reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój też pije jak smok a zdrowy jak BYK
Duża ilośc picia to tylko jeden z objawów.
Zanim zaczniesz panikować i zawracać lekarzowi tyłek to poczytaj w necie na ten temat.
Wszystko tam znajdziesz.
Miałam cukrzycę ciązową,więc te stronki są mi oswojone.

Cukrzyca u dzieci - Jak ją rozpoznać i jak z nią żyć - Ciąża, Poród, Dziecko w Tik-tak.pl

Uciekam kochani ,bo mam troszkę roboty :-D:-D:-D:-D
A As jak zwykle. Ja nie wiem, ta kobita ma tu szpiega jakiegos, temat leczenia, choroby lub cos koło tego i już jest:rofl2::rofl2::rofl2:. Szacun, hihi

Mój padnięty zasnął, mała doi butle kaszki, juz w pidzamce, zzaraz pojdzie na mini mini i spac.
A mi az oczy sie kleja...

AS lubi szukac w google:tak: ale dobrze miec taka na forum zawsze podpowie:tak:

Lunka ja tez juz padnieta jestem:sorry:

Zbieram sie zeby zobaczyc czy moj auto zmakna - dzwonil zebym sprawdzila:szok::szok:
Przy okazji smieci wyrzuce:-D:-D

Natalineczka napewno to nie cukrzyca niektore dzieci poprostu wiele spijaja a moja nalezy do dzieci raczej malutko pijacych ale ma to po mnie bo ja sama malo pije

Marta glowa do gory:tak:

Anaconda bo to juz tak jest z tymi mezulkami:cool2:

Makunga pisz do Malinki na priv

Laura juz spi ja mam wszystko porobione wiec totalny luzikkkk:rofl2:
czarek tez juz spi sobie zsnal z butla w dziubku :sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-D
Mój też pije jak smok a zdrowy jak BYK
Duża ilośc picia to tylko jeden z objawów.
Zanim zaczniesz panikować i zawracać lekarzowi tyłek to poczytaj w necie na ten temat.
Wszystko tam znajdziesz.
Miałam cukrzycę ciązową,więc te stronki są mi oswojone.

Cukrzyca u dzieci - Jak ją rozpoznać i jak z nią żyć - Ciąża, Poród, Dziecko w Tik-tak.pl

Uciekam kochani ,bo mam troszkę roboty :-D:-D:-D:-D
mam pytanie czy mozna sprawdzic takiemu malemu dziecku cukier w krwi za pomocą glukometru???
troche mnie to niepokoi, on ma duzo takich czerwonych krostek-plamek na buźce a ostatnio mial jakies krostki na jajeczkach
teraz to wogole juz sie boje :no::no::no::no:

reklama
tym bardziej ze u Darka w rodzinie okolo 30 procent rodziny (z obydwu stron!!!) jest chorych na cukrzyce, dlatego sie boje zeby to genetycznie nie bylo, kurde jutro rejestruje sie do lekarki, boje sie, wiem ze moge wygladac teraz jak panikara, no ale nic na to nie poradze :no::no::no::no::crazy::crazy::crazy::crazy:

Do góry