reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze to nieciekawie :/ chyba zdecyduje sie na raciborska...tylko troxhe szkoda ze nie bede tam miec swojegov lekarza..ale moze chociaz połozną...ile trz\eba dac poloznej zeby byla tylko ze mna ??orientowalas sie ?

reklama
hej kobity, ja już po wizycie

dzidizol zdrowy, ale usg nam gin nie zrobił:-:)-:)-(
przyłożył tylko jakiś pistolet do brzucha i słyszeliśmy serducho - także w tym roku płci nie poznamy:-:)-:)-:)-(

bez sensu, już mnie to wkurzać zaczyna :wściekła/y:
chyba się zapisze na usg 4d przed świętami, żeby się dowiedzieć

rybka - ty to masz przeboje, uważaj na siebie
Oj szkoda najważniejsze, że maleństwo zdrowiutkie, ja to chyba bym nie wytrzymała i wybrała się na 3d :D albo prywatnie do innego lekarza, aby zobaczył jak dzidziolek i oczywiście wypatrzył płeć, zresztą Dawidka też późno poznaliśmy płeć i było to na 3d :)

u mnie to bylo troche pokrecone..poznalismy sie 6 lat temu..od razu wielka milosc:D ja gówniara, studentka dopiero wpadajaca w wir życia wielkomiejskiego :D a on starszy 8 lat i juz bardziej myślący,( kiedys tak myślałam):-D zamieszkalismy razem po 2 miesiacach..Julek pojawil sie po roku:) do tej pory nie bralismy slubu bo niestety dwa lata temu mielismy bardzo bardzo powazny kryzys..no ale sie poukladalo..no i jakos jedziemy na tym wózku dalejj..tak jak wam pisałam w przyszłym roku ślub jednak juz bedzie;-)

ale wiecie co..jutro mam urodziny,a wlasnie sie dowiedziałam ze tez jutro mam do odbiory prawo jazdy w urzadzie!:-) ale sie ciesze, zwlaszcza ze sama sobie sprawiłam taki super prezent:-) pomijając fakt ze nie mam samochodu..ale co tam...przyjdzie poźniej:)) z okazji urodzin pojde tez do fryzjera i zjem jakies mega tuczące ciasto z karmelem..a co!:-p juz nie moge sie doczekac jutra:)

kurcze to nieciekawie :/ chyba zdecyduje sie na raciborska...tylko troxhe szkoda ze nie bede tam miec swojegov lekarza..ale moze chociaz połozną...ile trz\eba dac poloznej zeby byla tylko ze mna ??orientowalas sie ?

Nie chcę siać zamętu, bo nie jestem pewna, czy to o łubinową chodziło.
Nie wiem ile się płaci połoznej, podobno właśnie na szkole rodzenia idzie się dogadać, ale myślę, że 700zł nie przekroczy, przygotowana jestem na 500zl.

teraz przypomniało mi się że kiedyś któraś z Was pytala gdzie my usg robimy. My jedziemy do rudy śląskiej do Genomy. Płacimy 220 zł. Podobno mają świetny sprzęt. Koleżanka tam chodzi i jest bardzo zadowolona.;-)
Ja też jeżdżę na USG do Genomu i jestem bardzo zadowolona:tak:właśnie dziś umówiłam się na styczeń, kiedy będę już w 32 tygodniu na USG III trymestru
A jesli chodzi o mojego K to zaręczyliśmy się 4 miesiące po pierwszej randce, ślub wzięliśmy rok i trzy miesiące później:) i tak już minęło 3 lata od ślubu, a 22 grudnia 5 rocznica poznania się...

Oj, co tu dużo opowiadać :) Jestem prze szczęśliwa :) W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył :) popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek :) Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.

Wielkie gratulacje! To duże zmiany u Ciebie przyniesie Nowy Rok.

Ja z moim J. trzymaliśmy dziecko do chrztu prawie 18 lat temu, potem się spotkaliśmy przy okazji komunii świętej i potem się czasem na kawę spotkaliśmy.
W sumie to byliśmy ze sobą od lipca, a w kwietniu ślub czyli mniej niż rok, będzie na wiosnę 5 latek od ślubu. Mnie J. zaprosił na urlop w sierpniu, a po powrocie chwilę oświadczyliśmy rodzicom,że na wiosnę się pobieramy, trochę w szoku byli.

Ja dzisiaj nasmażyłam naleśników na jutro, nawet mi się udały. Będę zapiekała z mięsem, bo jutro koleżanki wpadają na ploty wieczorkiem.

Widzę, że wszystkie kobietki na wspomnienia zebrało :-)
Ja dzisiaj mam jakiś smutaśny dzień. Ciagle chce mi sie płakać. Wczoraj moj M małą przykrośc mi sprawił i jakoś nie potrafie o tym przestać myślech chociaż przeprosił to sie tak rozwyłam normalnie jak głupia i nie mogłam przestać chociaż bardzo chciałam. A wszystko za sprawą tego, że odnosze wrażenie że jego Tata koniecznie chce nam życie układać, a ja o wszystkim dowiaduje sie ostatnia :-( Ehh....

Izulka Wielkie GRATULACJE :-):-):-) To super widomość i super że jesteś szczęsliwa:-):-):-)

Ja czekam na K i doczekac sie nie moge....mój mlody jakiegos kataru dostal i teraz na wieczor mu sie nasiliło taki wodnisty....oby to nic powaznego...ostatnio przyszli do nas goscie niezapowiedziani....a takich nie nawidze z mala corka ma 2 lata i ona miala straszny katar...i pewnie zarazila mojego Sebusia....swoja drogą ja teraz w tym okresie nie poszłabym do kogos z chorym dzieckiem wiedzac ze ide do malego dziecka i ciężarnej....no cóż nie kazdy nalezy do tych wychowanych....:crazy::eek: i jak mu nie przejdzie do srody to trza bedzie isc do lekarza....:-( ja tak strasznie sie tej swinskiej grypy boje....:-(

wogole jakas spiaca jestem strasznie.....chyba dzisiaj pojde wczesnie spac....znajac zycie jak K przyjdzie z pracy to odechce mi sie spania i pojde spac kolo 23 jak ostatnimi czasy mi sie zdarza.....

Jakby mnie juz nie bylo... ( bo znajac K wroci z pracy i bedzie grał ) to zycze Wam brzuszki miłego wieczorku i slodkich snow :))
I buziaki w brzuszki ;-);-);-);-);-);-):-D:-)

reklama
Hej kochane :*

U mnie ok :) przepraszam znów za nieobecność, ale miałam weekend pełny wrażeń, a dziś mnóstwo załatwień. Wszystko się świetnie układa :) i oby tak dalej :) Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze :):*
Kochana Ogromne Gratulacje!!!

hej kobity, ja już po wizycie

dzidizol zdrowy, ale usg nam gin nie zrobił:-:)-:)-(
przyłożył tylko jakiś pistolet do brzucha i słyszeliśmy serducho - także w tym roku płci nie poznamy:-:)-:)-:)-(

bez sensu, już mnie to wkurzać zaczyna :wściekła/y:
chyba się zapisze na usg 4d przed świętami, żeby się dowiedzieć
Oj przykro mi Kochana, że nie dowiedziałaś się jaka płec.. No ale najważniejsze, że maluch zdrowy jest i dobrze się rozwija:tak:

My tez nie znamy jeszcze płci.. eh..

a tak wogole Mag to zrobiłam dziś cycki z twojego przepisu z tao-tao:tak: Czekają na patelni i frytki do tego w piekarniku:tak::-) Za pół godzinki M będzie w domku:tak:

Do góry