reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień dobry mamusie:-):-):-)
Witam w mglisty poranek taki prawdziwie angieski:-D
Od rana mam doskonały nastrój bo moje chłopaki przeszły dzisiaj samych siebie:szok: Uwaga mamusie to też kiedyś was czeka:tak:

Mój młodszy synuś ubierając się rano zadał mojemu M pytanie:
- Tatusiu czy tobie wyrosło trzecie jądro?
M szykował właśnie śniadanie dla chłopaków spojrzał na Mateusza:szok: i odpowiedział:
- Nie kochanie chłopcy mają dwa jąderka
- To daczego bedziesz miał trzecie dziecko skoro jedno jest z jednego drugie z drugiego a trzecie skąd?:rofl2:
Oczywiscie do rozmowy włączy się starszy syn
- Głuptasie gdyby tak było to ciekawy jestem co by powiedział ten pan który ma 10 dzieci.Dziesięć jąder gdzie on by je pomieścił...
Wtedy z męzem juz nie wytrzymalismy i parskneliśmy śmiechem:-D:-D:-D
Mateusz z powagą odpowiedział
-To fajnie bo ja chcę mieć trójke dzieci:-)
Emil dodał
-Ja chce mieć dwójkę wiecej nie a potem poddam moją żonę sterylizacji
Nie wytrzymałam i pytam sie go co mu przyszło do głowy i skąd zna takie słowo:szok:
Oto pełna odpowiedź mojego syna
-Mamo w radiu wczoraj mówili że wykonali pewnej pani sterylizację aby nie miała więcej dzieci bo ona już urodziła aż 10.
Teraz będzie miała spokój.Tak sobie myślę czy ten jej mąż nie wie co to prezerwatywa:szok: dzieci by miał mniej i przed hiv by się zabezpieczył:szok:
Nie pytaj skąd to wiem w telewizji mówili...

Tak więc kochane mamusie wszystko przed wami:tak::tak::tak:
Nie ma to jak dawka wiedzy fachowej od rana:-D:-D:-D
Miłego dnia zyczę:-)

reklama
Od rana mam doskonały nastrój bo moje chłopaki przeszły dzisiaj samych siebie:szok: Uwaga mamusie to też kiedyś was czeka:tak:

M szykował właśnie śniadanie dla chłopaków spojrzał na Mateusza:szok: i odpowiedział:
- To daczego bedziesz miał trzecie dziecko skoro jedno jest z jednego drugie z drugiego a trzecie skąd?:rofl2:
- Głuptasie gdyby tak było to ciekawy jestem co by powiedział ten pan który ma 10 dzieci.Dziesięć jąder gdzie on by je pomieścił...
Emil dodał
Nie wytrzymałam i pytam sie go co mu przyszło do głowy i skąd zna takie słowo:szok:
-Mamo w radiu wczoraj mówili że wykonali pewnej pani sterylizację aby nie miała więcej dzieci bo ona już urodziła aż 10.
Teraz będzie miała spokój.Tak sobie myślę czy ten jej mąż nie wie co to prezerwatywa:szok: dzieci by miał mniej i przed hiv by się zabezpieczył:szok:

Zyczylabym wszystkim takiego wyedukowania jesli chodzi o hiv, prezerwatywy czy prokreacje jak ma Twoj Syn... Niezly jest!

Wszystkim Basiom - najlepszego w dniu ich Swieta!!!!!

Milego dnia Laski!!! Do wieczorka!

Emil dodał

ha haha ha haha ha :laugh2::-):-D niezłą rozrywkę Ci chłopaki zapewniają :happy:

wyobraźcie sobie dziewczyny, że po tym nadrabianiu i odpisywaniu, dzisiaj mi się śniło, że odpisuje na Wasze posty...
to chyba świadczy o zaczątku choroby forumowej :) :-)

też mi się podoba,
tylko ze ja będę teraz czytać dopiero 3 cześć, dawkuję sobie tę przyjemność po trochu :-) :) hehe
na księżyc chce iść do kina po wypłacie :)
teraz wciągnęła mnie seria kryminalow millennium, czyli:
"mężczyźni którzy nienawidzą kobiet",
"kobieta która igrała z ogniem" i
"zamek z piasku który runął"
super ksiazki, kazda po 700 stron, uwielbiam takie opasłe :) hi hi

wczoraj mój tatuś jak do mnie wpadł do pracy to zapowiedział, że pod choinkę kupi nam własnie serię tych kryminałów, bo on wie, że ja uwielbiam takie książki :-) chociaż moja ulubiona seria póki co nie ma kolejnej części... :confused2: więc z niecierpliwością czekam...

Witajcie dziewczyny, ja tylko na chwilke przyszłam sie przywitać i zmykam do pisania ostaniego streszczenia artykułu dla męża na studia. Wczoraj siedziałam do 1.30 w nocy i szczerze mówic nie chce mi sie juz nic robic, dobra zmykam bo mma mało czasu

ticker.php

reklama
aniam, 13x13 następnym razem umówcie spotkanie tak np na 17 ? albo w weekend ? bo ja tak to pracuje do 16 :-( teraz akurat nie mogłam bo miałam urodzinki :-(

Do góry