reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

witam
vercik_86 wszystkiego najlepszego dla Twojego maleństwa z okazji mini urodzinek
Panegiryka u nas chrzestna kupywała szatkę, złoty łancuszek z krzyzykiem, a chrzestny swiece, z tego co wiem to po warmińsku przynajmiej u nas jest tak ze chrzestny kupuje świece i płaci za chrzest a chrzestna szatke i ubranko, ale to wszystko zalezy jak miedzy soba ustalicie
justysia85 co do tego internetu to obojetnie z jakiej firmy zawsze slyszalam ze sa jakies cyrki tylko zdenerwowac sie czesciej mozna niz pozadnie z niego pokorzystac

dzisiaj znowu u nas nieprzespana nocka i moj staruch mnie wkurzyl, znowu jak maly sie przebudzil o 3, to on do niego gadal i rozsmieszal go jak zmienialam mu pampersa, wiec po nakarmieniu wynioslam sie z koldra do 2 pokoju i kazalam sie zajac Oskarkiem przynajmiej do 8. :-) powiedzaialm ze mama musi miec tez chwile skokoju i moc sie wyspac i nawet nie protestowal

reklama
Witam się i ja, późno trochę, męża już nie ma , wyjechał dziś w nocy, dlatego wczoraj odpuściłam nocną straż, musiałam się z nim porządnie pożegnać, hehehe :-):-):-)Kurczę, ja już tęsknie!!! A wraca dopiero w sobotę o 5 rano. . Teraz maluszek Śpi, w ogóle od kilku dni, żeby nie zapeszać łądnie zasypia, ok 22.30 i śpi do 8 rano , więc niezle:laugh2:

Co do chrzcin , to u nas tez chrzestny kupował świecę, a chrzestna szatkę, ale to wszystko jest kwestią dogadania.

Niuta, ale przygoda z tymi kołami, no masakra,:szok: dobrze,że nic sie nikomu nie stało, mały się nie wystraszył tego huku?

Vercik, Sto lat dla Malenstwa z okazji Mini-urodzinek,a le te nasze dzieciaczki rosną, nie?:rofl2:

U nas tez pogoda do du*****. Nic sie nie chce , a ja jeszcze dziś do pracy jadę, ale tylko na dwie godzinki, deszczyk lekko siąpi, więc spacerku nie będzie.Buziak

Witam się i ja, późno trochę, męża już nie ma , wyjechał dziś w nocy, dlatego wczoraj odpuściłam nocną straż, musiałam się z nim porządnie pożegnać, hehehe :-):-):-)Kurczę, ja już tęsknie!!! A wraca dopiero w sobotę o 5 rano. . Teraz maluszek Śpi, w ogóle od kilku dni, żeby nie zapeszać łądnie zasypia, ok 22.30 i śpi do 8 rano , więc niezle:laugh2:

Co do chrzcin , to u nas tez chrzestny kupował świecę, a chrzestna szatkę, ale to wszystko jest kwestią dogadania.

Niuta, ale przygoda z tymi kołami, no masakra,:szok: dobrze,że nic sie nikomu nie stało, mały się nie wystraszył tego huku?

Vercik, Sto lat dla Malenstwa z okazji Mini-urodzinek,a le te nasze dzieciaczki rosną, nie?:rofl2:

U nas tez pogoda do du*****. Nic sie nie chce , a ja jeszcze dziś do pracy jadę, ale tylko na dwie godzinki, deszczyk lekko siąpi, więc spacerku nie będzie.Buziak
Wózek stał w innym pokoju , mały chyba nawet na to nie zwrócił uwagi , za to ja byłam zielona!
Vercik sto lat dla bobasa!

hej dziewczynki! coraz rzadziej do was tu zaglądam, a jak zajrzę to czytam pobieżnie, bo po prostu brakuje mi czasu. może zdradzicie tajemnicę, jak wy to robicie, że znajdujecie jeszcze czas na bb? :-D
NO TO WPADŁAM, ŻEBY ŻYCZYĆ MALUSZKOM, KTÓRE OBCHODZĄ URODZINKI, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ. TYM, KTÓRE OBCHODZIŁY WCZORAJ, TEŻ ŻYCZĘ NAJLEPSZEGO! my właśnie wczoraj skończyliśmy 4 miesiące :tak:
pozdrawiam wszystkie mamusie!

Witam:-)
Spacerek zaliczony,nawet było dzis dosc przyjemnie,troche słonca i 10 stopni:-)
Dzis mały juz lepiej ,zabki nie dokuczaja:-).A teraz sobie smacznie spi.
Dziekujemy za życzonka i
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MICHAŁKA,ROBERCIKA,KAROLINKI I FILIPKA:-):-):-)100LAT:-):-):-)
A jutro jade na zakupy moze w koncu kurtke kupie bo sie jakos wybrac nie moge,oczywiscie jeszcze dzieciowy sklep trzeba zaliczyc,bazarek,apteke,jakis market i w baku pusto to mało nie wydam ale co zrobic.A Alanek zostaje z babcia,dostanie kaszke i ewentualnie mleczko zamrozone.Zawsze sobie obiecuje ze na spokojnie sie obkupie i dopiero wróce,a latam jak wsciekła po sklepach aby szybciej czesc planowanych rzeczy oczywiscie nie kupie i pedze do domu,2h i jestem z powrotem,no i dzwonie co pół godziny.No i co poradze jak taka walnieta jestem:eek:i pedze aby szybciej do syncia bo moze głodny,moze marudny:no:i tak wyglada mój relaks i wolne od syna.
Mysle o wybraniu sie do kina w niedziele na ,,2012,,ale pewnie zrezygnójemy bo stwierdze ze to za długo,i słyszałam ze wcale nie jest taki fajny.Moze widziała któras ten filmik.

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Spacerek zaliczony,nawet było dzis dosc przyjemnie,troche słonca i 10 stopni:-)
Dzis mały juz lepiej ,zabki nie dokuczaja:-).A teraz sobie smacznie spi.
Dziekujemy za życzonka i
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MICHAŁKA,ROBERCIKA,KAROLINKI I FILIPKA:-):-):-)100LAT:-):-):-)
A jutro jade na zakupy moze w koncu kurtke kupie bo sie jakos wybrac nie moge,oczywiscie jeszcze dzieciowy sklep trzeba zaliczyc,bazarek,apteke,jakis market i w baku pusto to mało nie wydam ale co zrobic.A Alanek zostaje z babcia,dostanie kaszke i ewentualnie mleczko zamrozone.Zawsze sobie obiecuje ze na spokojnie sie obkupie i dopiero wróce,a latam jak wsciekła po sklepach aby szybciej czesc planowanych rzeczy oczywiscie nie kupie i pedze do domu,2h i jestem z powrotem,no i dzwonie co pół godziny.No i co poradze jak taka walnieta jestem:eek:i pedze aby szybciej do syncia bo moze głodny,moze marudny:no:i tak wyglada mój relaks i wolne od syna.
Mysle o wybraniu sie do kina w niedziele na ,,2012,,ale pewnie zrezygnójemy bo stwierdze ze to za długo,i słyszałam ze wcale nie jest taki fajny.Moze widziała któras ten filmik.
U mnie to samo, jak juz sie wybiore bez Mari to szybko szybko i do domu bo mi sie wydaje ze maz se nie poradzi i przed oczyma mam widok placzacej corci a jak wracam to mala zadowolona, usmiechnieta, nakarmiona i niepotrzebnie sie spieszylam i martwilam, ale co zrobic tak juz mamusie maja:-p
a co do filmu to ja bylam i mi sie podobal, fajnie efekty specjalne, super sie ogladalo w kinie bo dzwiek robil swoje, kazdy ma swoj gust, nie wszystkim bedzie sie podobal:sorry: fakt ze jest bardzo dlugi. Jak sie akcja zaczela to przestalam myslec co mala robi z tata w domku bo tak sie wciagnelam:-p
Ps. polecam film "Prawo zemsty", nie wiem czy juz leci w Polsce w kinach....

Ostatnia edycja:
BeataZ ja zaglądam codziennie ale nie zaraz nie mam natchnienia na pisanie obiecuje poprawe i częściej będę się odzywać:-):-):-):-):-):-)

Dziś bylismy u ortopedy ostatni raz!!Julek się do wszystkich śmiał:-D:-D:-D,słodziak mały.No i oczywiście niedaleo szpitala jest sklep dl dzieci ,kupiłam mu grzechotko gryzaczek z tinny love,a swoja droga te ceny to masakra .Karolek kupil mały ciagnik metalowy kak rysorak i 18zł:szok:.ALE zaawki sa zajebiste,sama byłam w siódmym raju!!!:laugh2:
A Karolek miał swojego pieniążka i jak zobaczył ,że mama płaci to szybko schował do kieszeni swoja kasiure,heehee CWANIAK MÓJ MAŁY!!!:laugh2:

A z tym netem to tak jest muli jak ch....!!!!
Czasem am ochote rzucić laptopem!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrrrrr....!!

PRZYSZŁA MI PACZKA Z NESTLE ,HUUUURA!!!
wCHODZE DO DOMU I LEZY NA STOLE ,A TESIOWKA MNIE SIE PYTA CZY MIAŁA ODEBRAĆ,heehee!!!

Moje chłopaki dwa starsze poszli do garażu robić karmnik na sprzedarz.Tata sie wziął za zarobek drugi!!!:rofl2:
A wiosna zaczyna produkcje huśtawek ,wiatraków itp. do ogrodu.:rofl2:

Dziewczyny nic mi się dzisiaj nie chce!! Jest po prostu fatalnie :wściekła/y: Na szczęście obie "pociechy" padły, bo już do tego starszego cierpliwość traciłam... a na dodatek zbudził się z katarkiem, który też mu przeszkadza. Na dworze deszcz więc ze spacerku nici.
A ja teraz siedzę przed lapkiem i nutellę łyżeczką pochłaniam, bo nic innego słodkiego w domu nie znalazłam :no: :no::no::no::no:

reklama
Do góry