reklama
Witam z rana
Byłam rano na badaniach, a teraz po sniadanku i z kawusią próbuję wpisy na BB ogarnąć
Ale i tak nie łapię wszystkiego:-)
Rybka-uważaj na siebie kochana. Całe szczęście że mąz był przy otbie. Brrrr az strach pomyśleć co by było gdybys sama w domu była...
QIzulqua-gratulacje!!!! Nowy rok będzie dla Ciebie na pewno bardzo szczęścliwym okresem
Oby tak dalej!
Owrlene-czys ty oszalała kobieto?! 20 toreb na II piętro?! Ja rozumiem, że rodzina głodna ale ty przeciez musisz uważać na soebie. Och babo jedna! Tylko w dupsko lać!
MAm nadzieję że dobrze się czujesz po tym maratonie;-)
Aguś27- zazdroszczę samozaparcia.Hmmm...świąteczne porządki...W tym roku sobie odpuszczam:-)Z reguły należe do tych zdyscyplinowanych babek, co to przed świętami padają na pysk ale maja błysk w mieszkaniu ale w tym roku STRAJK!Taki sama przed sobą
Jakoś w ogóle mi sie nie spieszy, ani nie mam parcia ze to już za 2 tyg, święta i trzeba zakupy robić. Nic. Dosłownie jakby jakis maj był
Pewnie przypili mnie tuz przed narodzinami dziecka i w lutym będę szaleć ze szmatą
W sobnotę nie miałam czasu ani ochoty na sprzątanie co tygodniowe więc dopiero wczoraj odkurzyłam mieszkanie a dzisiaj drugą część mnie czeka tj. kurze i mycie podłóg. Mąż zaczął sie wczoraj śmiać ze jeszcze parę miesięcy temu ochrzaniałabym sama siebie na czym świat stoi za takie "sprzątanie na raty" a teraz....Lenistwo w skrajnej postaci
Byłam rano na badaniach, a teraz po sniadanku i z kawusią próbuję wpisy na BB ogarnąć
Rybka-uważaj na siebie kochana. Całe szczęście że mąz był przy otbie. Brrrr az strach pomyśleć co by było gdybys sama w domu była...
QIzulqua-gratulacje!!!! Nowy rok będzie dla Ciebie na pewno bardzo szczęścliwym okresem
Owrlene-czys ty oszalała kobieto?! 20 toreb na II piętro?! Ja rozumiem, że rodzina głodna ale ty przeciez musisz uważać na soebie. Och babo jedna! Tylko w dupsko lać!

Aguś27- zazdroszczę samozaparcia.Hmmm...świąteczne porządki...W tym roku sobie odpuszczam:-)Z reguły należe do tych zdyscyplinowanych babek, co to przed świętami padają na pysk ale maja błysk w mieszkaniu ale w tym roku STRAJK!Taki sama przed sobą

W sobnotę nie miałam czasu ani ochoty na sprzątanie co tygodniowe więc dopiero wczoraj odkurzyłam mieszkanie a dzisiaj drugą część mnie czeka tj. kurze i mycie podłóg. Mąż zaczął sie wczoraj śmiać ze jeszcze parę miesięcy temu ochrzaniałabym sama siebie na czym świat stoi za takie "sprzątanie na raty" a teraz....Lenistwo w skrajnej postaci

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
adelina Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego!! Spełnienia marzeń!!
Witam
U nas znowu brzydka pogoda, ale co zrobić, trzeba brać się do roboty, oczywiście czeka mnie jak zwykle sprzątanie, pranie i gotowanie, dodatkowo zaczne myć okna, chyba, że deszcz się rozpada.
Życzę miłego dnia!

Witam
Życzę miłego dnia!
Adelina sto latek i duxo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia :****
Ewcia ja chyuba dlatego tak sie zaparlam na te porzadki bo mieszkamy w swoim mieszkanku od maja dopiero i beda to nasze 1 swieta na swoim, no wiec jeszcze sprawia mi frajde sprzatanie heheh
Za rok nie bedzie juz tak kolorowo;-)
Ewcia ja chyuba dlatego tak sie zaparlam na te porzadki bo mieszkamy w swoim mieszkanku od maja dopiero i beda to nasze 1 swieta na swoim, no wiec jeszcze sprawia mi frajde sprzatanie heheh
ADELINA STO LAT I DUUUUUŻO ZDROWIA DLA CIEBIE I DZIDZI!!!
u nas nocka spokojna, dzidiziol buszuje od rana a m na pocieszenie (że nie znamy płci
) zamówił mi na allegro 2 sweterki z tej firmy mamalicious i 2 staniki,, hehehe
kochany jest nawet czasami
i jeszcze dostałam talony z pracy i ze związków, bo się w tym roku zapisałam - fajnie, jutro pojedziemy zrobić zakupy
idę jeszcze trochę poleżeć
miłego dnia

kochany jest nawet czasami

i jeszcze dostałam talony z pracy i ze związków, bo się w tym roku zapisałam - fajnie, jutro pojedziemy zrobić zakupy
idę jeszcze trochę poleżeć
miłego dnia

witam z rana
adelina sto lat sto lat
owirene dzięki za troske
ja sie na 16.30 zarejestrowałam do lekarza rodzinnego bo wczoraj było lepeiej a dziś znowu jakoś kiepsko się czuje gardło boil i cos węzły mnie pobolewają:-
-
-(
lepiej niech sprawdzi co i jak
tym bardziej ze jutro powinnam mieć wizytę u diabetologa a nie chce sie doprawić i załapać czegoś jeszcze

miłego dzionka
adelina sto lat sto lat
owirene dzięki za troske
ja sie na 16.30 zarejestrowałam do lekarza rodzinnego bo wczoraj było lepeiej a dziś znowu jakoś kiepsko się czuje gardło boil i cos węzły mnie pobolewają:-
lepiej niech sprawdzi co i jak
tym bardziej ze jutro powinnam mieć wizytę u diabetologa a nie chce sie doprawić i załapać czegoś jeszcze

miłego dzionka
witajcie
Adelina wszystkiego najlepszego!!!
ja dzis mam koljny dzien odpoczywania
dzisiaj w nocy pierwszy raz tak mialam ze brzuchol mi stwardnial i do tego bolal, zwykle tylko twardnial a nic nie bolalo troszke sie przestraszylam ale juz jest ok musze chyba wiecej lezakowac
Adelina wszystkiego najlepszego!!!
ja dzis mam koljny dzien odpoczywania
Dzień dobry :-) dzisiaj wczesniej na nogach. No dobra, może nie na nogach bo dalej w łózku ale z komputerem hehe
Adelina wszystkiego najlepsiejszego zyczę!
Kurcze tak patrzę na staże waszych zwiazków to tylko kamikaa jest wiekszym długodystansowcem. My jakies 13 czy 14 lat razem, ale ledwo po slubie- jakis taki spontan
i prezent slubny noszę w brzuchu.
Ja tam bojkotuje świeta i nie sprzatam
a poważnie to nic wielkiego do sprzatania nie ma bo okna umyłam jakies 3 tygodnie temu jak była ładna pogoda a reszta na bierzaco... zreszta i tak własnie zabieramy sie za malowanie itp więc nie ma to sensu.
mag007 ja też planuję jakies zakupy bo wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka- nieizdentyfikowany przelew na konto który okazał się "prezentem swiatecznym" od firmy. Nie spodziewałam sie wiec niespodzianka bardzo miła.
Idę pośniadaniać bo obcy sie upomina o kalorie ;-)
Adelina wszystkiego najlepsiejszego zyczę!
Kurcze tak patrzę na staże waszych zwiazków to tylko kamikaa jest wiekszym długodystansowcem. My jakies 13 czy 14 lat razem, ale ledwo po slubie- jakis taki spontan

Ja tam bojkotuje świeta i nie sprzatam

mag007 ja też planuję jakies zakupy bo wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka- nieizdentyfikowany przelew na konto który okazał się "prezentem swiatecznym" od firmy. Nie spodziewałam sie wiec niespodzianka bardzo miła.
Idę pośniadaniać bo obcy sie upomina o kalorie ;-)
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
hej.
a ja wlasnie po glukozie.
rozrobilam w domu i dodalam pol cytryny.
Czulam sie ogolnie dobrze, tylko mialam zgage i lekko krecilo mi sie w glowie.
Teraz zjadlam kanapke, popilam herbatka i juz jest ok.
Ale chyba zaraz sie poloze na godzinke. Bo jakas zdechla jestem dzisiaj.
Od kilku dni mam problemy ze snem. Pff.. kiedys i mnie to musialo dopasc nie? :-)
a o ile sie nie myle i dobrze spojrzalam, to na tym urzadzeniu co sie cukier mierzy to mialam 129, ale na 100% bede wiedziala jutro.
a ja wlasnie po glukozie.
rozrobilam w domu i dodalam pol cytryny.
Czulam sie ogolnie dobrze, tylko mialam zgage i lekko krecilo mi sie w glowie.
Teraz zjadlam kanapke, popilam herbatka i juz jest ok.
Ale chyba zaraz sie poloze na godzinke. Bo jakas zdechla jestem dzisiaj.
Od kilku dni mam problemy ze snem. Pff.. kiedys i mnie to musialo dopasc nie? :-)
a o ile sie nie myle i dobrze spojrzalam, to na tym urzadzeniu co sie cukier mierzy to mialam 129, ale na 100% bede wiedziala jutro.