reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agutka, ja zrobiłam 7 testów:) Powiem tak, że najsłabsza kresunia wypadła na bobo teście, a najmocniejsza na teście strumieniowym, test robiłam dzień po spodziewanej@ i na strumieniowym wyszła wyraźna krecha:)
ja radzę poczekaj:) nic się nie stanie:) a pewność będziesz miała niemal 100%

Postaram się,HuH... :sorry:

reklama
Dzień dobry.
agutkaZG pisze:
Wg tego kalkulatora,owulację miałam w środę,czyli wtedy,kiedy też serduszkowaliśmy. :-D

Agutko, a jaką tempkę masz dzisiaj? Bo jeżeli rzeczywiście owu miałaś w środę to by się zgadzało ze skokiem jaki się u Ciebie pojawił.
Z testem to chyba jeszcze poczekaj, najlepiej jakbyś zrobiła w dniu spodziewanej @ lub ew. 2 dni przed, fajne są testy Bobo Test ale niebieskie one są strumieniowe i wykrywają troszkę szybciej. Trzymam kciuki, żeby pojawiły się piękne II kreseczki.

Hej babeczki
Witam nowe staraczki
Ale paskudna pogoda dziś:no:, już bym chciała śnieg:tak::tak::tak:
Podczytuję Was ale nabieram dystansu i wyciszam się przed środą (jak @ nie przyjdzie to testowanko), poprostu nie chcę się nakręcać i niepotrzebnie rozczarowywać. Zarówno objawów ciążowych jak i na @ póki co brak (tylko biust zmienił swoją objętość i wylewa się ze stanika;-):-D) a i cały czas jestem głodna:wściekła/y: mogłabym jeść w kółko, ale to organizm się do zimy przygotowuje

Witam dziewczynki :-)

Czytam i czytam te Wasze posty i chyba wybiorę się do apteki po termometr (ciekawe czy go dostane w ogóle...). Jak czytam ile "pracy" wkładacie w swoje starania to ja czuje, że nie robie prawie nic ;-)

Witam dziewczynki :-)

Czytam i czytam te Wasze posty i chyba wybiorę się do apteki po termometr (ciekawe czy go dostane w ogóle...). Jak czytam ile "pracy" wkładacie w swoje starania to ja czuje, że nie robie prawie nic ;-)

kochana jeśli serduszkujesz to robisz barrdzzooo duużżooo :tak::-)
ja tam mam zwykły elektryczny i nie narzekam :-)

dobry wieczor,
ja tak wpadam tu do Was moje drogie na chwile co by sie choc przywitac:-), jakas padnieta dzis jestem to chyba ten dzien i ta koszmarna pogoda...czy u Was tez tak mokro ciemno przez caly dzien, normlanie pogoda dla smobojcow;-)fuujj rano czlowiek nie chce nosa wysciobic z domu a jak wracam z pracy to tez juz ciemno,eh byle do wiosny, buziole i do "zobaczenia" :-)

Witam;-) Czy ktos wie czy np jesli pojde do gina to na miejscu moge zrobic monitoring czy musze sie jakos umowic specjalnie?? Acha i ktorego dnia po @ najlepiej pojsc przy cyklu 28 dni?? Jesli ktos wie to prosze o odpowiedz:tak:

reklama
Witam się Słoneczka
niestety jestem tak zabegana, ze nie mam czasu na nic :-(dziennie wstaje o 5:30 a wracam do domu po 19 z pracy wiec jestem skonana.

kochana jeśli serduszkujesz to robisz barrdzzooo duużżooo :tak::-)
ja tam mam zwykły elektryczny i nie narzekam :-)

Scully widze, ze u Ciebie słonce jednak bezowulacyjny cykl :-(

Kingus to trzymam kiukaski za owulkę :tak:

Do góry