reklama

Grudzień 2009

reklama
ja bede miala Ryska:-)
nikomu sie nie podoba ale nie dam sie namowic nikomu na zmiane:-)

mojej tescowej sie tez nie podoba i uwaza ze zartujemy z mezem..
sie zdziwi:-D
jak jej sie tak nie podoba imie wnuka to niech sie do niego nie zbliza;-)

Świetne imię:tak: mi bardzo sie podoba, sama sie nad nim zastanawiałam:tak:
U nas ciągle dwie opcje- Piotrus albo Staś;-)
Musze jeszcze sie zastanowić nad alternatywą dla dziewczynki;-) tak w razie neispodzianki:laugh2::laugh2:

i ja witam wśród leniuchów hehehe ale sam mąż mi mówi- odpoczywaj i nic nie rób, wiec nie robię:-D na obiad pyzy ze sklepu:laugh2:

Aga nie przejmuj sie, kilka dni w szpitalu i bedzie dobrze;-)
No ale tak w razie czego to może pozwola Ci zostać, nawet i na krzesełku przy łóżeczku można się przespać.

A dla mnie rysiek wladyslaw i zygmunt to tak jakos po dziadkowemu tesc moj ma na imie ryszard i ryszard dla dziecka .... mi sie strasznie nie podoba :no:ale to tylko moje zdanie ;-) kazdej pewnie podoba sie inne :-)

A dla mnie rysiek wladyslaw i zygmunt to tak jakos po dziadkowemu tesc moj ma na imie ryszard i ryszard dla dziecka .... mi sie strasznie nie podoba :no:ale to tylko moje zdanie ;-) kazdej pewnie podoba sie inne :-)
owszem kazdy ma inny gust..

ale ja nie patrze na to jak bedzie pasowalo do dziecka...bo dzieckiem bedzie kilka lat..
potem bedzie mezczyzna...
poza tym to ulubiony wokalista mojego meza i moj:-D
tylko on lubi rycha peje:-D
a ja ryska riedla:-D

o matko..., aleja przytyłam...:szok: nie moge zmieścić się w mój stanik, ale nie to że mi piersi urosły- tak dobrze to nie ma, wobwodzie pod biustem mi masakrycznie przybyło:szok: musze na dniach poleciec po jakiś stanik bo nie będę miała w czym chodzić..a pomyślec że tydzień temu się w niego jeszcze mieściłam..

owszem kazdy ma inny gust..

ale ja nie patrze na to jak bedzie pasowalo do dziecka...bo dzieckiem bedzie kilka lat..
potem bedzie mezczyzna...
poza tym to ulubiony wokalista mojego meza i moj:-D
tylko on lubi rycha peje:-D
a ja ryska riedla:-D

hehe no a mi najbardziej podoba sie MARCIN -MARCINEK ale tak ma na imie moj mąż wiec nie zabardzo dziecko mi tak nazwac hehe no ale i tak bedziemy tworzyc chyba zgrne trio :Katarzyna Marcin i Igor W........:-) ?? ładnie nie ?? hehehhe :-p:-p:-p

reklama
o matko..., aleja przytyłam...:szok: nie moge zmieścić się w mój stanik, ale nie to że mi piersi urosły- tak dobrze to nie ma, wobwodzie pod biustem mi masakrycznie przybyło:szok: musze na dniach poleciec po jakiś stanik bo nie będę miała w czym chodzić..a pomyślec że tydzień temu się w niego jeszcze mieściłam..

no... ja do swoich 80 musiałam przedłużkę kupić :oo2: masakra :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry