reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzień dobry. ;-)

a bo mój gin powiedział (był 20 dc), że mu to wygląda na II fazę cyklu (że owulki nie miałam) i mnie tym załamał :-( nie brał nawet pod uwagę długich cyklów tylko powiedział, że trzeba je zmniejszyć do max 35 dni :confused2:

Tu jest fajny kalkulator dni płodnych:
Gazeta Bezpłatna ECHO
i by wychodziło, że jutro powinnam mieć owu :szok: cholercia, może nic straconego :eek: może Bozia się zlituje i da fasolkę :eek::-p

Wg tego kalkulatora,owulację miałam w środę,czyli wtedy,kiedy też serduszkowaliśmy. :-D

Zuzia dzisiaj w przedszkolu dostała prezent od Mikołaja,bo niby tam wczoraj worek zostawił :-p - słodycze,kredki i puzzle - bardzo się ucieszyła! :tak: :-)

Milusia,wg 28 - dniowych cyki, @ powinna przyjść już 16.12 ... Jak mi się nie pokaże przez noc,to wtedy tego 16tego,chyba,zatestuję. ;-) Ale to jeszcze tyle dni... :-(
Wiem,że są testy które ciążę mogą wykryć 5 czy 6 dni przed @ ... Czyli 10 dpo. Czyli w piątek. Co robić? :-( :zawstydzona/y:

Agutka, ja zrobiłam 7 testów:) Powiem tak, że najsłabsza kresunia wypadła na bobo teście, a najmocniejsza na teście strumieniowym, test robiłam dzień po spodziewanej@ i na strumieniowym wyszła wyraźna krecha:)
ja radzę poczekaj:) nic się nie stanie:) a pewność będziesz miała niemal 100%

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry