reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
:-)krakowianka- witamy serdecznie;-)
co do zakupów- ja się nie mogłam powstrzymać- mam już 4 pary śpioszków i maleńkie skarpeteczki. Jakoś tak czułam potrzebę aby coś kupić.
3 tygodnie temu przeprowadziliśmy się do większego mieszkania- teraz mamy 3 pokoje i jeden będzie dla maleństwa. Nawet mam w nim tapetę w zajączki. Stwierdziliśmy że nie będziemy robić remontu za kilka miesięcy.
Ale z resztą zakupów się wstrzymam.:-)

Bardzo wam wszystkim dziękuję za tak miłe przywitanie. Walczę teraz z suwaczkiem niechce mi przyjąć w ustawieniach tego adresu url ;(. Trzymam za was wszystkie kciuki. Cieszę się, że i wy możecie doświadczyć tego magicznego stanu jakim jest ciąża. :tak:

Karo85- nie powstrzymuj się, ja uważam,że skoro ktoś ma taką potrzebę, to niech kupuje, a poza tym nie wierze,że to przynosi pecha:-)
zresztą wiadomo,ze to wszystko kosztuje i kupowanie powoli pewnych rzeczy, jest dobra metodą, bo potem nie trzeba na raz wydać kupy pieniędzy, zresztą ja po pierwszej wizycie u lekarza, gdzie mi potwierdził ciąże wyjęłam z szafy rzeczy po moim Patryczku i zaczęłam przeglądać:-)

reklama
Zakupy, faktycznie cieżko się powstrzymać. Ale ja również nic nie kupję. Jeszcze mam czas. :-) Co do pokoju, dlaczego nie, jeżeli to była przeprowadzka to lepiej odrazxu zrobić tapetę niż potem dwa razy mieć bałagan w domku.

Do góry