Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wróciłammmm!!!!!
Drugie danie juz sie robi)
bo K wroci po 16 z pracy wiec trza zrobic obiadek dla Niego ....bo zup on nie je..
Ale sie nałazilam....strasznie sie zmeczylam..pchajac wozek z sebkiem z zakupami.
No ale przewietrzyc sie trzeba...
- KKKKKKKKKochana jjjjaki ja widze suwaczek!!!!!!!!!!!!!!
Cudddddddddddnie
strasznie ogromnie gratuluje!!!
I wcale nie za wczesnie milosci sie nie liczy na lata tylko jak sie kocha to sie kocha i juz....
Ja wzielam slub z moim K jak bylismy ze soba 11 miesiecy.....a 8 miesiecy od kad bylismy razem Sebus juz byl fasoleczką a najlepsze jest to gdy tylko go ujrzałam.... ( byl w wojsku w Gliwicach i tam go poznałam ) to sobie pomyślałam..."bedzie moim mezem".... i co jakos zyjemy....czasem jest fatalnie czasem super...ale kto powiedzial ze bedzie super i bez problemow;...)
A jak rodzice zareagowali???...bo moi nie byli szczesliwi...nie chcieli zebym wychodzila za maz mimo ze bylam w ciazy...i mieszkalam z K wsumie odrazu odkas sie poznalismy...bo wyprowadzilam sie z domu majac lat 19 odrazu po skonczeniu liceum i wynajmowalam z koleznka mieszkanie i sama na nie zarabialam...no i K jak mial przepustki to caly czas byl u mnie i spał itd;-)![]()
- Kochana to straszne co piszesz!!!!
Kurde co sie dzieje![]()
Musisz uważac na siebie i bbbbbaaaaaaaaaaardzo duzo odpoczywac....
wiem ze tak sie nie da jak ma sie jeszcze starsze dziecko..ale trza sie oszczedzac...buziak w brzunio![]()

hej kobity, ja już po wizycie
dzidizol zdrowy, ale usg nam gin nie zrobił:--
-(
przyłożył tylko jakiś pistolet do brzucha i słyszeliśmy serducho - także w tym roku płci nie poznamy:--
-
-(
bez sensu, już mnie to wkurzać zaczyna
chyba się zapisze na usg 4d przed świętami, żeby się dowiedzieć

Wiesz co Monia ja sie coraz czesciej zastanaiam nad tą Łubinową... wkurza mnie ten lekarz, co wizyte pyta czy chce tam rodzic, i strasznego cwaniaka zgrywa, mam wrazenie ze bede musiala sie prosic o to skierowanie do tego szpitala....musze pogadac o tym z M, wkurze sie to pojde na Raciborska...ja tez\ nie znam innego prywatnego szpitala![]()
, muszę się zmobilizować i w tym tygodniu tam zadzwonić. Moja była sąsiadka w styczniu będzie rodzić na Łubinowej, może się czegoś dowiem jak już urodzi
Ona całą ciąże chodziła do lekarza prywatnie, ale jego nazwiska niestety nie znam. A może ten twój wie jaka jest sytuacja w szpitalu i dlatego odsyła Cię na wizyty państwowe? Pewnie zdaje sobie sprawę, że chodzisz do niego prywatnie tylko z tego wzgędu na to, że chcesz rodzić na Łubinowej
Ja z moim mężem znamy się od prawie 8 latPoznałam go jak miałam 17 latek, także kupa czasu
W marcu będzie u mnie 25, a Mąż mój jest ode mnie starszy o 10 lat, także jak ja mówię stary piernik z niego
nie urażając nikogo!!!
z tym że on jest tylko o 2,5 roku starszy
czasami mam wrażenie że każdego dnia rano zako****e się w nim coraz bardziej
Jakoś w tamtym tygodniu, mówili w aktualnościach na trójce. Podobno 80% pieniędzy NFZ szpitalowi odcina grozi mu bankructwo, bo wiadomo, że nikt za poród płacić nie będzie.Monia a kiedy słyszałas o tym szpitalu ? dzisiaj ?