Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko nie módl się na głos))) bo to może rozpraszac
))
efekt moglyby byc interesujacy...wyobraź sobie pierwszą reakcję... np wybałuszone ze zdziwienia oczy Twojego faceta patrzącego na Ciebie co najmniej jak na wariatkę
![]()

dziewczyny, a macie kogos w realu - jakas kolezanke, przyjaciolke - ktora tez sie stara, bo ja kurcze nikogo, wszsycy albo juz maja dzieci i nie chce wiecej poki co:-)albo jeszcze o tym wogole nie mysla, tego mi jakos brakowalo...choc teraz jak tu do was trafilam moze bedzie lepiej:-)
kurcze, jakie to wszystko dziwne, ja tez nie mam z kim gadac o naszych staraniach i w sumie z rodziny to poki co nie wie nikt...ja chyba nawet wole zeby tak zostalo bo potem by sie zaczely dopytywania w nieskonczonosc a tego to ja juz nie zdzierze:-)ale z jakas kolezanka zawsze razie
agutkaZG - moja najblizsza przyjaciolka wie ze sie staramy ale dla niej to narazie temat z kosmosu wiec ja przeciez nie bede jej zameczac ale potem ona zachoruje na bobasa to sobie odbije:-)zarty
simag1 - no to tym lpeiej ze tu jestes z nami:-)
No i jakiś czas temu spytała się,jak się bociek spisuje,więc jej odpowiedziałam,że od lipca (odkąd odstawiłam tabsy) jakoś niebardzo.