• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

kurcze aga ale wiesz ze to dla dobra maluszka!A jaki mial wynik???
Mysmy sie opalali w szpitalu ,bilirubina spadla wypuscili do domu a maly zas zrobil sie zolty ,wiec to bez roznicy czy was zostawili w szpitalu czy nie ,widcznie w szpitalu nie ,mial podwyzszonej bilirubiny .... wazne ze sie poopala i dopajaj go a szybko wrocicie do domku !

Wyniki na moje oko straszne!
w moczu bilirubina nieobecna ( czyli nie wysikuje jej pewnie ):sad:
A w krwi
bilirubina całkowita 283,4 ( < 17,1)
bilirubina bezpośrednia 10,47 ( < 0-3,4)

Obydwie SPORO przekroczone:sad::sad::sad:

Ja się boję że jak będzie szpital przepełniony to nie pozwolą mi z nim zostać! Koleżanka tak miała z 3 tyg synkiem jak miał zapalenie płuc...było tyle dzieci że musiała dziennie dojeżdzać !
I doktor powiedział że to nawet tydzień może potrwać!
Matko ale jestem załamana! I moja biedna Haneczka znw bez mamy!

reklama
a mozna jesc takie owoce ja ksie karmi??
wogole masz jakas drastyczna diete??
czy pozwalasz sobie??;-)

bo kuzynka meza mnie straszy ze nawet kotleta nie mogla zjesc tylko gotowanego kurczaka...
chyba troszke przesadzala nie??
NIewiem ,ja jem i malemu nic nie jest :) jest to zwyczajnie slodki owoc :) a ze mi sie slodkiego chce strasznieeeeeeeee to szukam ahahah !
Nie mam drastycznej diety ,of kors zadnych cytrusow , smazone rzeczy zadko a jezeli juz to na oliwie z oliwek a nie na zwyklym oleju , nic wzdymajacego ,zadnej kapusty fasolki czy cos z tych rzeczy no i nic gazowanego chociaz wczoraj skusilam sie na puszke coli i co ? maly spal prawie cala noc a ja spac nie moglam ahahahha

wiec uwazam co jem ale bez przesady ! :-D a moje dziecko zadowolone i grzeczne caly czas :)

Witam w piątek...
Nessi współczuję takiego traktowania w szpitalu!
Aga6671 oby pobyt w szpitalu był jak najkrótszy...

Poprostu jakis taki ogolny smutek i spokoj .
Ech, mam to samo. Wszystko mnie wkurza masakrycznie, normalnie jakbym PMS miała!!! Warczę bez powodu... to chyba hormony dają już znać o sobie, bo fizycznie jest całkiem ok, tylko psychika coś nawala
A poza tym ta pogoda i ciemności, słońca nie ma..... nic się nie chce..

ja mam aż 22 dni do terminu;) chociaz jak pomyslę ze tak niedawno były 2-3 miesiące to sądze że te 22 dni mina jak tydzień;)

Też mi się tak wydawało, a teraz czas się dłuży - jeden dzień jak dwa co najmniej....:confused2:

A w ogóle to pozdrawiam dziś wszystkie "górniczki" :-D
(tak, w Toruniu też się obchodzi barbórkę :-))

A w krwi

Ja się boję że jak będzie szpital przepełniony to nie pozwolą mi z nim zostać! Koleżanka tak miała z 3 tyg synkiem jak miał zapalenie płuc...było tyle dzieci że musiała dziennie dojeżdzać !

Hania da rade tymbardziej jak to nie pierwszy raz a pojdziesz zobaczysz szybko zleci... i trzymamy kciuki zebys mogla zostac z Tomeczkiem ;-)

A moja kuzynka wczoraj mówiła, że do przemywania pępuszka swojego syna używała takich gazików nasączanych, które w aptece można kupić i była bardzo zadowolona:) Też o nich myślę.
Gaziki z leko chyba nasaczone 70 % spirytusem ,fajna sprawa ale u mnie sie sprawdzila dopiero jak pepuszek odpadl ,jak byl jeszcze kikut to ciezko bylo tymi wacikami dotrzec w zakamarki a to bardzo wazne !

reklama
A w krwi

aga bedzie dobrze ! Trzymam kciuki abys mogla byc z malym ,i abyscie szybko wrocili do domku ,Hania da rada madra dziewczynka z niej !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry