reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam po weekendzie ;-)
Caly weekend przeprowadzka ...nie wiedzialam ,ze tyle tego mamy :szok:
Wkoncu ciepelko w domku bo ja to zmarzluch jestem :-D

Claudia a mnie niestety wogle nie dziwi podejscie tych bab!!Pracowalam przed urodzeniem sie synka w szpitalu zaliczylam tez izbe przyjec oddzial ginekologiczny,porodowke .....i co sie naogladalam ,nasluchalam to masakra ..:wściekła/y:
Szkoda ,ze trafilas na jaka wredna france ktora moze wlasnie w tym czasie miala przerwe na kawke czy poprostu zly dzien i sie wyzyla na Tobie ...daj znac co i jak dzisiaj:tak:

Kurde ja mam dopiero 30 grudnia usg ..buuuu tyle jeszcze czasu :/
Chce isc dzisiaj na misto cos z ciuchow kupic :-)no i pizamke bo spie w letniej ,a ja zmarzluch wiec wiecie ;-)nie chce za szybko wbijac sie w ciazowe ciuchy bo potem bede miala ich dosc !!wiec poszukam cos jakies fajne bluzeczki tylko nie tuniki bo ich nienawidze :/no i kolejny proszek do pranie bede testowac czy mi zapach podchodzi :-D:-D:-D

reklama
Kama - mnie tez swędzi od 3 dni, kupiłam Fissan bo koleżanka mi poleciala 28 zł w aptece, ale strasznie tłusty!!
Geperty - może jednak zaryzykowałabyś tą bete, mogłaby Cię to troszkę uspokoić!!
Claudia - melduj nam tu szybko co i jak po wizycie u gina!! Oczywiście trzymam kciuki mocno!! Zapewne będzie dobrze!

Ja od dziś mam L-4 ale z rana musiałam wcześnie wstać i zrobić kilka rzeczy do pracy i przesłać mailem!! No i chałupe muszę trochę ogarnąć bo nic przez weekend nie posprzątałam.a planowałam obijanie się na kanapie z książką!!:-(
kochana wypoczywaj puki masz L4 :tak:

Ostatnia edycja:
To i ja się witam poniedzialkowo...
Przedarłam się przez wasze weekendowe posty... Ufff... Claudia- powiem tylko: SZOK! Trzyam kciuki za dzisiejsze dobre wiadomości! :tak:
Geperty- fajnie, że masz takie nastawienie, choc powiem szczerze- nie wiem czy mi by wystarczylo cierpliwości: ot tak tylko czekać...
Newfie- ja za to mam bojowe nastawienie do szycia bluzeczek ciążowych i chyba po świętach, jak juz będe na L-4, sie za to zabiorę, bo mam kilka pomyslów :tak:
Vanilka- gratuluje przeprowadzki do większego lokum, teraz trzeba nam więcej wygody :tak: :tak: :tak:

Co do snów... ostatnio wogóle jakies zaczełam miec, jak spie troche dłuzej niz 3godz na dobe :tak: ale tez często katastroficzne :eek:
i jeszcze mam takie pytanko...z tego co czytalam niektore z was chyba tez biora duphaston...czy mozecie kochac sie z mezami, czy lepiej teraz sobie odpuscic?
Lekarz nam nimi zabraonił do końca I trymestru, ze względu na wczesniejsze poronienie, ale jak narazie nic sę zlego nie dzieje mimo nie wywiązywania się z "recepty" :-D

A u mnie brzuszek rośnie, M sam stwierdzil że już widać, widać i że jakbym nawet chciała jeszcze na święta się maskowac to nie da rady... Ale w poprzedniej ciąży też szybko mi brzuszek wyskoczyl i naprawde był WIEEEELKIIII szczególnie ostatnie 3 miesiące :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny :)
Claudia trzymam kciuki i mam nadzieje ,że będzie wszystko dobrze!!
Mnie nadal męcza mdłości i wzdęcia bleeeeeeeee-mam nadzieję,że to minie-w piątek mam wizytę u ginekologa, a dzisiaj byłam zrobić badania-mocz,hbs,kiła, i glukoza.Denerwowałam się wynikami moczu bo często przed ciążą miałam niezadobre, ale odebrałam już te ranne wyniki i tym razem jest ok :) więc się cieszę.Resztę odbiorę po 17.Pozdrawiam was wsyztskie-odezwę się poźniej-teraz idę się położyć.:-)

A u mnie brzuszek rośnie, M sam stwierdzil że już widać, widać i że jakbym nawet chciała jeszcze na święta się maskowac to nie da rady... Ale w poprzedniej ciąży też szybko mi brzuszek wyskoczyl i naprawde był WIEEEELKIIII szczególnie ostatnie 3 miesiące :tak:
Ja w poprzedniej ciazy wygladalam jak slon -naprawde :tak:
Ale to od cisnienia wysokiego ..puchlam buuu
Teraz widac bardziej tluszczyk na brzuszku ktory zostal niestety po poprzedniej ciazy :/Ale nosze luzne bluzy wiec jest ok no i mam 1,5 kg na plusie wczoraj sie wazylam ...
A w poprzedniej w 5 miesiacu mialam juz 10 na plusie !!! masakra teraz tylko to sobie daje do konca ciazy :)

u mnie narazie 1,5kg na minusie ale mysle ze szybko nadrobie bo dla odmiany palaszuje teraz wszystko co slodkie:)

reklama
Witam ciepło wszystkie Lipcówki :-)
Ufff przebrnęłam przez wszystkie nowe posty, przynajmniej w tym wątku. Normalnie nie mam czasu ani pisac ani czytać. W weekend szkoła, następny niestety też, i ta przeprowadzka. Istne szaleństwo. Jak ja mam sobie dać radę z tym wszystkim.
U mnie raczej bez większych zmian, tylko brzuszek zaczyna pobolewać i tym się martwię. Następna wizyta dopiero 22, a ja już niespokojna jestem.

Do góry