restauracji tak dla najbliższej rodzinki nie będziemy się wygłupiać z weselem nie te latka;-)Naprawde nie chce się wierztć że codzień jakieś złe wiadomości u nasmagdalena26trzymaj się!i bądz dobrej myślidorotka28denareszcie jakieś dobre wieści:tak:agg,athena83witajcie wśród nas!

wogóle to wam powiem,że tak pogadałam sobie z tymi babkami w laboratorium w szpitalu bo pytały się który miesiąc i takie tam i czy się cieszę, a ja im, że zaczęłam czwarty miesiąc i że się cieszę ale i bardzo boję o dziecko, że stracę i trochę mnie podniosły na duchu, bo stwierdziły,ze ten strach jest wpisany w każdą ciąże, że One jak były w ciąży to też się bały i że kobiety też traciły dzieci, tylko że kiedyś nikt o tym głośno nie mówił, a to były babki w wieku mojej mamy

reklama
Melduję się u Was.Muszę przyznać że ostatnio zaniedbałam BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Najpierw z powodu samego kompa bo niechciał mi się połączyć z netem a później z czystego lenistwa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U mnie wszytsko OK.Ostatnio sama ze sobą wytrzymać nie mogę,leżę,opdoczywam,jestem zmęczona niewiem czym.Czyli mam typowego lenia:-D:-D:-D Obiadek ugotowany.
Strasznie wolno chodzi mi net więc watpie żeby Was doczytać:-(

Do góry