reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta ok dziekuje za podpowiedz i upomnienie :tak::-D

Oliwka co kilka minut budzi sie z placzem :-(
Ja jem nalesnika i ogladam tv :-p

Ide sie polozyc wiec chyba juz dzis nie zajze Dobranoc mamuski jakbym juz nie weszla dzis

reklama
BAJLA ja tez mysle ze to indywidualna sprawa Jak sie ktos czuje aby miec dziecko rok po roku czy po 2 latach kolejne To sie ludzie staraja Ale zlotego srodka w tym nie ma
ANKA no to ja tez zycze aby M chory nie byl
NATALINECZKA co sie stalo Dokladnie jak Anka napisala Jutro bedzie lepiej :tak:
ANKA mata super NO I MOWILAS ZE Z MINUTY NA MINUTE BEDZIE CORAZ LEPIEJ :tak::-D

Oliwka juz 2 razy plakala przez sen Ja nie wiem czy te dziecko nie moze spokojnie spac?????????????
Dziewczyny tak jak wczesniej pisalam z tym jej nie spaniem To normalnie czlowiek czasem niewyrabia Ilez mozna nie spac w nocy?I dlatego ja pozniej ide jej na reke i robie w nocy to co ona chce Dla wlasnego spokoju Bo spac cos musze:tak:
a nic takiego poprostu bieganina od urzedu do yrzedu dzis bylam w starej pracy, pozniej ze 2 razy w rodzinnym w zus i trzy razy w pup :cool::cool::cool::cool:

Agnes wazne zeby byl ubaw :))

Laura juz najedzona i umyta, w stroju do spania:-D Mowi ze nie chce spac i ze bedzie film ogladala - na tvn Harry Potter leci:-D
ja uwielbiam pottera moglabym go wiecznie oglądać :tak::tak::tak::tak:

Laura taka zafascynowana filmem ze nie mysli isc spac:szok:
Nop coz moze zasnie przed tv wkoncu jutro sobota do przedszkola nie idzie:-D:-D

A mnie tak gardlo boli szok mam wrazenie ze jest coraz gorzej:eek:Pije herbatke z miodem i cytrynka.Jak ja nie znosze byc chora:crazy:Jutro musze zakupy zrobic oby rano moje samopoczucie bylo lepsze

Witam! Ja dzis odebrałam Mame i Brata ze szpitala. Zostali u Siostry na weekend. Byłam w sklepie z zabawkami i obłed:szok::szok::szok:Kupiłam bratankom motory świecące jakieś i Zuzi drewnianą układanke i puzzle piankowe. Chrześnicy książezke piszczaca i czapke z miskiem.
a ja sie pochwale ze miejsca na sylwester mamy juz wykupione:tak::tak::tak::tak::tak::-D
mama mi zrobila przelew.o ile wytrzymam ze swoim straym do konca roku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
moje male bydle wlasnie sie budzi
ja jeszcze w szlafroku:eek:
a o 11 musze isc po Pauline
Wytrzymasz ze starym chocby dla samej imprezy:-D:-D:-DAle Ci zazdroszcze:zawstydzona/y:

Hej dziewczyny, nie nadrobie, nocka do d...y. Mała ciagle , że sie boi , chociaz nie mam pojecia czego. Koniec konców wzięłam ją do nas do łóżka, bo już nie widziałam jak chodzę. Wstała przed 8, marudna , teraz już bryka.
Pomyłam okna w dużym pokoju, siadłam do kompa odetchnąć, a ta gangrena lata i śpiewa myju myju, po jakims czasie patrze, a ta mokrymi husteczkami okno balkonowe pucuje:-D. No i masz matka jak sie nie interesujesz:-D
No co? Chciała Ci pomoc w porzadkach światecznych:-D

Bardzo fajny pomysł, ja zbieram Mai rysunki z przedszkola:tak::tak:
Mam jeszcze takie pudełko wspomnieniowe dla niej i są tam jej pierwsze śpioszki, czapeczka, buciki, smoczek, świeczka z pierwszych urodzin i będą tam właśnie jej pierwsze rysunki, pierwszy wypadnięty ząbek a potem dam jej to na 18-ste urodziny:tak::tak::tak:

Super pomysł z tym pudełkiem:tak::tak:

dziewczyny:eek::szok::szok::szok::szok: co ja tu czytam:szok::szok::szok: 2 lata???
mi teraz Maks budzie casem o 3 czasem o 4 a disiaj nawet o 6 sie obudził pierwszy raz więc coraz lepiej.. myśke że do pół roku spokojnie będzie mi spał całe noce:szok: a Wy tu takie historie:szok::szok::szok:

moja kolezanka ma 2,5 miecsieczną córe która jej śpi całe noce od 2 tyg:eek::eek:

Zuza od 6-mcy budziła sie o 5-6 rano dostała cyca i spała do 9. Jak odstawiła cyca (9m-cy) to spała od 21-8 i tak jest do dzisiaj(mam nadzieje że tak zostanie);-)
nie wiem czy dobrze robię z pracą ale powiem Wam ze urzekła mnie atmosfera nie wiedzialm tam jakiegos napiecia nerwówki i bardzo dobrze mi sie rozmawialo z kierowniczka bo on powiedziala cos takiego "Pewnie zalezy pani na pracy na dłużej tak mysle bo sam jestem matką i wszystko da sie uzgodnic " czyli ustaljac godziny pracy będzie brało to pod uwage to chyba dobrze :sorry:od czegos trzeba zacząc
To Ci sie trafiła praca;-)Oby tak było;-)Gratulacje:tak::tak:
alez to moj dziecko cwane male
Paulinie cos sie popsula to podzeszla do niej Weronika poglaskala ja po glowie i mowi "kika pa"-czyli ze juz dobrze,
a jak chcialam od niej buzi to najpierw do niej poleciala:-)
a jak z sztani wychodzimy to zawsze bierzez Pauline za reke i taka dumna:-)
a te jej miny-to trzebaby zobaczyc.kazdego rozkalad:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Wierze ze rozkładają:-D:-D

Tez ogladałam te maty-pierwsze co kupie Zuzi jak bedzie chodzic to właśnie ta mate jest super:tak::tak:

Marta ok dziekuje za podpowiedz i upomnienie :tak::-D
W ostateczności pod Twoim postem by pisało,że edytowałam;-):tak::-D:-D.
Dostałam od męża prezent na Mikołaja - 2 paczki Vizira i płyn Fairy,tam gdzie wcześniej pracował,szef wynajął hale na magazyn chemiczny i chyba podwędzili chłopaki:-p:dry::dry:.
Dobranoc dziopki moje koffane:-p;-):tak::tak:.

reklama
Do góry