moniSkaBe
Fanka BB :)
niestety, ale taki mysli tez mam w glowie.To ja bym tym bardziej usiłowała się wyprowadzić, żeby pokazać rodziom, że damy radę.
Zeby za wszelka cene pokazac im, ze sie myla..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety, ale taki mysli tez mam w glowie.To ja bym tym bardziej usiłowała się wyprowadzić, żeby pokazać rodziom, że damy radę.

Hej kochane :*
U mnie okprzepraszam znów za nieobecność, ale miałam weekend pełny wrażeń, a dziś mnóstwo załatwień. Wszystko się świetnie układa
i oby tak dalej
Mam nadzieje, że u Was wszystko dobrze
:*
Witam Kobietki
Ja dopiero się zwlekłam z łózka chociaż pewnie gdyby szef nie zadzwonił to bym jeszcze spała;-) W środe wizyta u ginusia zobaczymy co tam z Laleczką naszą. Ostatnio jakoś za bardzo sie porusza nawet w nocy mnie budzi i tak sie zastanawiam czy to normalne? Może ona sie denerwuje albo jest jej źle?:-(
Oj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.
a u mnie za oknem pięknie - słoneczko, cieplusio - tylko iść na spacer
lecę się zbierać do gina, bo mam na 14.30
p.s. mam nadzieję, że się nie pohaftam, bo zeżarłam michę płatków z zimnym mlekiem
jak wrócę, ulepie pierożki, bo farsz już mam gotowy - z serkiem, przysmażona cebulką, maggi, pieprzem - pychota:-):-)
buziam
Oj, co tu dużo opowiadaćJestem prze szczęśliwa
W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył
popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek
Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.