reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

MEA, może zrobić przed listą grudnióweczek, które jeszcze oczekują na dzieci nagłówek , grudnióweczki oczekujące, czy coś w tym rodzaju tylko lepiej sformułowane?

zaraz cos wymysle ... narazie modyfikowalam statystyki :)

Witajcie ja tylko na chwilkę bo padam z nóg wróciłam dziś ze szpitala, oboje czujemy się w miarę dobrze, w wolnej chwili wstawię foteczki jak już będę mogła normalnie siedzieć bo szwy ciągną niesamowicie. Wtedy zmienię też suwaczek. Mały 3950g, 59cm. Pozdrawiam wszystkie laseczki ;-)

calkiem spory ten twoj synus !! czekamy wiec na jakies zdjecia !!

reklama
Spojrzałam na listę i przede mną zostały tylko 4 dziewczyny, czyli czas narodzin nadchodzi dużymi krokami, a chyba jeszcze nie do końca do mnie dotarło, że moje życie na dłuższy czas wywróci się do góry nogami.

Witajcie ja tylko na chwilkę bo padam z nóg wróciłam dziś ze szpitala, oboje czujemy się w miarę dobrze, w wolnej chwili wstawię foteczki jak już będę mogła normalnie siedzieć bo szwy ciągną niesamowicie. Wtedy zmienię też suwaczek. Mały 3950g, 59cm. Pozdrawiam wszystkie laseczki ;-)

ŁĄdna waga i dlugosc:-) Trzymaj sie cieplo:-)

Daff a jak Ty sie czujesz??

moj maz zaprosil sobie kolegow....
ehhh te gadki ich o motorach i o autach....

nie moze miec kolegow ktorzy by umieli rozmawiac o czyms innym??:-Dto bym se z nimi posiedziala a tak to dupa...

Spojrzałam na listę i przede mną zostały tylko 4 dziewczyny, czyli czas narodzin nadchodzi dużymi krokami, a chyba jeszcze nie do końca do mnie dotarło, że moje życie na dłuższy czas wywróci się do góry nogami.

spodziewaj sie jeszcze ze grodnioweczka juz urodzila /pisala ze idzie do szpitala i od kilku dni nie ma od niej wiesci!! wiec pewnie juz urodzila :)/ wiec nie 4 tylko 3 :)

i jak ci sie podoba napis o mamusiach czekajacych na malenstwa ?? o cos takiego ci chodzilo ??

Boze jak moj spiacy krolewicz zaraz nie wstanie i nie sciagnie mi z cyckow to chyba eksploduja !:-D A tak na powaznie to cycki mam juz mieknie ,nawal w pierwszych dniach sie zakonczyl - poradzilismy sobie ,teraz mam tyle pokarmu ile malemu starcza na karmienie ,no ale juz nie sciaga ponad 3 godziny wiec cycki moje sie domagaja jego usteczek !bo bola !:zawstydzona/y:

a ten zasnol 16:30 i tak se spi do tej pory :cool2: Ma gdzies moje cycki !

hehe a teraz jak wstanie to pewnie jeszcze czeka cie kapiel !! wiec z jedzeniem znowu tzreba bedzie odczekac !!

Daff a jak Ty sie czujesz??

moj maz zaprosil sobie kolegow....
ehhh te gadki ich o motorach i o autach....

nie moze miec kolegow ktorzy by umieli rozmawiac o czyms innym??:-Dto bym se z nimi posiedziala a tak to dupa...

Kasiu najlepsze jest to że rano balam sie wstac i zrobic jakikolwiek ruch a ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze jest wszystko ok... czuje sie lepiej niz wczesnije... od 25 tyg meczylo mnie spojenie a dzis prawie go nie czuje... chwilami cos zakluje ale nic z tego sobie nie robie.. nie wiem ale cala akcja jak przyszla tak dzis przeminela.. troszke plecy bola ale ogolnie to rewelacja!!!! nie wiem o co chodzi zgubilam sie ale widze ze moja corcia jest bardzo zrzyta ze mna i nie chce za nic w swiecie opuscic mojego brzuszka..wiec niech sobie w nim siedzi skoro chce ale oby juz mnie tak nie meczyla wiecej.:-)

reklama
ok ide sie polozyc i zawezwe do siebie meza zeby mi stopy troche pomasowal i musze wypoczac co by dotrwac do 22 poniewaz chce ogladnac ten film "starsza pani musi zginac":-)

Do góry