• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ruch jelit może ruszyc prace macicy, tak jak i wymoty

oooo to ja tego nie wiedzialam.... a pila to juz mktoras??? to normalnie w aptece mozna dostac??/ i ile mniej wiecej kosztuje??? wybaczcie za pytanie ale nie slyszalam o tym a jestem juz tak zestresowana ze tylko zadaje pytania!!

reklama
smacznego :baffled::oo2:
ja jeszcze się wstrzymam z rycyną :laugh2:
ps. a co do smaku to jak olej, najgorsze uczucie jak spływa po gardle...

o kurcze ja mimo wszystko mam traki mocny odruch wymiotny a jeszcze to... nie wiem czy sie skusze czy poczekam... jak tu jestem z wami ta chwile juz 5 razy brzuch mi sie postawil....

no nie jest to miłe ale znieść się da. tylko się przygotuj na kilka godzin w wc :tak: lewatywa Ci nie będzie po tym potrzebna :laugh2:

a sie wqrwie jak sie okaze ze sie tyle nameczylam i nic bole dalej takie same choc nie wydaje mi sie bo w koncu sam lekarz powiedzial ze to juz to co powinno byc... no i chyba rozwarcie jest wieksze bo sama je wyczuwam!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry