anka26_x_07
Mama Laury :)
Laura spi miala problem zeby zasnac
wlecialam napisac DOBRANOC

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laura spi miala problem zeby zasnac
Aż M przyleciał z sypialni pytać się dlaczego się śmieję na cały blokNatalineczka tekst numer jedenBOŻE ZABRAŁEŚ SIŁY ZABIERZ I OCHOTĘ
no chyba to sobie w kuchni na lodówce zawiesze
![]()
no i juz sie nie bedziesz trułaAż M przyleciał z sypialni pytać się dlaczego się śmieję na cały blok.
Laseczki dzięki;-);-).
Ja tylko daję znać że żyję.W poniedziałek mówię im że mam inna pracę załatwioną i im dziękuję.Jutro siorka M(chrzestna Jula) przyjeżdża posiedzieć z nim;-).
MALINKA fajnie to napisalas Wyszlo ZE ZNAJOMA W POJEMNIKACH NA SIUSKI MROZILA MOCZmy uż po wizytach
dzieci bez antybiotyku lipomal,julka dodatkowo berodual,a i mają pić lacidofil pić bo nie przełkną ale osłuchowo czysto
no i wizyte adama wychowawczyni przeżyliśmy świetna babeczka miła rozmowa no i jest git w powietrzu czuję że to juz weekendbo pietruszka m wolne jutro
MH moja kumpela tez w pojemnikach na sisuśki mocz mroziłamasz nauczkę na przyszłość zanim coś kupisz pytaj się na sabacie czarownic
![]()
ja nie zauważyłam ze tam mocz piszeMALINKA fajnie to napisalas Wyszlo ZE ZNAJOMA W POJEMNIKACH NA SIUSKI MROZILA MOCZ
GRATULUJE ze tak sie fajnie uwinelas z tymi oknami
I ze wizyta lekarza udana i zdrowka dla dzieciaczkow
MARTA nie wiem o co chodzi Ty sie opiekujesz innym dzieckiem?Moge sie tylko domyslec o co chodzi A to chcesz zrezygnowac?Masz cos juz innego na oku?Czy jak co to zostaniesz bez pracy?
MADZIULA gratki dla Ksewka
Nie udalo mi sie wczesniejz ajzec Bylam u kolezanki Jak wrocilam to Oliwce dalam drugie danie bo zupke jadla wczesniej Ja tez zjadlam obiad I zaczelam dzwonic Udalo mi sie tylko jednego faceta NIBY UMOWIC bo amm do niego dzwonic dzien wczesniej potwierdzic spotkanie i wtedy poda mi adres Jakos wydaje mi sie ze to bedzie Lipa
Ciezko w tym grudniuz tymi spotkaniami :-(
Pozniej zabawa z Oli Karmienie I staralismy sie ja uspac juz od 20 a zasnela kolo 22![]()