Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehh nie Patinka tylko Rybkaniedopatrzenie
![]()
Rybka duzo zdrówka !!!!
Ehh nie Patinka tylko Rybkaniedopatrzenie
![]()
Rybka duzo zdrówka !!!!

Oj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.
Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!

Jutro jedziemy na zakupy. M dostal bony z pracy wiec juz takie przedświąteczne zakupki zrobimy.
:-):-)

a wczoraj to znowu straciłam przytomność jak do wc szłam i M znalazł mnie na podłodze:-( ale mały się ruszał bóli iemiałam jakoś na prawy bok upadłam bo mnie bolał
ależ Ty przeboje masz! uważaj na siebie!!
a teraz leżymy sami z Mateuszkiem... i tak jakoś mało te święta czuje z Natalką też nic nie porobie bo musze leżeć