• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
ja bym chciała już urodzić bo już nie mam siły -dzis cala noc nie przespana :no::no::no:płakac sie chce maly cala noc szalal,kopal a tu trzeba sie do szkoły szykować.
chcialabym urodzic napewno szybko i na Sw do domu:-D:-D:-D

ja tak samo chciałabym w święta być już z Filipkiem w domku, a już napewno nie chciałabym rodzić w sylwestra;-) a spodziewasz sie córki czy synka?

Ja sobie właśnie maluję pazurki a potem machnę sobie makijaż i zrobię z włosami porządek:) Dziś też mam lenia total. Tyle, że domek tradycyjnie ogarnięty. Ale jutro sobota to się wystarczająco naharuję;) Zwłaszcza, że zamierzam podłogę czyścić na czworaka w salonie z racji uwalonych fug płytkowych, jakoś to trzeba doprowadzić do ładu:)

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
Niestety....znikam na kilka dni...mam nadzieję że nie za długo:crazy:
Bilirubina sporo przekroczona więc jedziemy się opalać:sad::sad::sad:

Ku...czemu nas po porodzie nie zostawili tylko teraz znów!!!!!!!!!

kurcze aga ale wiesz ze to dla dobra maluszka!A jaki mial wynik???
Mysmy sie opalali w szpitalu ,bilirubina spadla wypuscili do domu a maly zas zrobil sie zolty ,wiec to bez roznicy czy was zostawili w szpitalu czy nie ,widcznie w szpitalu nie ,mial podwyzszonej bilirubiny .... wazne ze sie poopala i dopajaj go a szybko wrocicie do domku !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry