reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Justa takie foto to po 22-ej
;-)

.

justa co on próbuje puścić bąkaTo i ja z okazji Mikołajek zostawiam cosik.
![]()

wiktoria12
Mama i żona :)
Natalineczka555
kocham kochać :)
kurcze toś sie obkupiła kochanaHOU HOU HOU laseczki był mikołaj u was?????????????????????????
witam niedzielnie w domkujupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dzieci mikołajem zachwycone adam lekturę dostał opowieści z narni właśnie czyta
julka grę memo pamęić po obiadku zagramy
antonio kierownicę z dzwiękami które mnie wykańczają wsoim natężeniem
ja z ietruszką nic no ale my to grzesznicy a prezenty daje święty
nawet nie wiecie jak się cieszę z wolnego weekendu:-):-):-):-):-):-)
wczoraj byłam sobie sama na zakupach w lumpku świetnym zresztą kupiłam sobie spodnie sztruksy nowiutkie czarne idelnie pasujące na mój zadek za całe 10 zł spodnie domowe dresowe popielate nowiutkie z metką za 12 zł 2 bluzy z kapturem obie szare jedna ze snupim druga z kubusiem puchatkiemobie kosztwały 20 zł i adamowi super ciepłą bluze z kapturem za 8zł i julce piekną bluzkę koszulową czerwoną w białe groszki za 7.50zł
a wróciłam zadowolona jak diabli
jeden lumpik wypatrzyłam z fajnymi ubraniami dla dzieci wszystko rczej firmowe h&m,next,nike,adidas,wójcik,fixoni a ceny fajne bo w poniedziałek 10 zł za kilogram
czekam niech mi się tylko dzieci wykurują i niech będzie ciepło to mam mete na zakupy ubraniowe
lunka firaneczek narazie nie wystawiają ale pamiętam o tobie
dowikluś w piątek pytałam o ten pasek dla dziewczynek ale był ciołek na dekoracjach i on nic nie wie jk jutro będzie kaśka albo aga to się dopytampamiętam
![]()

u nas nie ma zadnego fajnego lumpika byly dwa ale zlikwidowali albo sa takie ze uzywane rzeczy kosztuja tyle co nowe

albo tajkie co są same jakies porozciągane koszulki i wieeeeelkie spodnie i moherowe spódnice

nakręciłam ale mam mały pokoj wiec tak jakby albo mi czarka mikolaj zaslonil albo rękaw czyjs i wogole albo tylem stałNo wlasnie wiem ze kolo 10 mieli byc I dlatego pytalam juz jak tam po
Odemnie prosba abys jakies zdjecia tez porobila Bo moj net nie pokarze mi filmikuTaki mam gupi internet Wiec polis zrob specjalnie dla ciotki z bb zdjecia
![]()

jak mi sie uda jakies ładne zdjęcie wykroic to wkleję

a jaka specjalizacja, z tego co piszesz dalej to miskologiaMała Pani doktor![]()

a nie bo u mnie dzis cały rosołek poszedł

ja tez ptasie mleczko dostałam i bieżnik, i taśme pcvSiora niedawno poszła,dziewczynki juz spia,a Dominik uklada puzze u siebie:-)Ja czuje sie tak sobie wiec sobie leze na wyrku:-)Obiad juz gotowy-bede tylko musiala ugotowac makaron
Ciotka przyjechala z prezentami wiec dzeciaki były grzeczne
Dziewczyki dostaly takie kucyki co moza czesac a Dominik zegarek Ben 10No i po drodze kupil mi na Mikolajki ptasie mleczko ,ktore wlasnie jem:-)
![]()

właśnie ściągamoglądałam 2 dni temu film Galerianki,jakby któras miała chęc to warto
uśmiałąm się z tych panienek ze szok,a jakie teksty masakra
ale warto obejrzeć![]()

miałam się o to samo pytaćjusta co on próbuje puścić bąka![]()

a tu cosik ode mnie ;-);-);-)
http://www.dancingsantacard.com/?santa=622448
anaconda27
styczniówka2006
medeuska
październikowa mama'09
Dzień doberek
Ale pogoda pasudna....
Anaconda ja też mam wymówkę
tyle że ja już bym musiała je naprawde umyć

zbierqm się juz od ponad miesiąca i tak do świąt będę czekac

ide sie chyba jessze do łóżka z Maksem położyc bo mi ziiiiimnooooo a on mnie woła że mu sie nudzi

Ale pogoda pasudna....
Anaconda ja też mam wymówkę

ide sie chyba jessze do łóżka z Maksem położyc bo mi ziiiiimnooooo a on mnie woła że mu sie nudzi

ja też się witam :-)
u mnie również deszczowo,szaro i ponuro

Oliwka od rana dawała nam w tyłek zastrzyki

a teraz biega z aparatem i robi wszystkim zdjęcia,teraz ustawia lalki barbi na krzesełkach i cyka im fotki ale komicznie to wyglada i gada do nich jaka pozę maja przyjąć

dziś ładnie spała jak usnęła o 20.00 tak wstała o 6.00,nie budziła sie w nocy no ale mogła tak do 7.00 ale jakoś nie dało się ale powariowaliśmy w łózku,były przytulańce,gilgotki śmichy chichy było bardzo wesoło

oczywiście w naszym łózku bo jak Oliwka wstanie to od razu ładuje się do nas w środek 

u mnie również deszczowo,szaro i ponuro

Oliwka od rana dawała nam w tyłek zastrzyki

a teraz biega z aparatem i robi wszystkim zdjęcia,teraz ustawia lalki barbi na krzesełkach i cyka im fotki ale komicznie to wyglada i gada do nich jaka pozę maja przyjąć

dziś ładnie spała jak usnęła o 20.00 tak wstała o 6.00,nie budziła sie w nocy no ale mogła tak do 7.00 ale jakoś nie dało się ale powariowaliśmy w łózku,były przytulańce,gilgotki śmichy chichy było bardzo wesoło

anaconda27
styczniówka2006
Medeuska moje okna na pewno nie są lepsze

Maja to jakby jej pozwolić to zapewne przynajmniej do godz.8 by spała ale niestety mi się nie chce jej prowadzić do przedszkola więc wstajemy razem z mężem czyli przed godz.7 i on ją wozi autem

Maja to jakby jej pozwolić to zapewne przynajmniej do godz.8 by spała ale niestety mi się nie chce jej prowadzić do przedszkola więc wstajemy razem z mężem czyli przed godz.7 i on ją wozi autem

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No i supr MazIde sobie jakas kawke wypic ja dzis byłam w kosciele a mąz ugotował rosól i makaron

Sliczna pani doktor Tez bym do niej z pryjemnoscia poszlaMała Pani doktor![]()

Dobre z tym kibelkiem

Zdrowka dla Ciebie Fajnie ze dzieciaczki zadowolone Ty to masz sie z tymi Twoimi urwisamiSiora niedawno poszła,dziewczynki juz spia,a Dominik uklada puzze u siebie:-)Ja czuje sie tak sobie wiec sobie leze na wyrku:-)Obiad juz gotowy-bede tylko musiala ugotowac makaron
Ciotka przyjechala z prezentami wiec dzeciaki były grzeczne
Dziewczyki dostaly takie kucyki co moza czesac a Dominik zegarek Ben 10No i po drodze kupil mi na Mikolajki ptasie mleczko ,ktore wlasnie jem:-)
![]()
Widze ze wczoraj wiekszosci dzieci niegrzeczne byly Jakby sie zmowily I klopoty ze spaniem U nas oliwka na szczescie dosc grzeczna byla

Mikolaja sie bala i plakala Z prezentow zadowolona Ja sobie poklachalam z kolezanka i objadlam sie pysznosci

Oliwka w domu na szczescie szybko usnela
W nocy miala ostry atak placzu Cos ja bolalo Ale nie wiem co I asekuracyjnie podalam jej wsio co moglam I pomoglo ale meczyla sie biedactwo :-(
Dzis w planach ide z Oli na miasto musze kilka spraw zalatwic Posprzatac mieksznaie muszea nie chce mi sie hihihi
Na 16/16,30 mamy a=laryngologa z Oliwka A ja przed 16 jade na szkolenie z tej mojej nowej pracy Wiec musze jak sie dsa przelozyc na jutro laryngologa a jak nie to mama lub G jak zdazy to ktos bedzie musial isc z nia do lekarza Chyba ze uda mi sie przelozyc na jutro
Milego dnia mamuski
Zaraz poczytam jeszcze reszte
Ide oliwke przebrac teraz

Podziel się: