medeuska
październikowa mama'09
to ależy- waga nie zawsze odzwierciedla wyglądTo ty to już przesadzasz z wagą
Przecież będziesz miała niedowagę wg bmi

uda mam grube- sam tłuszcz no i brzuch odstaje......

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ależy- waga nie zawsze odzwierciedla wyglądTo ty to już przesadzasz z wagą
Przecież będziesz miała niedowagę wg bmi
hej Makunga
ja juz ze 2razy pytalam jak sie czujesz!
ale widze ze mojego wczorajszego dluiego posta nikt nie czytal:--
-
-
-(
ktory to juz tydzien?
uda mam grube- sam tłuszcz no i brzuch odstaje......![]()
Ale chyba 36 tc. mamy... No i rozbieżność terminu od Świąt do początku stycznia. Hehehehe Dzidziuś sam wybierze:-):-):-)
Kochana jak nie czytałam, już Ci odpisałam wcześniejNawet podziękowałam Ci za troskę
:-):-):-)Widocznie nie zauważyłaś...
Czujemy się ogólnie super, ale jak nie chcemy się rozpakować przed Świętami to musimy się troszkę oszczędzać...
Co do tygodni to ja już się gubię, ten mój lekarz też raz mówi tak, raz tak...
Ale chyba 36 tc. mamy... No i rozbieżność terminu od Świąt do początku stycznia. Hehehehe Dzidziuś sam wybierze:-):-):-)
Hej laski ,ja mam 176 wzrostu a ważea nie powiem
odchudzam sie
Anabuba ,ale sie kobieto rozpisałaś ,normalnie post za postem
Makunga wspólczuje przezyć i trzymam kciuki za zdrowie mamy
Dorotka ,będzie dobrze
Wiecie aki wczoraj numer odwaliłam
wjeżdżał mój m na podwórko ja stałam i mu bramę przytrzymywałam ,kiedy przejezdżał obok mnie zobaczyłam ,ze coś sie ciągnie z tyłu,nadepłam na to i sie urwało,jak samochód zatrzymał i chciał odpalic to nie szło,zdechł,po cvhwili sie skapnał ,ze cała prawa strona nie świeci (ten kabelco go urwałam to musiał byc jakiś przewód)ale sie nie przyznałam,K w pól godziny naprawił i podłaczył akumulator pod prostownik,a to będzie moja tajemnica ,po prost zapewniłam mu rozrywke .
\Dowody sie juz wyrabiają ,złożyliśmy wczoraj dokumenty!!
Spotkałam bardzo miłą panią w zusie,otóz w wakacje miałam załozoną działalność i musiałam płacić składke ,płaciłam w lipcu za lipiec i w sierpniu za sierpień ,a zusowski system zaksie gował mi lipiec za czerwiec(kiedy działalności nie miałam) a za sirpień za lipiec i przyszło mi wezwanie w listopadzxie do zapłaty skałdkiTo ,ze uważam ,ze syf mają to jedno ,bo jakim cudem wciagać komuś składjke na miesiac kiedy działalności NIE MA.
a dwa samemu to potem trzeba odkr ecioć .ale trafiłam na pania która mi wszystko przez telefon wyjaśniła ,wydrukowałam sobie formularz ,wypełniłam i wysłałam ,dostałam wczoraj odpowiedz,ze coś tam było zle ,ale ona wypełniła to za mnie i dostałam podbitą kopię,że złożone,proszę jak fajna urzędniczka![]()