reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

1664.gif

To i ja z okazji Mikołajek zostawiam cosik.:-D:-D:-D:-D

1601.gif

reklama
HOU HOU HOU laseczki był mikołaj u was?????????????????????????
witam niedzielnie w domku:-D:-D:-D:-Djupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dzieci mikołajem zachwycone adam lekturę dostał opowieści z narni właśnie czyta:tak:
julka grę memo pamęić po obiadku zagramy:tak:
antonio kierownicę z dzwiękami które mnie wykańczają wsoim natężeniem:szok:
ja z ietruszką nic no ale my to grzesznicy a prezenty daje święty:rofl2:
nawet nie wiecie jak się cieszę z wolnego weekendu:-):-):-):-):-):-)
wczoraj byłam sobie sama na zakupach w lumpku świetnym zresztą kupiłam sobie spodnie sztruksy nowiutkie czarne idelnie pasujące na mój zadek za całe 10 zł spodnie domowe dresowe popielate nowiutkie z metką za 12 zł 2 bluzy z kapturem obie szare jedna ze snupim druga z kubusiem puchatkiem :rofl2:obie kosztwały 20 zł i adamowi super ciepłą bluze z kapturem za 8zł i julce piekną bluzkę koszulową czerwoną w białe groszki za 7.50zł:tak::tak:a wróciłam zadowolona jak diabli :tak:jeden lumpik wypatrzyłam z fajnymi ubraniami dla dzieci wszystko rczej firmowe h&m,next,nike,adidas,wójcik,fixoni a ceny fajne bo w poniedziałek 10 zł za kilogram:tak:czekam niech mi się tylko dzieci wykurują i niech będzie ciepło to mam mete na zakupy ubraniowe:rofl2:
lunka firaneczek narazie nie wystawiają ale pamiętam o tobie:tak:
dowikluś w piątek pytałam o ten pasek dla dziewczynek ale był ciołek na dekoracjach i on nic nie wie jk jutro będzie kaśka albo aga to się dopytam:tak:pamiętam:tak:
kurcze toś sie obkupiła kochana:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u nas nie ma zadnego fajnego lumpika byly dwa ale zlikwidowali albo sa takie ze uzywane rzeczy kosztuja tyle co nowe :sorry::sorry::sorry::sorry:
albo tajkie co są same jakies porozciągane koszulki i wieeeeelkie spodnie i moherowe spódnice :tak::tak::tak::tak:
No wlasnie wiem ze kolo 10 mieli byc I dlatego pytalam juz jak tam po :tak:
Odemnie prosba abys jakies zdjecia tez porobila Bo moj net nie pokarze mi filmiku :no:Taki mam gupi internet Wiec polis zrob specjalnie dla ciotki z bb zdjecia :tak:
nakręciłam ale mam mały pokoj wiec tak jakby albo mi czarka mikolaj zaslonil albo rękaw czyjs i wogole albo tylem stał :tak::tak::tak::tak:
jak mi sie uda jakies ładne zdjęcie wykroic to wkleję :tak::tak::tak::tak:
Właśnie znalazłam:-p;-):tak::-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mała Pani doktor :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jaka specjalizacja, z tego co piszesz dalej to miskologia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Agnes,do takiej to nawet na zastrzyki bym poszła;-):tak:.
A ja wiem co u większości jutro na obiad będzie:-p;-):tak::-D:-D

i tak trochę anty świątecznie:sorry:;-)
a nie bo u mnie dzis cały rosołek poszedł :tak::tak::tak::-p:-p
Siora niedawno poszła,dziewczynki juz spia,a Dominik uklada puzze u siebie:-)Ja czuje sie tak sobie wiec sobie leze na wyrku:-)Obiad juz gotowy-bede tylko musiala ugotowac makaron:tak::tak::tak:
Ciotka przyjechala z prezentami wiec dzeciaki były grzeczne:tak::tak::tak:
Dziewczyki dostaly takie kucyki co moza czesac a Dominik zegarek Ben 10:tak::tak::tak:No i po drodze kupil mi na Mikolajki ptasie mleczko ,ktore wlasnie jem:-):tak:
ja tez ptasie mleczko dostałam i bieżnik, i taśme pcv :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
oglądałam 2 dni temu film Galerianki,jakby któras miała chęc to warto :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
uśmiałąm się z tych panienek ze szok,a jakie teksty masakra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale warto obejrzeć :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
właśnie ściągam :tak::tak::tak:
justa co on próbuje puścić bąka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
miałam się o to samo pytać :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tu cosik ode mnie ;-);-);-)
http://www.dancingsantacard.com/?santa=622448

Witam porannie:-):-):-)
Za oknem szaro buro i ponuro, do tego deszcz kapie, no i znowu mam wymówkę żeby okien nie myć:-p:-p:-p
Maja do przedszkola odwieziona, oczywiście z nową lalą muszkieterką musiała iść coby koleżankom pokazać:tak::tak:
A ja dziś pomysłu na dzisiejszy dzień nie mam, chyba tylko odkurzę i koniec:cool::cool::cool:

Dzień doberek:tak:

Ale pogoda pasudna....
Anaconda ja też mam wymówkę:rofl2: tyle że ja już bym musiała je naprawde umyć:eek::confused2::confused2::confused2::confused2: zbierqm się juz od ponad miesiąca i tak do świąt będę czekac:sorry::sorry:

ide sie chyba jessze do łóżka z Maksem położyc bo mi ziiiiimnooooo a on mnie woła że mu sie nudzi:rofl2::rofl2::rofl2:

ja też się witam :-)

u mnie również deszczowo,szaro i ponuro :tak::tak::tak::tak:

Oliwka od rana dawała nam w tyłek zastrzyki :-D:-D:-D:-D

a teraz biega z aparatem i robi wszystkim zdjęcia,teraz ustawia lalki barbi na krzesełkach i cyka im fotki ale komicznie to wyglada i gada do nich jaka pozę maja przyjąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziś ładnie spała jak usnęła o 20.00 tak wstała o 6.00,nie budziła sie w nocy no ale mogła tak do 7.00 ale jakoś nie dało się ale powariowaliśmy w łózku,były przytulańce,gilgotki śmichy chichy było bardzo wesoło :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p oczywiście w naszym łózku bo jak Oliwka wstanie to od razu ładuje się do nas w środek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Medeuska moje okna na pewno nie są lepsze:tak::tak::tak:

Maja to jakby jej pozwolić to zapewne przynajmniej do godz.8 by spała ale niestety mi się nie chce jej prowadzić do przedszkola więc wstajemy razem z mężem czyli przed godz.7 i on ją wozi autem:tak::tak::tak:

reklama
Ide sobie jakas kawke wypic ja dzis byłam w kosciele a mąz ugotował rosól i makaron
No i supr Maz:-D
Mała Pani doktor :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sliczna pani doktor Tez bym do niej z pryjemnoscia poszla :tak:
Agnes,do takiej to nawet na zastrzyki bym poszła;-):tak:.
A ja wiem co u większości jutro na obiad będzie:-p;-):tak::-D:-D

i tak trochę anty świątecznie:sorry:;-)
Dobre z tym kibelkiem :-D
Siora niedawno poszła,dziewczynki juz spia,a Dominik uklada puzze u siebie:-)Ja czuje sie tak sobie wiec sobie leze na wyrku:-)Obiad juz gotowy-bede tylko musiala ugotowac makaron:tak::tak::tak:
Ciotka przyjechala z prezentami wiec dzeciaki były grzeczne:tak::tak::tak:
Dziewczyki dostaly takie kucyki co moza czesac a Dominik zegarek Ben 10:tak::tak::tak:No i po drodze kupil mi na Mikolajki ptasie mleczko ,ktore wlasnie jem:-):tak:
Zdrowka dla Ciebie Fajnie ze dzieciaczki zadowolone Ty to masz sie z tymi Twoimi urwisami

Widze ze wczoraj wiekszosci dzieci niegrzeczne byly Jakby sie zmowily I klopoty ze spaniem U nas oliwka na szczescie dosc grzeczna byla :tak:

Mikolaja sie bala i plakala Z prezentow zadowolona Ja sobie poklachalam z kolezanka i objadlam sie pysznosci :tak:
Oliwka w domu na szczescie szybko usnela

W nocy miala ostry atak placzu Cos ja bolalo Ale nie wiem co I asekuracyjnie podalam jej wsio co moglam I pomoglo ale meczyla sie biedactwo :-(

Dzis w planach ide z Oli na miasto musze kilka spraw zalatwic Posprzatac mieksznaie muszea nie chce mi sie hihihi

Na 16/16,30 mamy a=laryngologa z Oliwka A ja przed 16 jade na szkolenie z tej mojej nowej pracy Wiec musze jak sie dsa przelozyc na jutro laryngologa a jak nie to mama lub G jak zdazy to ktos bedzie musial isc z nia do lekarza Chyba ze uda mi sie przelozyc na jutro

Milego dnia mamuski

Zaraz poczytam jeszcze reszte
Ide oliwke przebrac teraz :tak:

Do góry