reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej Makunga
ja juz ze 2razy pytalam jak sie czujesz!
ale widze ze mojego wczorajszego dluiego posta nikt nie czytal:-:)-:)-:)-:)-(
ktory to juz tydzien?

Kochana jak nie czytałam, już Ci odpisałam wcześniej :tak:Nawet podziękowałam Ci za troskę :tak::-):-):-)Widocznie nie zauważyłaś...
Czujemy się ogólnie super, ale jak nie chcemy się rozpakować przed Świętami to musimy się troszkę oszczędzać...:tak:
Co do tygodni to ja już się gubię, ten mój lekarz też raz mówi tak, raz tak...
Ale chyba 36 tc. mamy... No i rozbieżność terminu od Świąt do początku stycznia. Hehehehe Dzidziuś sam wybierze :tak::-):-):-)

Witam,

chudzielce jedne, a się odchudzają :szok::-D

A JA ZNOWU MEGA NIEWYSPANA, POCZYTAŁAM CO U WAS ALE JAKOS WENY BRAK NA ODPISYWANIE :-( sorki za caps

Wybaczycie mi :-(

uda mam grube- sam tłuszcz no i brzuch odstaje......:eek:

Z ud to najtrudniej zgubić bo moja siostra wiecznie z tym walczyć a brzuszek to wiadomo po ciąży i raczej długo będzie odstawał, ale jak będziesz regularnie ćwiczyć to powinnaś wrócić do formy:tak::tak::tak:

Ale chyba 36 tc. mamy... No i rozbieżność terminu od Świąt do początku stycznia. Hehehehe Dzidziuś sam wybierze :tak::-):-):-)

To oby jeszcze został w brzuszku przez święta i sylwestra:tak::tak::tak::tak:

Kochana jak nie czytałam, już Ci odpisałam wcześniej :tak:Nawet podziękowałam Ci za troskę :tak::-):-):-)Widocznie nie zauważyłaś...
Czujemy się ogólnie super, ale jak nie chcemy się rozpakować przed Świętami to musimy się troszkę oszczędzać...:tak:
Co do tygodni to ja już się gubię, ten mój lekarz też raz mówi tak, raz tak...

przepraszam,ale nie bylam 4dni nan bb i nie nadrobilam wszytsiego

to sie trzymajcie zebys jeszcze przez swieta przetrwala.ale musisz lezec?a wiadomo co ma byc?bo nie pamietamczy mowilas

Hej laski ,ja mam 176 wzrostu a waże:szok: a nie powiem:-D odchudzam sie:tak:
Anabuba ,ale sie kobieto rozpisałaś ,normalnie post za postem
Makunga wspólczuje przezyć i trzymam kciuki za zdrowie mamy:tak:
Dorotka ,będzie dobrze:tak:
Wiecie aki wczoraj numer odwaliłam:szok:
wjeżdżał mój m na podwórko ja stałam i mu bramę przytrzymywałam ,kiedy przejezdżał obok mnie zobaczyłam ,ze coś sie ciągnie z tyłu,nadepłam na to i sie urwało,jak samochód zatrzymał i chciał odpalic to nie szło,zdechł,po cvhwili sie skapnał ,ze cała prawa strona nie świeci (ten kabelco go urwałam to musiał byc jakiś przewód)ale sie nie przyznałam,K w pól godziny naprawił i podłaczył akumulator pod prostownik,a to będzie moja tajemnica ,po prost zapewniłam mu rozrywke .
\Dowody sie juz wyrabiają ,złożyliśmy wczoraj dokumenty!!:tak:
Spotkałam bardzo miłą panią w zusie,otóz w wakacje miałam załozoną działalność i musiałam płacić składke ,płaciłam w lipcu za lipiec i w sierpniu za sierpień ,a zusowski system zaksie gował mi lipiec za czerwiec(kiedy działalności nie miałam) a za sirpień za lipiec i przyszło mi wezwanie w listopadzxie do zapłaty skałdki:szok:To ,ze uważam ,ze syf mają to jedno ,bo jakim cudem wciagać komuś składjke na miesiac kiedy działalności NIE MA.
a dwa samemu to potem trzeba odkr ecioć .ale trafiłam na pania która mi wszystko przez telefon wyjaśniła ,wydrukowałam sobie formularz ,wypełniłam i wysłałam ,dostałam wczoraj odpowiedz,ze coś tam było zle ,ale ona wypełniła to za mnie i dostałam podbitą kopię,że złożone,proszę jak fajna urzędniczka:tak:

Hej laski ,ja mam 176 wzrostu a waże:szok: a nie powiem:-D odchudzam sie:tak:
Anabuba ,ale sie kobieto rozpisałaś ,normalnie post za postem
Makunga wspólczuje przezyć i trzymam kciuki za zdrowie mamy:tak:
Dorotka ,będzie dobrze:tak:
Wiecie aki wczoraj numer odwaliłam:szok:
wjeżdżał mój m na podwórko ja stałam i mu bramę przytrzymywałam ,kiedy przejezdżał obok mnie zobaczyłam ,ze coś sie ciągnie z tyłu,nadepłam na to i sie urwało,jak samochód zatrzymał i chciał odpalic to nie szło,zdechł,po cvhwili sie skapnał ,ze cała prawa strona nie świeci (ten kabelco go urwałam to musiał byc jakiś przewód)ale sie nie przyznałam,K w pól godziny naprawił i podłaczył akumulator pod prostownik,a to będzie moja tajemnica ,po prost zapewniłam mu rozrywke .
\Dowody sie juz wyrabiają ,złożyliśmy wczoraj dokumenty!!:tak:
Spotkałam bardzo miłą panią w zusie,otóz w wakacje miałam załozoną działalność i musiałam płacić składke ,płaciłam w lipcu za lipiec i w sierpniu za sierpień ,a zusowski system zaksie gował mi lipiec za czerwiec(kiedy działalności nie miałam) a za sirpień za lipiec i przyszło mi wezwanie w listopadzxie do zapłaty skałdki:szok:To ,ze uważam ,ze syf mają to jedno ,bo jakim cudem wciagać komuś składjke na miesiac kiedy działalności NIE MA.
a dwa samemu to potem trzeba odkr ecioć .ale trafiłam na pania która mi wszystko przez telefon wyjaśniła ,wydrukowałam sobie formularz ,wypełniłam i wysłałam ,dostałam wczoraj odpowiedz,ze coś tam było zle ,ale ona wypełniła to za mnie i dostałam podbitą kopię,że złożone,proszę jak fajna urzędniczka:tak:

no to ladnie:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

a mikt nie zauwzyla mojego wysilku wczorajszego ale jestescie:-:)-:)-(
mowie o tych 60kg na pace:-p
dobra nie bede sie upominac:sorry::sorry::sorry::sorry:

Madziulanatasza ja też bym się nie przyznała jakbym coś popsuła:tak::tak::tak::tak:
Wresztą raz zderzak przedni połamałam i drzwi boczne zarysowałam i też się nie przyznałam:-p:-p:-p:-p
O zderzaku mąż się kapnął ale o drzwiach to stwierdził że ktoś na parkingu przed marketem musiał zachaczyć:-p:-p:-p
A skoro miałaś swoją działalność to możesz napisać ile zusowi płaciłaś bo ja chcę własny interes otworzyć:tak::tak::tak:

Byłam rano u mamy na kawie ,była tam też kolezanka mamy która pali ,śmierdzę teraz tak dymem ,ze mi niedobrze ,ludzie jak fajki śmierdzą okrutnie to nikt dopóki pali nie ma tej świadomości,aż mi nie dobrze.
Ksawier mój znowu kataru dostał,ja zwariuje ,będę musiała go chyba w domu przytrzymać ,juz sama nie wiem dziś puściłam go do szkoły jeszcze,masakra jakaś ,szykuje sie, trzecia infekcja:szok:
Dziewcyny robię prxzymiarki do porządków światecznych ,to już tylko 3 tygodnie ,a nie chce mi sie ...wymyśliłam że zaxczne od poniedziałku:zawstydzona/y::tak:

reklama
no dobra spadam bo mam troche roboty,przydalby ie odkurzyc i podlogi pomyc,w pecu rozpalic....
na obiad udka plus warzywa na patelnie i ryz :tak::tak::tak:
musze udka przyprawami zsypac.

mala juz wstala i patrzy na jedynke ale robota sie sama nie zrobi.dobrze ze dzis na 13.30 do szkoly:-)
ale jak sie szybko obrobe to polece na plotki do bratowej
milego dnia babeczki

Do góry