reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laura lubi spiewac i tanczyc dlatego pomyslalam o macie- jak tylko zobaczylam reklame w tv:-D

Zobacze czy tu maja takie cuda ale wolala bym w polskiej wersji zeby mi dziecko nie zniemczylo sie za bardzo:-D:-D

reklama
Mój M pojechał z kolegą pomagać mu przy przeprowadzce, dzisiaj tylko jakieś pudła zawożą więc my z Mają same w domku urzędujemy, teraz Maja je kolacje, potem kąpanie i do łóżka:tak::tak::tak:

TO SŁODYCZE DLA MAMUSI:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
u mnie by słodycze w paczkach dzieci nie dotrwały do powrotu:rofl2:mama pozwala tylko w soboty to by takiej okazji w tygodniu nie przepuścili:rofl2:

Maja jakoś od początku za słodyczami nie przepada i słodkości mogą cały dzień na stoliku leżeć a ona nic nie weźmie:tak::tak::tak: ( w odróżnieniu od mamusi:-p:-p:-p)

To jest drugie miejsce do którego się nie mieszczę swoim wózkiem, poczta i biedronka :eek: A zawsze kupowałam tam chemie, a teraz dupa...

Oj ty to się masz z tym wózkiem:szok::szok::szok:

dziewczny mam pytane z innej beczki. widze ze niektore z was maja po troje dzieci? moja siostra zaszla w ciaze terazz 3cim i uwaza ze to juzzbyt duzo , jaka miedzy wami powinna byc roznica wieku miedzy dziecmi aby bylo najlepiej???

Nie ma dobrej różnicy, każdy ma swoje zdanie :tak::tak::tak:

Też się zastanawiałam nad tą matą, wydaje się superowa:tak::tak::tak:

nie wiem czy dobrze robię z pracą ale powiem Wam ze urzekła mnie atmosfera nie wiedzialm tam jakiegos napiecia nerwówki i bardzo dobrze mi sie rozmawialo z kierowniczka bo on powiedziala cos takiego "Pewnie zalezy pani na pracy na dłużej tak mysle bo sam jestem matką i wszystko da sie uzgodnic " czyli ustaljac godziny pracy będzie brało to pod uwage to chyba dobrze :sorry:od czegos trzeba zacząc
GRATULUJE i nie zastanawiaj sie czy dobrze zrobilas Tylko sie ciesz ammuska ze dostalas prace A te slowa kierowniczki to bajera Wiele mam szukajacych pracy chcialoby takie slowa uslyszec ale niestety teraz malo jest takich pracowcow :-(

ANACONDA no to gratuluje ze mala nie dostala po tej paczce slodyczy cukrzycy :-D:-D

Oliwka usnela o 19 :tak:Nie spala dzis nic w dzien ANI MINUTY :szok:
Ale takie mieczace to troche jak dziecko nic nie spi Bo jak sie drzemnie to jest chwila spokoju :tak:Na szczescie Oliwka miala dzis dobry dzien i wiecie co ???????????????????????

OD DZIS JUZ MOZNA UZNAC ZE OLIWKA CHODZI :tak::tak::tak::tak:

Jak sie ja zawola lub posci to idzie sama Juz nie trzeba za nia chodzic Jeszcze nie chodzi caly czas Bo wstac sama nie umie Chyba ze stoi przy czyms to wtedy idzie sama I nauczyla sie specjalnie jak chce upasc to na pupcie ALE JESTEM DUMNA Z MOJE KSIEZNICZKI

Anaconda zobaczymy jak sie beda bawily :))

Dorota super a nie pisalam ze bedzie coraz leiej z godziny na godzine:-p

Ja spadam bo sie zasiedzialam Lali juz miala byc po kolacji a tu co matka na kompie:szok:

a bylo cofnac sie do ostatbije strony i jeszcze raz kliknac odpowiedz.moze by zadzialao:-)
no a mu jutro lecimy na impreze integracyjna-mikoljkowo andrzejkowa:-)
pozyczylam aaarat od brata bo moj sie popsiul:-(

no a mamy byc na 11 wiec tak ok.8.30 to juz musze wstac:-)zeby sie wyszykowac i w piecu rozpalic bo moj rano do pracy.dzis mnie czeka jeszcze spraztanie wieczorem zeby jutro juz miec spokoj
ano jak sie nie mysli to tak jest :sorry::sorry::sorry::tak::tak::tak::tak:
aha to samo pytanie dla mam ktore maja dwoj powiedzcie prosze jak jest z dwójką...bo sama tez planuje ale nie wiem kiedy najlepiej zaczac? jaka różnica wieku jest najlepsza???
witamy serdecznie i gorąco na naszym forum
dla każdego inna róźnica wieku jest lepsza, zależy od tego jak się czujesz, jeśli myślisz że dasz sobie radę z dwójką dzieci i bardzo chcesz mieć drugie to myślę że nie ma sie nad czym zastanawiać :no::no::no::no:
więc życzę powodzenia w starankach ;-);-);-);-)
GRATULUJE i nie zastanawiaj sie czy dobrze zrobilas Tylko sie ciesz ammuska ze dostalas prace A te slowa kierowniczki to bajera Wiele mam szukajacych pracy chcialoby takie slowa uslyszec ale niestety teraz malo jest takich pracowcow :-(

ANACONDA no to gratuluje ze mala nie dostala po tej paczce slodyczy cukrzycy :-D:-D

Oliwka usnela o 19 :tak:Nie spala dzis nic w dzien ANI MINUTY :szok:
Ale takie mieczace to troche jak dziecko nic nie spi Bo jak sie drzemnie to jest chwila spokoju :tak:Na szczescie Oliwka miala dzis dobry dzien i wiecie co ???????????????????????

OD DZIS JUZ MOZNA UZNAC ZE OLIWKA CHODZI :tak::tak::tak::tak:

Jak sie ja zawola lub posci to idzie sama Juz nie trzeba za nia chodzic Jeszcze nie chodzi caly czas Bo wstac sama nie umie Chyba ze stoi przy czyms to wtedy idzie sama I nauczyla sie specjalnie jak chce upasc to na pupcie ALE JESTEM DUMNA Z MOJE KSIEZNICZKI
gratulacje dla malutkiej Oliwki, super, teraz mama musi miec oczy dookoła głowy :tak::tak::tak:

BAJLA ja tez mysle ze to indywidualna sprawa Jak sie ktos czuje aby miec dziecko rok po roku czy po 2 latach kolejne To sie ludzie staraja Ale zlotego srodka w tym nie ma
ANKA no to ja tez zycze aby M chory nie byl
NATALINECZKA co sie stalo Dokladnie jak Anka napisala Jutro bedzie lepiej :tak:
ANKA mata super NO I MOWILAS ZE Z MINUTY NA MINUTE BEDZIE CORAZ LEPIEJ :tak::-D

Oliwka juz 2 razy plakala przez sen Ja nie wiem czy te dziecko nie moze spokojnie spac?????????????
Dziewczyny tak jak wczesniej pisalam z tym jej nie spaniem To normalnie czlowiek czasem niewyrabia Ilez mozna nie spac w nocy?I dlatego ja pozniej ide jej na reke i robie w nocy to co ona chce Dla wlasnego spokoju Bo spac cos musze:tak:

Dorotka,ogromne gratki dla Oliwki:tak:. I mam prośbę nie pisz z Caps Lockiem,bo w net-etykiecie uznawane jest to za krzyk:sorry::tak:.Jeśli chcesz coś wyróżnić to pogrub:tak:.Punkt 5 regulaminu(na górze na różowym pasku,drugi od lewej).

Ostatnia edycja:
reklama
Moje dziewczyny śpia jak nigdy :szok:

Anike dokarmiłam mlekiem z kaszą :tak: Padła, mam nadzieje, że pośpi i że tego nie zwróci :eek:

Wstaną mi pewnie o 6 rano albo wcześniej :eek: więc spadam

Dobranoc.

Do góry