Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja bede miala Ryska:-)
nikomu sie nie podoba ale nie dam sie namowic nikomu na zmiane:-)
mojej tescowej sie tez nie podoba i uwaza ze zartujemy z mezem..
sie zdziwi
jak jej sie tak nie podoba imie wnuka to niech sie do niego nie zbliza;-)
mi bardzo sie podoba, sama sie nad nim zastanawiałam

na obiad pyzy ze sklepu
ale to tylko moje zdanie ;-) kazdej pewnie podoba sie inne :-)Ja je kupilam ,ale zdania na ich temat sa podzielone,wiec zobaczymy..A moja kuzynka wczoraj mówiła, że do przemywania pępuszka swojego syna używała takich gazików nasączanych, które w aptece można kupić i była bardzo zadowolonaTeż o nich myślę.

owszem kazdy ma inny gust..A dla mnie rysiek wladyslaw i zygmunt to tak jakos po dziadkowemu tesc moj ma na imie ryszard i ryszard dla dziecka .... mi sie strasznie nie podobaale to tylko moje zdanie ;-) kazdej pewnie podoba sie inne :-)

nie moge zmieścić się w mój stanik, ale nie to że mi piersi urosły- tak dobrze to nie ma, wobwodzie pod biustem mi masakrycznie przybyło
musze na dniach poleciec po jakiś stanik bo nie będę miała w czym chodzić..a pomyślec że tydzień temu się w niego jeszcze mieściłam..owszem kazdy ma inny gust..
ale ja nie patrze na to jak bedzie pasowalo do dziecka...bo dzieckiem bedzie kilka lat..
potem bedzie mezczyzna...
poza tym to ulubiony wokalista mojego meza i moj
tylko on lubi rycha peje
a ja ryska riedla![]()

o matko..., aleja przytyłam...nie moge zmieścić się w mój stanik, ale nie to że mi piersi urosły- tak dobrze to nie ma, wobwodzie pod biustem mi masakrycznie przybyło
musze na dniach poleciec po jakiś stanik bo nie będę miała w czym chodzić..a pomyślec że tydzień temu się w niego jeszcze mieściłam..
masakra