Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj szkoda najważniejsze, że maleństwo zdrowiutkie, ja to chyba bym nie wytrzymała i wybrała się na 3dhej kobity, ja już po wizycie
dzidizol zdrowy, ale usg nam gin nie zrobił:--
-(
przyłożył tylko jakiś pistolet do brzucha i słyszeliśmy serducho - także w tym roku płci nie poznamy:--
-
-(
bez sensu, już mnie to wkurzać zaczyna
chyba się zapisze na usg 4d przed świętami, żeby się dowiedzieć
rybka - ty to masz przeboje, uważaj na siebie
zamieszkalismy razem po 2 miesiacach..Julek pojawil sie po roku
juz nie moge sie doczekac jutrakurcze to nieciekawie :/ chyba zdecyduje sie na raciborska...tylko troxhe szkoda ze nie bede tam miec swojegov lekarza..ale moze chociaz połozną...ile trz\eba dac poloznej zeby byla tylko ze mna ??orientowalas sie ?
Ja też jeżdżę na USG do Genomu i jestem bardzo zadowolonateraz przypomniało mi się że kiedyś któraś z Was pytala gdzie my usg robimy. My jedziemy do rudy śląskiej do Genomy. Płacimy 220 zł. Podobno mają świetny sprzęt. Koleżanka tam chodzi i jest bardzo zadowolona.;-)
właśnie dziś umówiłam się na styczeń, kiedy będę już w 32 tygodniu na USG III trymestruOj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.

i jak mu nie przejdzie do srody to trza bedzie isc do lekarza....:-( ja tak strasznie sie tej swinskiej grypy boje....:-(
:-)Kochana Ogromne Gratulacje!!!Hej kochane :*
U mnie okprzepraszam znów za nieobecność, ale miałam weekend pełny wrażeń, a dziś mnóstwo załatwień. Wszystko się świetnie układa
i oby tak dalej
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze
:*
Oj przykro mi Kochana, że nie dowiedziałaś się jaka płec.. No ale najważniejsze, że maluch zdrowy jest i dobrze się rozwijahej kobity, ja już po wizycie
dzidizol zdrowy, ale usg nam gin nie zrobił:--
-(
przyłożył tylko jakiś pistolet do brzucha i słyszeliśmy serducho - także w tym roku płci nie poznamy:--
-
-(
bez sensu, już mnie to wkurzać zaczyna
chyba się zapisze na usg 4d przed świętami, żeby się dowiedzieć

Czekają na patelni i frytki do tego w piekarniku
:-) Za pół godzinki M będzie w domku