joanna82
Mama Patryka i Filipka
CZy wy rozumiecie to ze ja wciaz nic nie ogarnelam w chacie !!!!!!
Len nie z tej ziemi ,pokrecilam sie po pokojach ,grafik ustalilam co mam zrobic i to by bylo na tyle ! ciuchy spadaja same w garderobie hahah
nawet do iej nie weszlam !
No i byla polozna ! sie baba tak naprawde gowno zna bo w sumie powiedzial mi to co wiem ! Smarowac pepuszek ,smarowac oliwka jak sie skorka luszczy, jak sie cisnie to prawdopodobnie kupke robi lub baczki puszcza , zolty jeszcze delikatnie jest ale tak se moze byc jeszcze z 2 miesiace - pozostalosci , moja blizna zagojona choc kilka zrostow sie porobilo ( wooow jak bym same tego ine wyczuwala reka) , witamine k , witamine e podawac i od 21 doby vigantol dawac ,ladnie przybral na wadze jak nie placze to nic mu nie dolega ,itp ....Bozeeeeee myslalam tylko aby wyszla ,bo nie powiedziala mi nic czego bym nie wiedziala .
Po pierwsze to moje drugie dziecko i ona o tym wie !
po drugie - to wszystko powiedziala mi juz pediatra i ona to slyszala wiec sie tylko powtorzyla !
no ale wizyta odbebniona - dzieki bogu ze wczoraj w przyplywie zawstydzenia jezeli chodzi o moje lenistwo poodkurzalam ! hahahahha
Len nie z tej ziemi ,pokrecilam sie po pokojach ,grafik ustalilam co mam zrobic i to by bylo na tyle ! ciuchy spadaja same w garderobie hahah

nawet do iej nie weszlam ! No i byla polozna ! sie baba tak naprawde gowno zna bo w sumie powiedzial mi to co wiem ! Smarowac pepuszek ,smarowac oliwka jak sie skorka luszczy, jak sie cisnie to prawdopodobnie kupke robi lub baczki puszcza , zolty jeszcze delikatnie jest ale tak se moze byc jeszcze z 2 miesiace - pozostalosci , moja blizna zagojona choc kilka zrostow sie porobilo ( wooow jak bym same tego ine wyczuwala reka) , witamine k , witamine e podawac i od 21 doby vigantol dawac ,ladnie przybral na wadze jak nie placze to nic mu nie dolega ,itp ....Bozeeeeee myslalam tylko aby wyszla ,bo nie powiedziala mi nic czego bym nie wiedziala .
Po pierwsze to moje drugie dziecko i ona o tym wie !
po drugie - to wszystko powiedziala mi juz pediatra i ona to slyszala wiec sie tylko powtorzyla !
no ale wizyta odbebniona - dzieki bogu ze wczoraj w przyplywie zawstydzenia jezeli chodzi o moje lenistwo poodkurzalam ! hahahahha
a tak na pocieszenie Asiu- piszesz że masz lena i nie chce Ci się sprzątać- ja od 3godzinek w piżamce chdze i nie chce mi się ubierać
dobrze ze nie musze probowac jako pierwsza hehee :-)