reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Z tymi fotkami mieszkanka to poczekajcie-poukładam to na perfecto to wkleję ;-) Po co wam fotki syfu :-D
Anka-nie masz,ale zaraz będziesz mieć-wysyłam zaproszenie :-)

reklama
O tym Actimelu to słyszałam już wcześniej,dlatego ja moim go kupuję na równi z innymi jogurtami i serkami,jedza go naprzemiennie więc nie widzę problemu ,nie uzalerznia sie;-)a przy antybiotyku warto podawać produkty z zywymi kulturami bakterii:tak:

dowikluś mój pietruszka jakoś 4-5 m-cy temu poszedł wypłacać kasę z bankomatu i tak wbijał pin (3 razy) że sobie kartę zablokował bo wbijał pin ale od karty której już nie ma ze 3 lata i karte bankomt zablokowal:-Dteraz się z tego smiejemy ale wtedy byliśmy wściekli bo to był dzień zapłaty za mieszkanie na nową czekaliśmy ze 2 tygodnie:rofl2:
a ja często wbijam kod pinu telefonu zamiast karty bo mam podobne:cool2:
Antoszka śpi już 2 godzinkę więc dziś tylko jedna drzemka a potem o 20 tatuś go położy spać do łóżeczka czego jak mi się przyznał się boi bo on będzie płakał...powiedziałam mu twardo do łóżeczka i koniec tam jest jego miejsce do spania jak go nauczymy spać w łóżeczku to tam będzie zasypiał a jak teraz odpuścimy to będzie tylko gorzeej:eek::eek::eek:
Śmiejesz sie? Ja znam numer konta na pamięć, a pinu do karty nie, chociaz jest prościutki, no powiedzmy ze cos na kształt 7771

julka jest nadal na etapie bajek ona to ogląda świnkę pepę frenklina i to w ilościach hurtowych koffa go ogromniaście zresztą ja też go bardzo lubię no i charli i lola i kubusia puchatka:tak::tak::tak::tak::tak:
a ja czatuję na galerianki laski coś pisałyście o nim pisać mi tu szczerze można już na necie ściągnąć ten film???????????????????????
Mój ściągnął mi z torrentów-rewelka-ściągaj śmiało

A ja robię gołąbki :tak: Dzisaj od rana przy garach :eek: A jeszcze wieczorem gości będę miała :sorry:
A u mnie dziś poszły osattnie sztuki, mała ma jeszcze ulpety i sosik, a my na jutro znów myslenie co zrobic...

Ech no wkleję Wam linka ,bo dostałam na pocztę od lekarki.
Actimel szkodzi zdrowiu?

U nas w miarę oki.
Jesteśmy zdrowi,obraz skończyłam już dziś pojechał do oprawy,od dziś sprzątanie przedświateczne pełną parą.

Więcej nie pisze ,bo co się wywewnętrzniać?;-)
pozdrawiam
Słyszałam, trzeba na prawdę uważać i reklamom nie iwerzyć, nie tylko o żarełko chodzi...

Chyba już o mnie pozapominałyście co?
No coś TY!!!

A ja mam przerwę w sprz ataniu zbiornika, ale miaąłm syfek, w zeszłym tygodnu mi sie nie chcialo, jakoś tak wyszło i tera zmam roboty, hihi, no i jeden kubełek przepłukałam a to najwięcej roboty z tymi wkłądami, kablami i zaworami hihi

Piciu pojechał na zakupy, nawet nie marudził, że taka lista, chyba musze na bardzo chorą wyglądać:-D:szok:

Pożarliśmy gołębie :tak::rofl2: Nie chwaląc się wyszły mi super :-p

A Actimela nie kupuje i nie kupowałam :eek: Po pierwsze mi niesmakuje :eek: Po zatym już wczesniej czytałam o negatywnych skutkach :tak: Ale przy kuracji antybiotykowej jak najbardziej :tak: Albo jakiś probiotyk w kapsułkach :tak: Podobna sytuacja jest z mlekiem z probiotykami dla dzieci, dla chorowitków jak najbardziej, ale zdrowemu dziecku mozna takim mlekiem bardziej zaszkodzić niz pomóc.

M mi zaczoł błędy w poście sprwdzać i sie pogubiłam :eek::rofl2:

My juz po obiadku i nawet naczynia juz pozmywalam:tak:Sos do spaghetti zostanie mi jeszcze na jutro i bede musiala tylko dogotowac makaron:-)
Mlodzi sie bawia i narobili mi taki syf ze szok:szok::szok::szok::szok:Ale poki mam spokoj to jest oki:-);-)
Dominik to sie dzisiaj wyletnil ze szok-chodzi w domu w ktotkich spodenkach i w krotkim rekawku:szok::szok::szok::szok:A ja pod koldra siedze hehe:-D:-D:-D:-D

Pisalyscie cos o golabkach:tak:To tearz Was zaskocze-nigdy nei robilam sama golabkow:szok::szok::szok::szok::szok:

Actimela kupuje od czasu do czasu i z Dominikiem pije:tak::tak::tak::tak:I w sumie nadal bede kupowala tak jak inne jogurty

witam
wczoraj moj net zalapal krzaka i nie moglam wejsc na bb

wczoraj imieniny u tesciowej udane.byli tylko domownicy i my we 3 ale czulam jak w gosciach.nazarlama sie tak ze mi brzuch wywalilo:-Dtesciowa zrobila pyyyyyyyyyyyyszna ciasto:-p:-p:-p
no ale za to po tych slodkosciach dzis boli mnie zab:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten co ostatnio mi robila to ukruszylo mi sie czesc zatrucia i teraz mnie cmi znowu tak wkurzajaco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wczoraj wrocilysmy jakos po 18 dopeiro.dziewczyny sie ladnie bawily,ja pogadalam ze sszwagierka.
p pojechal do pracy wlasnie.pogoda do bani,caly dzien pada.pochmurno i cemno.taka pogoda zle na mie dziala a do tego @ sie zbliza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oby do srody nie przyszla bo ja do chirurga.
powiem szczerzez ze juz sie boje,brat mnie zawiezie,bo nie wiem w jakim stanie bede po zabiegu.

no i tyle.jakas wsciekla chodze dzisiaj.ehhhh

M mi zaczoł błędy w poście sprwdzać i sie pogubiłam :eek::rofl2:
:-D:-D:-D
Jakby mi ktoś przez ramię patrzył to już bym była zagubiona/zgubiona:-D:-D:-D

Zbiornik zrobiony na glanc, jeszcze tylko przednią szybę wypolerować, ale to jak mała pójdzie sobie w pielesze, bo mi zacznie pomagac i wyjdzie jak zwykle:-D:-D:-D
P jeszcze nie ma, mówił coś o geometrii kół, pewnie w końcu się umówił i pojechał, znów kasa, no i jeszcze miał opony zmienić, no chyba już czas...

reklama
Do góry