Ryba.
Fanka BB :)
Aguś, tak wygląda mój obecny wykres ryba30 - wykres na 28dni.pl
simag1, wow na prawdę dużo już przeszłaś.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dosc "pogiete" masz te cykle;-)Aguś, tak wygląda mój obecny wykres ryba30 - wykres na 28dni.pl

więc czasu już nie mam za wiele.. Pierwsze co zaordynowała mi moja ginekolożka, to badania estradiolu i FSH. W sierpniu wyniki wyszły b.ładne - 37,3 pg/ml oraz 6,9 mlU/ml. Ostatnio zmieniłam ginekologa na znanego i dobrego lekarza, który odbierał mego syna (w styczniu minie 19 lat
). Specjalizuje się w leczeniu bezpłodności (to tak na zaś).
dziewczyny, a macie kogos w realu - jakas kolezanke, przyjaciolke - ktora tez sie stara, bo ja kurcze nikogo, wszsycy albo juz maja dzieci i nie chce wiecej poki co:-)albo jeszcze o tym wogole nie mysla, tego mi jakos brakowalo...choc teraz jak tu do was trafilam moze bedzie lepiej:-)
bo to tak jakoś późno
u mnie też skoki i jak gin powiedział, że mam cykl bezowu w tym m-cu to se odpuściłam (a to było w 20dc i pęcherzyk miał 6mm)
a może trzeba by powalczyć jeszcze
w końcu gin też się może mylić
chociaż chyba temp mi za bardzo wariuje...:-(Ja mysle, ze mozna. I u Ciebie byc moze tez jeszcze bedzie, skoro masz takie dlugie cykle. Bo faza poowulacyjna trwa 10-16 dni, wiec na upartego...ryba30 - witaj na forum :-) zajrzałam do twojego wykresu -ale skoki... ja się jeszcz nie znam na interpretacji... można mieć owulkę w 28-29 dc??bo to tak jakoś późno
u mnie też skoki i jak gin powiedział, że mam cykl bezowu w tym m-cu to se odpuściłam (a to było w 20dc i pęcherzyk miał 6mm)
a może trzeba by powalczyć jeszcze
w końcu gin też się może mylić
chociaż chyba temp mi za bardzo wariuje...:-(
chyba nie wytrzymam i rano do apteki skocze po bardziej czuly test bo ten rano to tylko 25ml/Uml wiec moze kupe 10ml. myslicie ze to dobry pomysl???
Scully, można mieć tak późno owulkę, u mnie wczoraj w 25 dc pęcherzyk miał 18 mm i mój gin stwierdził, że za o.k. 3-4 dni prawdopodobnie będzie owu. Poza tym jeszcze wczoraj rano śluz nie miał żadnych cech płodnego, a wieczorem już tak i dziś od rana już mega płodny. Ja też spojrzałam na Twój wykres i masz chyba długie cykle, więc dlaczego owu nie może być później?

cholercia, może nic straconego
może Bozia się zlituje i da fasolkę