reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

WItajcie :-)
AGUS mnie mama też mówiła, że jakiś szpital prywatny w Katowicach ma problem z podpisaniem umowy z NFZ, chodzi tu chyba właśnie o Łubinową:-:)-(
Zmartwiłam się troszkę, choć dzisiaj byłam u lekarza i nic nie wspominał:no: ale może nie chciał mnie straszyć:confused2: Nie wiem o co tu chodzi.

Ale co ważniejsze dziecina moja siusiora posiada nadal :-Dważy ok 800 g.:szok: co mnie zszokowało bo 3 tygodnie temu ważył 400 g.
Lekarz stwierdził, że duże dziecko, jak na 24 tydzień:szok:

reklama
Mag nie martw się,ja też nie wiem czy aby na pewno to będzie dziewczynka.W sumie lekarz nie potwierdził tego.Miałam ochotę kupić spodenki różowe ale to bez sensu...bo może szykuje nam się chłopak..Do kolejnego usg jeszcze tyle tygodni:-(
Co do wspomnień o poznaniu się z mężem...u nas to tak nie dawno..
-styczeń 2007;moja koleżanka dała mój numer Mirkowi.Taki kontakt mieliśmy przez jakieś 3 tygodnie....
-2luty2007;pierwsze spotkanie...po kilku godzinach poprosił mnie o chodzenie:tak:
-16luty2007;po kłótni w swoim domu zamieszkał u mnie(z moją rodziną)
-12kwietnia;zaręczyliśmy się
-1wrzesień;zamieszkaliśmy w wynajętej stancji sami...
-28czerwiec2008;nasz ślub cywilny:-)
Tempo jak widzicie ekspresowe:-D

Mag nie martw się,ja też nie wiem czy aby na pewno to będzie dziewczynka.W sumie lekarz nie potwierdził tego.Miałam ochotę kupić spodenki różowe ale to bez sensu...bo może szykuje nam się chłopak..Do kolejnego usg jeszcze tyle tygodni:-(
Co do wspomnień o poznaniu się z mężem...u nas to tak nie dawno..
-styczeń 2007;moja koleżanka dała mój numer Mirkowi.Taki kontakt mieliśmy przez jakieś 3 tygodnie....
-2luty2007;pierwsze spotkanie...po kilku godzinach poprosił mnie o chodzenie:tak:
-16luty2007;po kłótni w swoim domu zamieszkał u mnie(z moją rodziną)
-12kwietnia;zaręczyliśmy się
-1wrzesień;zamieszkaliśmy w wynajętej stancji sami...
-28czerwiec2008;nasz ślub cywilny:-)
Tempo jak widzicie ekspresowe:-D

hehe ekspresowe :-) ale najwazniejsze, ze sie uklada :-)

no ja tez o tym myslałam, ale m mówi, żebym sobie dała na wstrzymanie bo i tak w końcu poznamy płeć:-D
ach...ci faceci

mam nadzieję, że cycki będą smakować:-D
i wiem, że płeć nie jest najwazniejsza, ale juz bym tak chciala wiedzieć
ciągle tak jakoś bezosobowo móię: dzidizol, fasol, obcy

wiem, wiem, kochana:-)

Pociesz się Kochana, że ja już w 29 tyg. a też nie znam płci. A jedyna szansa, żebym ją poznała to ostatnie usg, które robią w trzecim trymestrze i będe je miała gdzieś w połowie stycznia chyba :-(

jak byłam przeziębiona brałam rutinoscorbin, piłam dużo gorącej wody z cytryną i miodem...

a co do skurczy :confused2: to też je mam, mimo, że biorę 2xmagnez :zawstydzona/y:

witajcie wieczorową porą

ja dziś znowu kibelek:-:)-:)-(

ale za to na kolacje odskocznia i pizza!!!!!!! małe grzeszki

cieszę sie że wasze badanka i wyinczki ok

Pociesz się Kochana, że ja już w 29 tyg. a też nie znam płci. A jedyna szansa, żebym ją poznała to ostatnie usg, które robią w trzecim trymestrze i będe je miała gdzieś w połowie stycznia chyba :-(

Kurcze nie zazdroszczę ,znowu czekać do następnej wizyty :shocked2:
Ale co zrobić, najważniejsze, żeby niunia była zdrowa:tak:

reklama
Do góry