• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

chłopaka bede miala moge nawet powiedziec "kawał chłopa":-D:-D:-D
tylko z imieniem mamy problem propozycje
1.Michał
2.Kuba
3.moja ulubiona Rysiek;-);-);-)mało jest Ryskow:-D
nie martw sie urodzimy wczesniej

u nas co do imienia to juz mamy postanowione od 5 miesiąca ciązy jak tyko dowiedzieliśmy się że to chłopak,-będzie Filipek, cała rodzinka mi wrózy że urodze szybciej, ale oprócz kłucia to nie mam totalnie zadnych objaw zbliżającego się porodu więc zaczynam wątpic we wcześniejsze rozwiązanie:-(

reklama
komu w droge temu kopa w d................. jade na zjazd moze nie urodze na zajeciach:-D:-D:-D mam nadzieje ze chociaz do polowy wysiedze -tez mi sie trafiło egzaminy w styczniu:-(:-(:-( a teraz ostatnie prace itp. ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni:nerd:
trzymajcie sie ciepło

chłopaka bede miala moge nawet powiedziec "kawał chłopa":-D:-D:-D
tylko z imieniem mamy problem propozycje
1.Michał
2.Kuba
3.moja ulubiona Rysiek;-);-);-)mało jest Ryskow:-D
nie martw sie urodzimy wczesniej
ja bede miala Ryska:-)
nikomu sie nie podoba ale nie dam sie namowic nikomu na zmiane:-)

mojej tescowej sie tez nie podoba i uwaza ze zartujemy z mezem..
sie zdziwi:-D
jak jej sie tak nie podoba imie wnuka to niech sie do niego nie zbliza;-)

komu w droge temu kopa w d................. jade na zjazd moze nie urodze na zajeciach:-D:-D:-D mam nadzieje ze chociaz do polowy wysiedze -tez mi sie trafiło egzaminy w styczniu:-(:-(:-( a teraz ostatnie prace itp. ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni:nerd:
trzymajcie sie ciepło
Też mam taką syt. Jedynie ten week wolny. I za każdym razem jak jadę na zjazd to się boję, że się akcja zacznie a najbardziej to tych wód:-) W końcu teraz nie znamy dnia ani godziny. A na zjazdach wyjątkowo źle się czuję - fatalne krzesła i siedź tak na nich po kilka cudnych godzin.

Mam mega smaka na czipsy, ale jak Mój wstanie to go wywalę do sklepu:P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja bede miala Ryska:-)
nikomu sie nie podoba ale nie dam sie namowic nikomu na zmiane:-)

mojej tescowej sie tez nie podoba i uwaza ze zartujemy z mezem..
sie zdziwi:-D
jak jej sie tak nie podoba imie wnuka to niech sie do niego nie zbliza;-)

mój mąż napoczątku chciał żebyśmy nazwali synka Rysiek( na pamiątkę Ryśka Riedla z Dżemu), ale wkońcu wybraliśmy Filipek, znając życie pewnie na drugie będzie miał właśnie Ryszard, tej przyjemności mężulkowi nie odmówię;)

reklama
My dla dziewczynki mieliśmy imię już przed ciążą wymyślone. Dla chłopca wiecznie się zmieniały propozycje, więc dobrze, że nie ma chłopczyka bo imienia by nie miał. J nie podobały się moje propozycje a mi jego:P

Tylko 20 dni do terminu:) Albo aż:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry