reklama
Ehh nie Patinka tylko Rybkaniedopatrzenie
![]()
Rybka duzo zdrówka !!!!
dzięki dzięki
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Ehh nie Patinka tylko Rybkaniedopatrzenie
![]()
Rybka duzo zdrówka !!!!
Tak właśnie siedze i czytam i myśle o co chodzi hehehehehe

ionka
Fanka BB :)
Oj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.
Kochana, to wspaniała wiadomość!! :-) gratulacje!! :-)
Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!
echhh, ci lekarze.. a to facet czy babka?
ja mam babkę i też skąpi strasznie zwolnień (tutaj rodzinny wystawia), dopiero jak w ostatnią środę popłakałam się u niej z bólu (serio, bolało okropnie), to mi dała wolne na tydzień...
i najfajniejsze są jej rady: jak się źle czujesz, to się połóż na chwilkę.
ciekawe JAK?? w pracy?????? na biurku czy pod???

też myślałam nad zmianą, ale przemęczę się jeszcze do marca, a potem wracam do innej (tamta moja nie mogła prowadzić mi ciąży :-()
Jutro jedziemy na zakupy. M dostal bony z pracy wiec juz takie przedświąteczne zakupki zrobimy.
:-):-)
zazdroszczę bonów

u mnie były 2 lata temu- dostaliśmy je ostatniego dnia pracy (23 grudnia kończymy).
rok temu dostaliśmy po butelce wina (bo kryzys, a wino taniej wyszło).
w tym roku nie spodziewam się niczego

mój mąż miał (oby w tym roku też!) fajnie, bo na święta dostawał drugą wypłatę ekstra...
a wczoraj to znowu straciłam przytomność jak do wc szłam i M znalazł mnie na podłodze:-( ale mały się ruszał bóli iemiałam jakoś na prawy bok upadłam bo mnie bolał
o matko, Rybka!!!

a ja sobie puszczam piosenki świąteczne z YouTube i jakoś mi się oczka pomoczyły:-(
ubóstwiam święta ten wyjątkowy gorący czas mówienie zamiast dowiedzenia Wesołych Świąt
a teraz leżymy sami z Mateuszkiem... i tak jakoś mało te święta czuje z Natalką też nic nie porobie bo musze leżeć
ale za rok we czwórkę sobie odbijemy

oby w zdrowiu
ale mnie wzięło sorki

ubóstwiam święta ten wyjątkowy gorący czas mówienie zamiast dowiedzenia Wesołych Świąt

ale za rok we czwórkę sobie odbijemy

oby w zdrowiu
ale mnie wzięło sorki

reklama